Sport og FitnessUdstyr

"Revolver" (pistol): historie, beskrivelse, karakteristika

"Nagan" - en pistol, skabte Bøssemagere fra Belgien brødre, Emil (1830-1902) og León (1833-1900) revolver. Disse våben blev foretaget i nogle lande i slutningen af XIX - medio XX århundrede. Det blev brugt til militære våben.

Historien om skabelsen

I slutningen af det XIX århundrede, har mange lande spekuleret på, om den oprustning af sine tropper. I disse dage, de lovende revolvere: de private skydevåben korte arme kombineret enkelhed af enheden tilstrækkelig, pålidelig og formere opkrævet. Fokus for produktionen europæiske arme er byen Liège, beliggende i Belgien. Siden 1859 har det fungeret på fabrikken Leon og Emile Nagant. Det var en lille familie værksted, som reparerede de hollandske kanoner og nogle gange endda udviklet et skydevåben.

Den første unikke revolver blev præsenteret for storebror Emil Test belgisk militær afdeling. Han besluttede at bruge som en officer og ikke-bestilt officerernes våben, der omtales som 'prøve revolver i 1878'. Dette 9-mm pistol i 1878 var en seks-cifret. Dens udstyret med "dual-effekt anordning": hammeren spændt eller hånd pil eller ved at trykke på aftrækkeren.

Underofficerer af infanteri, kavaleri og den ekstra del af det belgiske hær mente, at "Nagan" - en pistol top klasse! Og ja, på den brugsanvisning af de tapre soldater, det er designet af en 9-mm pistol "Nagant M / 1883" med fuldt overlæg nedbrudte kampevne: "DA tilstand" i byggeriet, et nyt element, eksklusive skydning Kort sagt, med nedskydning af denne prøve havde hammeren spændt efter hvert skud.

Som et resultat blev det gjort mere 2-3 modifikation af forskellige kalibre og tønde længder. Efter et stykke tid Emile Nagant alvorligt syg og helt mistede synet. Nu det vigtigste arbejde om forbedring af enheden engageret Leon Nagant.

prøve 1886

Så vi studerer "Revolver". Gun i 1886 vejede lidt mindre end sine forgængere. Han var pålidelige, og designet er blevet teknologisk avanceret. Denne model i udløsningsmekanismen fire fjedre blev erstattet med en dvuporuyu. Hertil kommer, at nye produkt tage hensyn til tendensen i udviklingen våben i retning af faldende kaliber: eksperter valgte den mest populære i disse dage, 7,5 mm ladede med røgfri pulver.

Det vigtigste problem, som skal løses, var at designere revolvere er penetreringen af drivgas ind i mellemrummet, som danner en forreste ende af tromlen og bagstykket af tønden sektion.

Belgisk våbensmed Anri Piper finde den passende løsning: aftrækkeren af hans opfindelse, tromlen flyttet frem før brænding. Revolver Henri havde en særlig struktur, der var en kugle er helt skjult i muffen, obturatoren muffe tjente Dultsev at krudtgasserne distribueres og presses mod skaftet kanal i et øjeblik flugter - denne handling forhindret gennembruddet gas.

Denne regel forenkling med imponerende enhed skubbes over tønde tromle, Leon Naganov anvendt i 1892 år. Under den nye model revolveren havde han udviklet med afgiften ærme, der er udstyret med en lang dulcitol. I hvad, der er blevet "Revolver"? denne pistol er nu blevet et klassisk eksempel, og de efterfølgende modeller har ikke ændret sig meget i strukturen.

enhed

Alle revolvere "Revolver" har et fælles grundlag og egenskaber:

 • Udløsningsmekanismen tillader en dobbelt effekt at skyde så med hammeren spændt, og med selv-cocking. De eneste undtagelser er "soldater" og "underofficerer" præ-revolutionære designs, hvor selv-ladningsknappen mekanisme er blokeret for at reducere forbruget af ammunition.
 • Monolitisk ét stykke ramme.
 • Dør, åbne kamrene drum lateral rotation. Exclusive er blot et udsnit af 1910, hvor døren gynger tilbage og frigiver den tromme, vippe til højre.
 • Tønde for døve landing skruet ind i rammen.
 • Ramrod lurer i affyringspositionen tromlens akse. Han afsluttede skyde funktionen af emhætte - Skubber brugt patroner.
 • Anordningen blev anbragt i en ramme og aflukkelig dækplade.

Tromle og tjener som butikken, og kammeret samtidigt. I den mest udbredte af prøven i 1895 og mange af dens variationer tromle plads 7 afgifter. I virkeligheden er det forreste stel indsat en hul tromle akse og fastgjort dertil shompolnye rør. Dette rør er placeret foran tromlen: den er fastgjort til halsen på skaftet, således at spin på det, både på aksen. Prøver, hvori tromlen skubbes over cylinderen, den tidligere har en returmekanisme, hvori sammensætningen er en tromle rør og en fjeder.

Låseindretningen er en tromle fastgjort til den højre side af rammen. Dens funktion udføres af en fjederbelastet dør. Når den er åben (vippet sidelæns) kan oplades og aflades våbnet. Når døren er lukket - det lukker bolten, forhindrer ladningen til at falde, og takket være sin tromle kan ikke krank mod uret.

"Nagan" Slaget på tromlen har syv reder og udgravninger, der kræves for døren afsats i en lukket og åben position.

Generelt revolver mekanisme består hovedsagelig af komponenter, der arbejder som en låsemekanisme og dreje cylinderen tromle forestående: skyderen bundstykket, krogen pal og udløseren med hovedfjederen. Heriblandt og udløsermekanisme.

I øvrigt, dengang enheden bestod af flue lagt ud på stammen del forreste og den bageste syn, den sigter spalte har øverste ramme. Samlet enhed revolver i 1895 indsamlet fra 39 elementer.

Udløsningsmekanismen

Dette våben er udstyret med en udløser udløser, dobbeltvirkende. Samtidig producerer også modeller med en udløser, enkelt handling. I denne indretning slagstiften er drejeligt monteret på aftrækkeren, bladfjeder fastgjort bekæmpe - dvuporaya det er at håndtere.

Sear revolver fremstillet sammen med aftrækkeren. Fuse er ikke, men hvis du ikke trykke på aftrækkeren, en særlig post ikke tillade slagstiften at komme i kontakt med kapslen. Hvis triggeren er spændt, det bruger en speciel låsemekanisme, bevæge tromlen fremad våben. Udløseren i denne tid gik i stå tromlen, så den ikke roterer.

ballistiske egenskaber

Hvad er nøjagtigheden på revolveren "Nagan"? Dette våben syn udpeget indstillet til en afstand på 25 m. Det skal bemærkes, at det er i en afstand målrettet punkt falder sammen med midtpunktet resultater. Forskellige intervaller kan prale helt anderledes nøjagtigheden af brand hits:

Afstanden m

med stander

med arme

11

4.0

7,0

18

5.6

9,0

25

7.2

13

36

11

19

50

14

-

Styrken af slag

Ifølge pakke fyrretræ brædder med en tykkelse på 2,54 cm og femogtredive trin (25 meter) overvåges penetration 3 plader - 100% af kuglerne, brædder 4-70%, brædderne 5 - 25%. Pladerne anbringes i en afstand på 8 cm fra hinanden. Én plaque udstanset i en afstand på op til to hundrede trin (140 m).

produktion

Russisk Izhevsk våbenfabrik fremstiller er nu meget høj kvalitet revolvere. Men den svenske "Nagan" prøve 1887 er lavet i Belgien. Interessant nok har den 9-mm prøve i 1878 skamroser den belgiske hær. Dette har bidraget til popularisering af brand fabrik "Revolver" på verdensmarkedet.

Den samme pistol, oprettet i 1895, samt variationer heraf, produceret mange våben værksteder i hele verden, nemlig den russiske kejserlige arme fabrik i Tula, den polske by Radom, den tyske "Enel" i Suhl, Belgisk "Lepage", " Frankot "og" Bayard "" Arizmendi-Goenaga "i Spanien og andre.

"Nagan" bevæbnede russiske tropper

I slutningen af det XIX århundrede tog det russiske imperium den massive oprustning af hæren. Mosin riffel, udgivet i 1891, blev valgt som standard håndvåben. På det tidspunkt, var Rusland repræsenteret ved skydevåben forældede prøve 4,2-lineær (10,67 mm) Smith & Wesson pistol System III, der er udviklet i 1880'erne.

Selv Kommissionen for produktion af små-kaliber rifler, som blev ledet af generalløjtnant N. G. Chagin, har sluttet sig til søgen efter prøver af løfte. Det er interessant, at den nye hær revolver følgende krav:

 • Imponerende standse strømmen. I de dage blev den vigtigste type af kavaleri tropper derfor skudt på en effektiv afstand (op til 50 trin), som behøves til at vælte en hest.
 • "De kræfter i kamp" burde være nok til at bryde gennem de 4-5-tommer fyrretræ bestyrelser. lav vægt (0,82-0,92 kg).
 • Kaliber, retningen, antal, profil riflingen af løbet og lignende bør være identiske-line-parametre Mosin riffel. Således skaber revolvere, kan du bruge riffel defekte kufferter.
 • Revolver kan udstyres med en selvstændig cocking fyring, ellers vil forringe nøjagtigheden.
 • Starthastighed af projektilet skal være under 300 m / s.
 • På pistolen skal være til stede fremragende nøjagtighed.
 • Det er nødvendigt, at enheden er enkel og teknologisk.
 • Armene skal være pålidelig, ufølsom over for snavs og dårlige driftsbetingelser, enkel at vedligeholde.
 • Muffer skal udsuges ikke samtidigt, men skiftevis.
 • Rettet mekanisme skal være udformet således, at bane af kuglen flyvning kunne krydse den linje af syne i en afstand af 35 skridt.
 • Tromlen skal placeres mindst syv afgifter.
 • Chuck at have været med prik shell, messing kravebøsning og røgfri pulver.

Generelt selvstændig cocking fyring og samtidig fjernelse af brugte patroner afvist, fordi de komplicere indretningen (dette har en negativ virkning på pålideligheden og værdien af revolveren) og fører til overdreven indtagelse af ammunition.

Ved annonceringen af konkurrencen, og potentialet enormt anmodning viste vi stor interesse for indenlandske og udenlandske billedhuggere våben. Der var flere pistol modeller & Wesson Smith, revolvere og avtopistolety. Ved afslutningen af en alvorlig kamp startede belgiske Bøssemagere Anri Piper M1889 model med "Bayard" og Leon Nagant M1892 med. Af den måde, moderne luftpistol "Nagan Gletscher NGT» er en kopi af den model, som vandt i konkurrencen.

Leon Nagant ændret deres produkt til russisk 7,62 mm kaliber. Som i 1883, afskaffede han den selv-spottende fyring, beskadige kvaliteten af våben i overensstemmelse med krav fra konkurrencen.

seks- og semizaryadnye revolvere - kun blev foreslået to muligheder. Pieper model er blevet afvist på grund af den massivitet og upålidelighed af enheden. Konkurrencen blev vundet af Leon Nagant, sandsynligvis på grund af det faktum, at han har i det russiske forsvarsministerium havde veletablerede bånd.

Revolver om patent på en revolver opvredet pris på 75 000 rubler. Han kunne ikke få de penge, da han blev nægtet. Det blev endvidere re-planlagt kamp, men med et mere subtile forhold. Nu, i tillæg til de parametre for prisen: Tyve tusind rubler per enhed af våben og fem tusinde til opladning struktur. Hertil kommer, at vinderen måtte give min baby til fuldt ejerskab af den russiske regering, som har erhvervet retten til at producere det, og i deres eget land og i udlandet, uden nogen betaling til opfinderen.

Piper på konkurrencen viste igen behandlet med en unik automatisk revolvere. Kommissionen fandt deres "lidt brug, men vittig." Revolver S. I. Mosina med seks kufferter var heller ikke accepteret. Polering en pistol Nagano apparat var mindre signifikant. Vi har udført en sammenlignende test med en 4,2-lineær pistol Smith & Wesson, og anordningen er godkendt. Interessant, efter de militære forsøg officerer ønskede at få en pistol med den dobbelte effekt af selv-spottende og skydning.

Kommissionen vendte tilbage til den selv-spottende udgave af prøven, men så hans ubetingede succes, så jeg besluttede at skydevåben Rusland Det skal genopfyldes sådanne pistoler: selv-spottende for officerer og menige og underofficerer - nesamovzvodny.

Enheden lavet et par små ændringer og godkendt det i foråret 1895. Hylster til "Nagano" denne prøve blev lavet af stof. Det mans lædersnor-trenchikom og en ladestok til rengøring våben.

Maj 13, blev 1895 dekret af Nikolaj II af "officer" og "soldat" "Nagan" pistol prøver vedtaget af russiske hær. Det er bemærkelsesværdigt, at den militære afdeling af våbnene var i juni 1896 formelt accepteret i brug.

modifikationer

Alt for meget besvær at få tilladelse til rifler - det er nødvendigt at omgå mange klasseværelser. Og mange kan ikke gøre det, så folk erhverve Pneumatisk. Men du behøver ikke blive distraheret og liste eksempler på overraskende revolver "Nagan". Her er de:

 • Nagant M1910 - 1910 belgisk prøve våben af året. Det har samtidig ekstraktion af brugte patroner.

Martial model:

 • Soldat "Nagan" - en fantastisk våben 20. århundrede med trigger nesamovzvodny enhed. Sin produktion ophørte i 1918.
 • "Revolver", skabt til embedsmænd, der er udstyret med selv-cocking udløserindretning.
 • Før verden kroge blev fremstillet til grænsetropper i en lille mængde: karabin støbt med skæftet og løbet længde på 300 mm og en revolver med en aftagelig røv og cylinderen udvides til 200 mm.
 • "Revolver" skabt til chefer, en kompakt revolver udførelsesform beregnet til nedklappelige. Stilken er reduceret til 85 mm og håndtaget afkortet. Prøven blev udviklet i 1927. Det er produceret i små partier indtil 1932. Samlet produceret omkring 25 000 stykker af disse produkter. Ifølge den model af bevæbnede officerer af OGPU og NKVD.
 • For rekognoscering og sabotage bataljon i 1929 det blev skabt af en pistol med lyddæmper -Udstyret maskine lyddæmpere "Bram", bortset udseendet af flammen. Oprettet brødre IG og VG Mitin.
 • Nagant wz. 30 - våben, revolver i 1895, gjorde polakkerne. Fra 1930 til 1939 producerede han serielt i Radom på en våbenfabrik. Samlet Polen producerede 20.000 stykker af revolvere "Revolver" to prøver: Ng wz.30 og Ng wz.32.

Sport modeller - et våben i det 20. århundrede

Disse vidunderlige produkter:

 • Træning revolver Nagant-Smyrna til træning, udviklet i 1926. Dens designer er A. A. Smirnsky. Fra 1925 til 1939 år i disse produkter, der fremstilles 3.500 stykker under 5,6 mm randantænding gebyr.
 • "Nagan" revolver er skabt for sporten i 1953. Dens designer er VA Paramonov. Denne prøve blev fremstillet 1956-1966. Total 8220 stykker MC-4 og MC blev produceret-4-1.
 • Toz-36 - sportslige arme i 1962 prøve år. Denne model er designet EL Haydurov.
 • Toz-49 - en pistol prøve i 1972, er lavet for sporten. Dens designet EL Haydurov. Det har forkortet tromlen under den forkortede patron 7,62H26 mm.
 • Toz-96 er en eksport option Toz-49 under opladning .32 S & W Lang Wadcutter. Det er fremstillet siden 1996.

Sport og jagt modeller

Og nu ser på våben følgende prøver:

 • Carbine KR-22 "Falcon" er et eksempel på en konvertering gebyr på .22 LR. Denne revolver "revolver" udstyret tønde forlænget til 500 mm, træ og træ underarm integralt støbt røv. Dette produkt vejer 2 kg. For at gøre det begyndte i 2010.
 • Pistol "Thunder" er en konvertering model, fremstillet ukrainske selskab "SBM". Denne sport pistol under ledelse af det 4-mm Flaubert skabt til træning.

Civilforsvar våben

Hvad er "Revolver" traumatisk og gas? I begyndelsen af 2000'erne blev adskillige variationer af disse pistoler designet, fremstillet ved at ændre bekæmpe "Naganov".

 1. På russisk producere forsvarsvåben følgende: P1 i traumer "Naganych" under ladningen af 9 mm og R. A. HPE-502 "revolver-M" under ladningen 10H32 mm T under gebyr i traume RS 10H23 mm T.
 2. I Ukraine, den producerede gas i traumer og pistoler "brigadechef", "Ramp 1 R", "D-Nagant" kort "SKAT 1Rk" og "Revolver Russiske Føderation."
 3. luftpistol "Nagan Gletscher NGT» lavet i USA. Denne gas-cylindret twin legendariske revolver.

Takket være retsmedicinske krav, enhed våben, affyre gummikugler, der var ændringer forbyder skydning sprænghoveder.

Signal (støj) modeller

 • HPE-503 "Nagan-S" ( "Bluff") - signal pistol under hætten "Zhevelo". Made Vyatskiye Polyansky "Molot" plante i sommeren 2006.
 • "Revolver MR-313" (Nagano-07). I denne prøve, i sammenligning med "bluff" modificeret stamceller lågindretning (y ny stub mere sofistikerede konturer). Denne model er udstyret med trunk mindre diameter, er hun ikke på rammen serienummer i bagstykket af tønden fræsning rammen ikke produceret.

"Nagan MR-313" er udstyret med en tromle, hvis nummer ikke tilføje op til nummeret på rammen. revolver hylster under "Zhevelo" ikke presset ind i kamrene, og skrues ind i gevindet.

Interessant, i 2008, "hammer" produktion af disse revolvere vendte sig om og flyttet til Izhevsk våbenfabrik.

 • P-2 - en signalering våben under hætten "Zhevelo", den næste model efter "Bluff" og MR-313. Producenten er Kalashnikov Concern.

Endelig, hvis du er for doven til at få tilladelse til rifler (ikke mange mennesker som bureaukrati), kan du købe sport "Nagant" under ledelse af det Flaubert. Disse produkter er fyret højt, perfekt beskytte mod omstrejfende hunde ikke kræver en tilladelse til køb og bære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.