HobbyHåndarbejde

Lav en blomst ud af silkepapir med hænderne

Jeg foreslår, at du gøre interessante kunsthåndværk fra bølgepap. Blomster vil vise sig smuk og naturlig. Du kan tænke på dem og udføre på egen hånd. Hvis du ikke stoler på deres fantasi, foreslår vi, du drage fordel af vores tilbud. Her er de muligheder for hvordan man kan gøre blomster ud af crepepapir. for dem at ordningen er meget enkel.

Den første af de muligheder - en rose.

Først alle de nødvendige pitch (5 små, 15 stykker i form af et hjerte, grønne blade 3, 1 kop). Du kan gøre dette ved at skære hver individuelt, eller foldet papir i et par gange og skære en gang det ønskede antal stykker.

Forbered tråd og blomster tape. Det er lettere for dig at arbejde og hjælpe med at gøre din blomst plisseret papir.

Til at begynde med tønden fremstillingsindustrien. For at gøre dette, wrap de tre ledninger sammen med tape. Rul op deres mulige strammere. Det er bedre at have ved hånden en fugtig håndklæde. Når du arbejder med dine hænder får tape, skal de tørres af.

Shape kronbladene. For at gøre dette, trække dem fra midten til kanterne, hvilket giver dem formen af disse dele af blomsten. Vær ikke bange for at trække papiret. Det vigtigste er ikke at strække midt på kronblad. De øverste kanter krølle bedre med en blyant. Dette bør ske så skånsomt strække papiret. Det samme bør ske med store kronblade i et hjerte form.

Nu, fra 5 små kronblade du har brug for at danne en knop. Først den første wrap stramt omkring stilken. Så, den anden, og så videre. Knytter dem, rotere skaftet.

Nu er vi nødt til at konsolidere alle kronblade på en stilk. Stramt wrap båndet bindingssted og klatre ned af skaftet.

Dernæst begynde at tilføje de resterende 15 kronblade. Sæt den ene af en eller flere. Roterende stilk, distribuere dem jævnt.

Korrekte kronblade, hvilket giver dem den ønskede form igen. Efter flere Lukkebånd løse dem. De sidste par kronblade skal placere efter du omhyggeligt inspicere din blomst af bølgepap og vælge for dem den bedst egnede sted. Afslut jobbet ved fastsættelse al den blomster tape. Nu fastgøre grønne blade for en kop blomst. Pak dem i bunden af rosen.

Midten af hvert ark er nødvendig rigeligt smurt med lim og sætte det langs en af trådene høstede.

Fold i halvdelen arket og lim det langs stilken. Lad det tørre grundigt. Expand arkene, hvilket giver dem den ønskede form. Wire nødt til at vikle grønbogen. Lim det på toppen og bunden af den dråbe lim.

Lav tre blade af en blomst. Sikker wire dem på bånd vigtigste boring og pak hele stilken grønbogen. Din blomst af bølgepap klar.

Hvis du vil oprette en anden version af blomsten dig
Du skal bruge:

- 6-7 180 gram ruller af bølgepap, skåret i ark 50x70 cm;

- 6-7 store klip;

- tyk trådskaft;

- en saks.

Start skabe blomst bølgepap, først folde hvert ark enkeltvis harmonika papir. Bredden af folden bør være 5-8 cm. Forsøg ikke at rette dem også. Hver bjælke fastgøre klip.

Fra andet, der skal skæres af 2,5-5 cm længde af hver efterfølgende.

Saks til at give en afrundet eller spidse ender af formularen. Må ikke bekymre dig om den ujævne præstationer. Hun vil give en naturlig blomst. Juster klemmerne, således at de var i midten af hver bjælke.

Klip langs folden folder på midten på alle sider. Herefter lægges de stykker papir fra største til mindste. Sørg for, at der ikke skæres i midten af arkene sammenfaldende. Når du er færdig, samles lister sammen igen i en harmonika. I midten af wrap og binde dem med ledning.

Fortsæt til opdelingen af kronbladene. Adskille et lag og glatte. Prøv at strække papiret, så det forblev åben. Hvis det er nødvendigt, kan du trimme bladene af en blomst saks.

Din anden blomst af bølgepap klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.