SundhedPræparater

Det stof "Vulnuzan" (salve): hvad hjælper, brugsanvisning

Enhver person gennem hele livet får forskellige skader. Skader kan nemt og helbrede meget hurtigt. Andre har hud pauser kræver passende terapi. For at eliminere bakterier og purulent proces ofte ordineret antibiotika, antiseptiske midler og antimikrobielle forbindelser. Men de er ikke nok. I nogle tilfælde er der behov for medicin for at hjælpe med at genoprette integriteten af huden. Disse omfatter lægemiddel "Vulnuzan" (salve). Det handler om det og fortælle dig i denne artikel. Du vil lære om funktionerne i anvendelsen af sammensætningen. Også finde ud af fra, hvad der gør disse midler. Det er værd at sige et par ord om udtalelse fra forbrugerne om medicin.

Produktegenskaber og dens pris

Lægemiddel "Vulnuzan" - salve. Lægemidlet har en cremet substans, og er beregnet til udvendig brug. Den vigtigste aktive ingrediens er moderluden fra Pomorie søen. Et gram af lægemidlet er til stede op til 120 mg af forbindelsen.

Som supplerende materialer fabrikanten angiver ricinusolie, en vogn, telozu og lanolin. Tilgængelige medicin i mængden af 45 gram. Packs salve i røret, og derefter - i en papkasse. På hver produkt indikerede handelsnavn - "Vulnuzan" (salve). Prisen af lægemidlet er i intervallet 200 rubler. Afhængig af din bopæl og snyde apotek punkt, kan omkostningerne ved denne medicin variere en eller anden måde. Men disse afvigelser er ubetydelige.

Indikationer for brug

Fra denne hjælp beskrive strukturen? Vejledning til brug rapporter om, at lægemidlet har anti-inflammatorisk, sårheling, genoprettende og regenererende virkning. Indikationer for brug af stoffet er skader og skader på huden af forskellig art og oprindelse. Hvis vi studerer i detaljer instruktionerne, så som aftaler kan siges om følgende tilfælde:

  • betændt sår af forskellig art (traume, kirurgi, sår, abscesser adrectal og så videre);
  • udblødning af huden af medicinsk art;
  • allergisk reaktion, som medfører dannelsen af fokale suppurativ læsioner;
  • gynækologiske sygdomme (cervikal erosion og vaginale);
  • krakkede brystvorter laktation;
  • sår i de nedre lemmer med åreknuder og så videre.

Anvendelse af lægemidlet bør administreres specialist efter nøje undersøgelse. Uafhængig brug af stoffet er ugyldig, fordi den har sine begrænsninger.

Kontraindikationer til brugen af

"Vulnuzan" (salve) bør ikke anvendes i dette tilfælde, hvis du har overfølsomhed over for dens komponenter. Også ikke udpeget agent i pædiatriske patienter, hvis barnet endnu ikke er fyldt 12 år. På trods af sikkerhed og naturlige sammensætning, er medikamentet ikke passere kliniske forsøg i børns grupper.

Lægemidlet ikke tilladt at blive påført på hud og slimhinder under graviditet. Når behovet for pleje for at vælge stedfortræder medicin salve "Vulnuzan". Drug-analoger er tilladt under den fødedygtige er handelsnavne "Bepanten", "Panthenol", "Dexpanthenol" og så videre. De skal vælge sammen med en specialist.

"Vulnuzan": brugsanvisning

Som du allerede ved, at brugen af stoffet kræver kun lokal applikation. Fremgangsmåden og dosering er valgt i overensstemmelse med de indikationer.

  • Ved høj lægemiddel beskadigede område ved anvendelse af en dosis på 10-15 gram. Lægemidlet påføres det beskadigede område, derefter dækket med en steril bandage. Efter forbedring af tilstanden af stofbrug i en dag.
  • I konventionelle medicin kvæstelser anvendes i et tyndt lag i en dosis på 2-3 centimeter salve.
  • I gynækologi "Vulnuzan" (salve) anvendes med tamponer. Sterilt vat dyppet med medicin, og derefter indsat i vagina 1 gang om aftenen.
  • Hvis du bruger salven til revnede brystvorter, er det nødvendigt at sætte medicinen i små doser efter hver sygepleje. Før den næste ved at anvende sammensætningen af behovet for at skylle.

Behandlingens varighed bestemmes i overensstemmelse med patientens tilstand. Behandlingen gives normalt i en periode på flere dage til en måned.

bivirkninger

Forbrugerne siger, at "Vulnuzan" - salve, som til tider efter ansøgning forårsager en brændende fornemmelse og smerte. Denne reaktion anses helt normalt. Meget ofte det sker, når de behandler dybe sår med store flader.

Medicin i nogle tilfælde kan forårsage allergiske reaktioner. De vises hævelse, udslæt, kløe og andre symptomer. I de fleste situationer, den allergiske effekt bliver anledning til afbrydelse. Når dette valg er lavet af det andet lægemiddel, der ligner i aktion, men med en anden sammensætning.

Ifølge læger om narkotika

Eksperter siger, at "Vulnuzan" er billig og meget effektivt. Aktivt stof (moderlud) indeholder en masse af mineralske komponenter, og sporstoffer. Disse omfatter zink, selen, magnesium, natrium, calcium, jern, brom, mangan, iod. Også her er væsentlige alkali og syre. Det er takket være denne rige liste, og der er en hurtig genopretning af de beskadigede ark.

Læger har rapporteret, at for at fremskynde regenerering og hurtig genopretning er nødvendig samtidig med præparatet tage vitamin komplekser. Særligt vigtigt er vitaminer A og C i denne situation.

forbruger anmeldelser

Brugere sige, at stoffet effektivt hjælper med at genoprette huden og slimhinderne. Nogle patienter har rapporteret, at medicin, som anvendes til behandling af mavesår i munden. Det er anbefalingen givet dem tandlægen. Dog er vejledningen ikke havde samme vidnesbyrd. Derfor er det ikke nødvendigt at selvstændigt deltage i sådan terapi.

På trods af forbuddet mod brug af medicin under graviditeten, nogle af de mere retfærdig køn stadig anvende den. de siger dog, at lægemidlet har ingen effekt på sundhed og udvikling af børn.

Det stof, i udtalelsen fra brugere, kan bruges i kosmetologi. På grund af sin sammensætning, "Vulnuzan" salve effektivt klare forskellige skader af huden. Det anvendes efter rensning porerne i acne ar efter kirurgiske indgreb.

at drage konklusioner

Du er i stand til at se sårheling regenererende lægemiddel med handelsnavnet "Vulnuzan". Vejledning til brug er repræsenteret til din opmærksomhed. Tool er alsidig og hjælper med mange sygdomme i huden. Præparatet kan anvendes, selv for slimhinderne. Han har stort set ingen kontraindikationer og bivirkninger. dette betyder dog ikke, at stoffet kan bruges alene og i ubegrænsede mængder. Formålet med dette stof er at lave en læge. Ofte lægemidlet er kombineret med brugen af antiseptiske opløsninger (lotioner, geler). De anvendes til rensning af sår, og først derefter indføre salve "Vulnuzan". For mere information om, hvordan brugen af narkotika skal kontrolleres med lægen. Ha 'en dejlig dag!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.