SundhedPræparater

"Korilip" stearinlys: anmeldelser, anbefalinger og kontraindikationer

"Korilip" - kombineret værktøj, har en genoprettende virkning. Det indeholder coenzymer, riboflavin (vitamin B2) og liponsyre. Coenzymer er involveret i kulhydratstofskiftet. Vitamin B2 er nødvendig for kroppen at opretholde den normale drift af den visuelle apparat, tilstanden af huden, slimhinder og også at regulere redox funktion og syntese af hæmoglobin.

Lipoinsyre virker som en beskytter mod endo - og exotoksiner. Det forbedrer leverfunktion og giver kroppen den nødvendige energi. For at gendanne vævet metabolisme i patologiske og fysiologiske tilstande er tildelt "Korilip" stearinlys. Feedback fra forældre, der bruger narkotika for deres børn en sort, har store forhåbninger kun på lægemidlet, selvfølgelig, er ikke nødvendig. Vi må ikke glemme, at indretningen hovedsageligt anvendes til at korrigere metabolisk proces i forbindelse med forgiftning, leverinsufficiens, ufuldkommenhed af lipid og kulhydrat metabolisme.

Nu udtryk, ved hvilke sygdomme udpeges "Korilip" stearinlys. Anmeldelser af flertallet af læger af dette præparat den positive, børnelæger ordinere til deres børn som et supplement til den kombinationsbehandlingen eller monoterapi:

  • Virale og bakterielle infektioner
  • nedsat immunitet
  • kronisk forgiftning
  • vævshypoxi
  • somatopathy
  • Fejlernæring (fejlernæring)
  • efter sygdomme
  • Intensiv og mental anstrengelse
  • Under stressende situationer
  • På tidspunktet for vaccination og epidemier

"Korilip" Selv nyfødte kan bruges. Anmeldelser i de fleste tilfælde, beviser om fordelene ved stoffet, er også af ikke ringe betydning er dets uskadelighed, så "Korilip" lov til at tage lige fra fødslen. Hvert suppositorium er placeret i en separat boks, der let kan fjernes. Et lys anvendes rektalt, kun efter afføring.

"Korilip" børn spædbørn ordineret ½ stikpille per dag. Fra år til seks år - en lys om dagen. Børn over en alder af seks - 1-2 stikpiller om dagen. Behandlingsvarighed er omkring ti dage, derefter en pause på 20 dage. Lignende kurser gentages 3-4 gange. Som et resultat, vil den samlede varighed være tre eller fire måneder.

Til kontraindiceret "Korilip" stearinlys? Anmeldelser af lægemidlet som et positivt - det er et godt alternativ til intramuskulære injektioner, som er så bange for små børn. Som nævnt ovenfor, har stoffet etableret sig godt i det farmaceutiske marked. Det anbefales ikke at bruge stikpiller til rektal blødning, proctitis, individuel intolerance af komponenter.

I sjældne tilfælde, den allergiske reaktion i form af dyspepsi, kløe, nældefeber, rødme anus, brændende og bronkospasme. Hvis du bemærker lignende symptomer hos et barn efter at have brugt stearinlys, stoppe med at bruge det samme og være sikker på at rådføre sig med den behandlende børnelæge, vil han give gode råd og ordinere substitutionsstoffer. Hvis indførelsen af stikpiller barn føler ubehag, en brændende fornemmelse og derefter tømmes straks, og at stoppe med at tage "Korilip" stearinlys. Anmeldelser fleste mødre støtte deres brug praktiske og effektive resultater i behandlingen.

Endvidere kan aktive lægemiddel administreres til kvinder, som er i stand til at kompensere for fjederen avitaminosis. "Korilip" anvendes som en genoprettende terapi selv hos voksne. Hver pakke indeholder ti stikpille gullig nuance, uden det udtrykte lugt - den maksimale omkostning for lægemidlet varierer fra 167 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.