FormationVidenskab

Faglig teknik træning - en af de grene af pædagogik og videnskabelig disciplin

Arten og målsætninger for faglig teknik træning

Som en del af de psyko-pædagogiske fag, faglig teknik træning fungerer som en af de førende i forberedelsen lærere erhvervsuddannelse i forskellige sektorer. De særlige kendetegn for strukturen i denne disciplin er materielle og proceduremæssige komponenter. Væsentlig komponent giver didaktiske, diagnostiske og begrebsmæssige komponenter. Procedure - mental aktivitet af studerende og uddannelse for erhvervelse og assimilering af viden og færdigheder, samt styringen af denne proces.

I dag erhvervsuddannelse teknik udviklet i to hovedretninger. Den første vedrører udvikling af faglige metoder uddannelse, den anden - en relativt uafhængig udvikling af de enkelte teknikker, der anvendes i undersøgelser af tekniske discipliner: tekniske matematik, teknisk tegning, elektriske og så videre.

Besiddelse af metodik - krav til den professionelle aktivitet læreren. Metodisk viden er forbundet med de metoder og teknikker, samt personlighed og kreativitet i undervisningen. Hans viden om emnet metoder til faglig uddannelse anser processen med at lære en særskilt disciplin i skolen. Formålet med viden er de pædagogiske viden og design færdigheder, brug af undervisningsmidler, som hjælper med at regulere de pædagogiske aktiviteter læreren og den kognitive aktivitet af studerende på udvikling og erhvervelse af faglig viden og evne til at anvende denne viden i praksis.

Genstande af viden om ingeniørvidenskab - tekniske systemer og udstyr, men erhvervsuddannelse teknik har ikke til formål at studere disse systemer og enheder, der udgør metoder til deres undersøgelse. Formålet med hendes viden er i sig selv en offentlig uddannelse og den pædagogiske proces ved hjælp af den videnskab, der er ved at blive undersøgt.

De vigtigste komponenter i erhvervsuddannelserne og deres forhold proces

 

 

Det skal bemærkes, at den faglige proces uddannelse er systemisk. Essensen af denne type uddannelse er at opbygge viden, holdninger, færdigheder, der er nødvendige for fremtidige faglige aktiviteter.

Komponenterne i faglig læring proces hører til de indhold, mål, metoder, midler og former for læringsresultater. Sammen danner de en komplet learning system, den vigtigste faktor, der fungerer som den studerende aktiviteter. Systemisk vigtige komponenter i combined ratio i aktiviteterne.

Mål omfatte de opgaver af forskellige klasser og typer, der skal opnå studerende, formularer, metoder og aktiviteter, der gennemføres for at løse dem, indhold, struktur og form for generalisering af erhvervet viden.

En vigtig del, som er en del af den professionelle læreproces, tjener indholdet. Det giver, der skal undersøges emner og emner, som indgår i programmet eller forløbet af uddannelsesinstitutionen.

En af komponenterne - form for faglig uddannelse. Det skal forstås organisering af pædagogisk proces, der forårsager de aktuelle mål og målsætninger, de måder, hvorpå der er en overførsel og assimilering af viden. Formularer skal matche indholdet og kompleksiteten af de opgaver, der før processen for læring, bidrage til deres effektivitet.

Teoretisk og praktisk uddannelse - en funktionel former for erhvervsuddannelse. På grund af den teoretiske uddannelse er processen med dannelsen af viden, praktisk uddannelse udgør en evne til at anvende erhvervet viden i fremtidige praksis.

Et andet element i den faglige proces træning er en metode til læring, som giver en form for aktivitet, der er rettet mod erhvervelse af viden og udvikling af færdigheder.

Betyder uddannelse anses for at være materielle og naturlige objekter, såvel som dem kunstigt skabt af mennesket, og som anvendes som bærere af information, uddannelse og værktøjer til at nå målene i den pædagogiske proces.

Under de læringsresultater skal forstås vurdering af elevernes færdigheder, der erhverves under træning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.