FormationVidenskab

Bariumchlorid

Bariumchlorid salt er et stof, der hører til gruppen af binære uorganiske forbindelser. Den kemiske formel af dette salt - BaCl2, i litteraturen anvendes ofte navn bariumchlorid. Under normale forhold, bariumchlorid har følgende fysisk-kemiske egenskaber. Det er en rombiske krystaller, farveløse i udseende, som delvis kan opløses i alkoholopløsninger og ikke opløses i ether. Når de kombineres med vand, danner en forbindelse med bariumchloriddihydrat, hvilket er et billede på enkelte krystaller med ingen farve. Bariumchlorid er ikke-brændbar, modstandsdygtig over for detonation og brand, meget giftig.

Når du bruger dette stof bør følge strenge sikkerhedsforanstaltninger. Efter kontakt med bariumchlorid i menneskekroppen eller i kontakt med dette stof initieres kan forekomme irreversible ændringer i leveren, milten mulig sklerose varig hjernesygdom. Hvis støv kommer ind i kroppen af bariumchlorid, der påvirker lungerne og bronkier. Og hvis der er et stof ind i mave-tarmkanalen, kan den alvorlige forgiftning forekomme, hvilket fører til lammelse og endog tab af synet.

I det tilfælde, hvor der stadig breder pulver eller krystal stof, er det nødvendigt at træffe øjeblikkelige forholdsregler, der kan neutralisere eller minimere forekomsten af alvorlige konsekvenser. Placer spild bør straks isoleres, for det er muligt at anvende almindelig sand. Under alle omstændigheder bør ikke være tilladt kontakt med vand, dette stof, kan det yderligere forværre situationen.

På trods af en sådan høj toksicitet af forbindelsen, anvendelse af bariumchlorid foregår på forskellige områder af menneskets aktiviteter.

I praksis er det undervisningsmateriale, der anvendes til genkendelse af syrer og andre stoffer. Således kan for eksempel, svovlsyre og bariumchlorid ved omsætning opnåelse af et hvidt bundfald, som er bariumsulfat, hvoraf formationen og konkluderer, at kontakten i første omgang anvendes svovlsyre.

Du kan give et andet eksempel. For eksempel hvis de blandes i opløsning Ammoniumsulfat og bariumchlorid kan også se tabet af hvide bundfald, hvilket betyder, at også slået sulfat.

Ansøgning teknisk bariumchlorid er almindeligt i mange kemiske fremstillingsindustri. For eksempel anvendelse af denne forbindelse gør det muligt at opnå forskellige præparater og pigmenter, herunder såsom almindelig kasselevaya grøn og gul pigment baryt. Desuden bariumchlorid anvendes til fremstilling af andre bariumsalte.

Og bariumchlorid anvendes i den elektriske industri som elektrolyt tilsætningsstof, der giver ultrarent aluminium og magnesium.

Metallet er et stof uundværlig til hærdning de arbejdende flader af skæremaskiner og enheder. Også bariumchlorid anvendes som et additiv, der forbedrer smelteprocesser jordalkalimetaller. Ikke undvære den foreliggende forbindelse processer vedrørende varmebehandling og komprimere metaldele cyanidbehandlingen forskellige metalprodukter og aggregater.

I pulverform bariumchlorid virker som en af de keramiske komponenter, og i læderindustrien finder sin anvendelse i operationer og hud lettelse vægtning.

Landbrugsproduktion bruger bariumchlorid som et middel til at bekæmpe webworm, sukkerroer billen og nogle andre skadedyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.