Kunst og underholdningBilledkunst

Børn Cirkus er sjovt Avtovo

Hvor dejligt at have sådan et sted, hvor en fuldt abstragirueshsya fra hverdagens problemer, hvor du kan gå med din familie, have det sjovt på herlighed. Cirkus Avtovo - er et fantastisk sted for underholdning for både voksne og børn.

Cirkus - sjov for alle

Generelt cirkus - original underholdning for børn. Gå til cirkus Avtovo, fordi hvad kunne være bedre end en smilende barn. Alle forældre ønsker at se deres barn glad og nogle gange han ønsker at være et eventyr, at føle sig som et barn, fra hjertet inderligt grine, holde vejret, når gymnasterne udfører deres vildeste tricks, se de føjelige små dyr, der er på den bølge af en hånd træner udføre alle opgaver.

Cirkus Avtovo i St. Petersburg ligger i Kirov-regionen, lige ved siden af metrostationen "Avtovo". Arena udført af fransk teknologi, ingen yderligere støttestrukturer. På grund af dette fra hvor som helst du alle vil blive tydeligt ses. Konventionelt rum opdelt i 3 dele: lige foran selve arenaen, i midten og lidt længere til siderne. Prisen er sat i overensstemmelse hermed, fra høj til lav.

Historien om cirkus i Avtovo

Cirkus Avtovo - statsejet virksomhed, som er en del af RGTSK (russisk Statscirkusparken Company).

I det hele taget Petersborg er berømt for at bygge cirkustelt Avtovo. Når på metrostationen "Victory Park", er nu den Nationalbiblioteket, at blive bygget hver sommer Leningrad cirkustelt "Mayak". På grund af beslutningen om at det faktum, at dette sted har at være et bibliotek, blev en cirkus flyttet til Kirov-distriktet (metro "Avtovo). Så han fik sit navn.

Efter flytning til opførelsen af stationære Avtovskaya cirkus, i stil med en mobil telt. Men cirkus kan ikke flytte fra den nuværende placering. Rammen står uden yderligere støtter og strukturer.

cirkus program

cirkus program Avtovo behager og fascinerer mange mennesker i byen. I mange år, her kommer elskere af stor kunst af cirkus for at se den nye butik program. Cirkus show ikke kun opførelser af trænede dyr. I arenaen, kan du også se de talentfulde entertainere. Og selv om udførelsen af den berømte del af programmet, at prisen på billetterne er acceptabel for alle budgetter.

Cirkus tilbyder en række aktiviteter, der udføres til en fest. Så er allerede flere år i cirkus fejrer hans fødselsdag kulør og en ferie hvert år for medarbejdere kendte St Petersburg avis "Metro". Så på scenen viser de mest fantastiske shows og er de mest talentfulde kunstnere.

Alt præsentation er opdelt i to dele, en lille pause, under en pause i lobbyen, du kan lytte til levende musik eller tage et billede med skuespilleren kunne lide. Og til den søde tand er der altid en sød lyserød og hvid slik, slikkepinde og slik. Du kan også `s kop te eller kaffe og bare slappe af i lænestole.

Programmet i detaljer

Hvad et cirkus uden klovne sjove og muntre, svævende over skueplads for trapez kunstnere? Denne cirkusforestillinger obligatoriske program. Fearless akrobater udføre de mest dristige stunts, vil romantiske gymnaster vise, hvad de kan gøre i luften. Nå og klovne hele aktiviteterne vil underholde dig med vittigheder og sjove kostumer.

Stjerner program vil være løver og tigre under professionel vejledning af den berømte træner. Allerede i mange lande har vi set den dygtighed Hamada Kuta, nu han vil præsentere cirkus (St. Petersborg) Avtovo at præsentere "Prinsen af Egypten." Trainer er meget afslappet opfører sig på arenaen med deres venner. Det synes sikkert.

Programmet omfatter et værelse med sjove trænede kameler, som fortolker en scene fra filmen "White Sun of the Desert". Her vandrere udføre på en meget stor højde, under kuplen.

Desuden vil arenaen være søde brune bjørne, eksotiske fugle og mange andre dyr.

Selvfølgelig er dette er en lille del af overraskelser forberedt cirkus for vore kære gæster. Kom selv - og alle vil se med egne øjne.

Officiel hjemmeside for cirkus

Selvfølgelig, at give kommentarer og tale om tal, der udføres af kunstnere, du har brug for at besøge mindst én gang i cirkus. Cirkus Avtovo - en institution med en rig historie, der eksisterer i mange år. Et stort antal positive udtalelser indsamlet cirkus Avtovo. Anmeldelser kun de mest flatterende.

På den officielle hjemmeside er der en sektion af programmet og prisen på billetter fra 200 rubler, hvilket er ganske uden betydning for god underholdning. Der er også et afsnit af fotos og videogallerei, hvor du kan fange et glimt af optagelser af forestillinger fra komfort i hjemmet. Du kan bestille billetter online. Konstant skiftende værelser og tilbyder et program for cirkus Avtovo. Anmeldelser repræsentationer indsamlet den mest flatterende, de nyder både voksne og børn.

Cirkus Avtovo berømt for sine unikke programmer og imponerende værelser. Hvem har nogensinde været til cirkus, vil han ønsker at vende tilbage igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.