Mad og drikkevarerOpskrifter

Cheesecake opskrift på pleje mødre.

Sund kost for børn og voksne - et reelt problem. Ikke kun det, i forbindelse med salg af naturlige produkter er næsten væk, har så også ikke tid til husmandskost. Men de, der har børn, stadig forsøge at holde sig til korrekt ernæring.

I dag lad os tale om det hytteost - et uundværligt produkt til børnemenuen. Den indeholder calcium, som handler om betydningen af barnets krop er kendt af alle. Men en eller anden grund, ikke alle børn elsker ost i sin reneste form. Derfor mødre er vigtigt at forsøge at indføre dette produkt til menuen i enhver form. Kom til den støtte, ostemasse. For dem, der ikke ved, hvordan man kokken ostemasse, nedenfor er et par opskrifter.

Jeg bør tilføje, at lækker ostemasse fremstillet med tilføjelse af en bred vifte af produkter: citroner, figner, nødder, rosiner, æbler, rødbeder, dadler, bananer, kiwi, appelsiner, fennikel greens, ribs, tørrede abrikoser, marmelade, svesker og endda tang. ikke altid bruge mel (nogen det ikke sætte) til testen, og nogle gange tilføje semulje, ost, kartofler, korn.

Cheesecake opskrift med gulerødder.

Et lille gulerødder til at rense, vaske, skåret i små skiver, og derefter sætte ud i smør med tilsætning af vand indtil de er møre, cool. Nu, bør den tørres med 100 g hytteost. Derefter ost blanding sommerhus, tilsæt en skefuld semulje Nightingale, et æg, salt, en spiseskefuld sukker og bland godt. Fra den fremstillede masse til at forme ost kager, stegt i en opvarmet brønd ghee, dozharit i ovnen i 10 minutter. På bordet serveres med creme fraiche.

Cheesecake opskrift pink.

400 g hytteost og fire kogte gulerødder hakkekød, tilsættes et æg, fire spiseskefulde mel, fire spiseskefulde sukker. Hytteost dejen rulle ind pølse, skåret i skiver, rulle i mel og steges på begge sider. Serveres med creme fraiche.

Cheesecake opskrift med semulje.

Revet ost blandet med semulje, tilsæt rosiner, derefter mel, æg, salt, sukker. Rul dejen ud i pølse, skåret i skiver. Hvert stykke af rulle i mel og steges. Støvregn med creme fraiche eller honning.

400 g ostemasse tage 2 spiseskefulde semulje, 4 spiseskefulde mel, et æg, 4 teskefulde sukker og salt efter smag.

Cheesecake opskrift med kartofler.

Kog kartoflerne, gnid med flødeost. Hytteost og kartoffel blanding til at drive æg, salt og bland det hele med hvedemel. Fra den resulterende masse af støbt ost kager, rulle i mel og steges i et godt opvarmet olie. Serveres selvfølgelig med creme fraiche.

100 g hytteost skal have et æg, en mellemstor kartoffel, en spiseskefuld af mel, to spiseskefulde af creme fraiche, en spiseskefuld olie, salt smag.

Cheesecake opskrift med græskar.

Pumpkin renses, skæres i stykker, sat ud indtil kogt, og derefter tørre. Rør reven ost, tilsæt et æg, salt og sukker efter smag (græskar selv er sød). 400 gram hytteost, du har brug et pund græskar og en kop mel. Alt godt blandet, støbte kager og yngel. Kan serveres med honning eller med creme fraiche.

Cheesecake opskrift med Hercules.

I 500 g revet ost at tilføje 2-3 spiseskefulde kæmpearbejde korn, et æg, sukker og salt efter smag, finthakkede tørrede abrikoser. Bland godt. Denne ostemasse masse bage ligesom pandekager, pålægge pan skeen godt opvarmet. Serveres med creme fraiche eller honning.

Cheesecake opskrift med boghvede mel.

Grind 500 g hytteost og en halv kopper sukker, tilsæt saften af en halv citron. Bland hvedemel og boghvedemel i lige dele (med en halv kop), støvtætte, tilsæt ost. Ud over ostemassen masse, kan du tilføje finthakkede friske krydderurter (persille, koriander). Det endelige tidspunkt for udarbejdelse af hytteost dej vil tilføje to pisket æg. Bland forsigtigt. Dejen er spredt på en opvarmet pande med en ske og kog over svag varme, dækket. Serveres med syltetøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.