TravelingHoteller

Tunesien, Zarzis, hotel Sangho Club Zarzis 3 *: anmeldelser, foto

Hotel Sangho Club Zarzis 3 * (foto viser dets udvendige dekoration) ligger syd for Djerba, i et af de smukkeste steder i Middelhavet.

Zarzis refererer til de udvej byer, at rejsende kan lide at søge en afslappende ferie i komfortable forhold. Nødvendige faciliteter og fred findes i skyggen af den gæstfrie Sangho Club Zarzis 3 *. Gæstebedømmelserne indeholder for det meste entusiastiske karakteristika ved institutionen.

Et lille land

De, der ønsker at tilbringe en ferie i den varme sol, nyde den ekstreme ørken og det reneste turkis hav, virkelig springer ind i antikke verden, kommer til Tunesien. Hotel Sangho Club Zarzis 3 * anmeldelser karakteriserer som en institution, især egnet for turister at vælge en økonomi-ferie.

I den by, hvor den ligger, er Zarzis og faktisk i dette vidunderlige land-resort ikke populær luksus. Overalt restauranter og underholdningsvirksomheder giver gæsterne billig mad og uhøjtidelig, relativt billig, men ret meningsfuld tidsfordriv.

Et lille afrikansk land i det nordlige kontinent, som på den ene side vaskes af Middelhavet, og på den anden absorberer kontinentets tørdybder, er Tunesien. Hotel Sangho Club Zarzis 3 * (anmeldelser, der er forvisset om disse læsere) er et glimrende eksempel på, hvor venlige her henvender sig til turister.

Hvorfor kommer gæster her?

På grund af klimaet (middelhavets subtrope og ørkenens troper) er Tunesien et ægte pilgrimssted for turister.

For feriegæster, der har valgt Sangho Club Zarzis 3 * for deres ophold, anbefaler vurderinger af deres forgængere at læse, i det mindste kort sagt, oplysninger om staten, der byder gæsterne velkommen. Sådanne oplysninger kan fås fra hæfter, der generøst er forsynet med alle kommende.

Turister, der beskriver fordelene ved Sangho Club Zarzis 3 *, giver anmeldelser om hotellet også historier om det land, der har tiltrukket dem.

Ifølge dem er befolkningen i Tunesien ikke talrige. De taler hovedsagelig arabisk, fransk, bruger engelsk og tysk til kommunikation.

Gæster går til Tunesien ikke kun i håb om at baske under den sydlige sol. De håber også at blive bekendt med landets seværdigheder. De kommer også til tunesisk keramik, håndtæpper, sølv dekorationer af Berbers, koraller, etc., lædervarer, og også fremragende kvalitet tøj.

I Tunesien er der ingen lukkede strande, så du kan slappe af her gratis og drage fordel af liggestole og paraplyer. Hele året holdes der forskellige festivaler her. Det er interessant at have det sjovt, at være midt i begivenhederne, kan du, efter at have besøgt byen Zarzis. Og dette understreges af de feriegæster, der forlod anmeldelser af hotellet Sangho Club Zarzis 3 *, hvor de deler deres indtryk.

Byen Zarzis

Jarjis (Zarzis) er en lille gammel udvej, der blev grundlagt i god tid af den franske protektor. Fra hele verden kommer turister her for at nyde den storslåede natur. Den traditionelle arabiske stil af de fleste bygninger er hvid, deres uhøjtidelige arkitektur giver dig mulighed for at springe ind i eventyrverdenen fra fortiden. Grønne palmer tilføjer lysstyrke til farve. Solrigt vejr giver dig mulighed for at hvile og bade hele året rundt.

I Zarzis er der mange hoteller af forskellige klasser. Men denne by er især attraktiv for temmelig fattige turister. Mad og underholdning er tilgængelige her for små penge. Et budget sted hvor du kan spare dig selv ved at få ganske anstændige hotel services er Sangho Club Zarzis 3 *. Anmeldelser understreger, at prisen og kvaliteten af tjenesten på hotellet er i perfekt harmoni.

Om fordele ved hvile i Zarzis

Byen har få attraktioner, klager turister, der beskrev hotellet Sangho Club Zarzis 3 *. Vurderingerne bemærker, at der er rene sandstrande, oliventræer, et uendeligt lyst turkis hav og en uberørt natur, der understreger fusion af antikvitet og modernitet. Byen i den sydøstlige del af landet anses for at være tvillingbror til Fr. Djerba, den internationale lufthavn, der er forbundet med den, færgeoverfarter og bustransport.

seværdigheder

Turisterne, der forlod kommentarer om Sangho Club Zarzis 3 * hotel, lægger meget vægt på beskrivelsen af seværdighederne i den vidunderlige udvej, hvor den ligger.

Et af sine få attraktioner er et stort marked. Her, som i de østlige markeder, kan du købe alt, hvad du ønsker.

I det tidligere århundredes kirke er historiske museum placeret, et meget besøgt sted i byen. Hans udstillinger giver dig mulighed for at blive bekendt med de gamle civilisationer, der levede her i fortiden, såvel som med det tunesiske moderne liv.

Den største lufthavn i landet er Djerba-Zarzis. Det blev rejst i slutningen af det 20. århundrede, hvilket bidrog til en endnu større attraktion af turister til denne region. I dag er den årlige transport omkring 4 millioner mennesker.

En stor fordel ved at stoppe i denne udvej by, som noteret af brugere, der skrev om det lokale hotel Sangho Club Zarzis 3 * (Tunesien, Zarzis) anmeldelser, er nærheden til Sahara. Rejsebureauer tilbyder turister en masse interessante udflugter, rejser på kameler, jeeps og paraplaner.

Indbydende at bo på et hotel i Sangho Club Zarzis 3 * (Djerba, Tunesien) anmeldelser rapporterer, at en af stopperne i ørkenen engang er den operationelle mini-filmstudio. Denne entourage af "Star Wars", landskaber af den berømte saga, modeller af rumskibe, mod baggrunden som du kan tage et billede, gør et specielt drev til at rejse gennem ørkenen.

Turisterne, der forlod hotellet Sangho Club Zarzis 3 * (Djerba) anmeldelser, fortalte ikke kun sine fremtidige potentielle gæster om deres indtryk af at bo på hotellet, men delte også, hvad de formåede at se interessant i landet. Så de siger, at i nærheden Zarzis kan du besøge miraklet i den sydlige del af landet - Chott El Jerid, saltsøen. Hans uendelige glathed imponerer med utrolig skønhed.

Hovedstaden i Djerba Borj El Kebir ligger også i nærheden af Zarzis. På kysten er der et gammelt fort, hvor udflugter til gæster holdes.

Den monumentale struktur Gazi Mustafa er en fæstning på Djerba-hovedstaden, som turister besøger med glæde.

Rejsende, der lavede Sangho Club Zarzis 3 * (Tunesien) anmeldelser, nævner det ægte krokodillereptilparadis, et meget populært sted blandt gæsterne.

Grib-synagogen er en struktur, som hvert år tusindvis af pilgrimme søger at ære en af Talmuds forfattere, der er begravet her.

Guellala, en populær landsby af pottere, ligger i den sydlige del af øen, hvor det også er nemt at komme fra Zarzis.

I nordøst er der en lagune. Feriegæster vil møde her pink flamingoer, som roligt svømmer eller går langs stranden.

Til de steder, der er attraktive for gæster, som de indbydende gæster på Sangho Club Zarzis 3 * sikrer, at byens centrum, hvor moderne bygninger af banker og administrative bygninger er placeret, hævder også.

Hotel Sangho Club (Zarzis) 3 *: Beliggenhed

Hotellet ligger 10 minutters kørsel fra Zarzis by. Fra Djerba (den internationale lufthavn) til den er det nødvendigt at gå en time. Hotellet er bygget som en rigtig landsby, har sine smalle gader og Medina. Det har en hovedbygning og hvide bungalows, der ligger på kanten af en bred strand med fint sand midt i en palmeplantage på 14 hektar.

Hotellet har 361 værelser. Området er indrettet med en solrig terrasse. Typer af bygninger: bungalow, multi-etagers (central).

Afstand fra hotellet: til stranden - 500 m, til byens centrum - 1,7 km, nærmeste transportforbindelse - Djerba-Zarzis (international lufthavn) - 60 km fra hotellet.

Hotellets egenart er, at det ligger i et afsondret sted, der er særlige værelser (familie, ikke-ryger). Stranden er let nås til fods. Den nationale sammensætning af gæsterne er blandet. Styling design - national farve.

infrastruktur

 • Valutaveksling.
 • Haven.
 • Bar.
 • Restauranten.
 • Swimmingpool (udendørs).
 • Bagageopbevaring.
 • Parkeringsplads.
 • Cafe (maurisk stil).
 • Pizzeria.

Formålet med hotellet, mad, underholdning, sport

Hotel Sangho Club Zarzis 3 * er designet til voksne, familier med børn, unge, ældre og virksomheder.

For dem er følgende fødevaresystemer til rådighed: buffet, menubestilling, børnemenu.

Hotellet tilbyder forskellige former for rekreation: aktiv, ungdom, stille, eventyr, strand, SPA.

Til underholdning har gæsterne en natklub, tv-stue, animation (dag og nat), et bibliotek, et læsesal, sightseeingprogrammer.

Du kan også gå ind for sport. Udbudte typer: petanque, ridning, volleyball, fitnesscenter, golf, tennis, fodbold, aerobic, beachvolleyball, bordtennis. Vandsport og underholdning tilbydes også: sejlbåde, vandski, windsurfing, både til fods og fiskeri.

For de kærester af strandferien: solsenge, parasoller og liggestole på stranden (privat, sandy) tilbydes gratis. Der er en bar i nærheden. Afstand til havet - 100 m. Ifølge gæsternes anmeldelser er indgangen til havet ganske komfortabel.

For at opretholde skønhed og sundhed kan gæsterne have massage (herunder hydroterapi), besøge det medicinske rum, et balneologisk center, en skønhedssalon, solbade på en særlig terrasse eller gå til hammam (tyrkisk bad).

Værelsesfaciliteter og service

 • Balkon.
 • Mini-bar (med gebyr).
 • Sikker (betalt).
 • TV.
 • Telefonnummer.
 • Aircondition (gratis).
 • Terrasse.
 • Varme.
 • Badeværelse: håndvask, toilet, bad / bruser, håndklæder.
 • Daglig rengøring af værelset.
 • Skift af sengetøj - to gange om ugen.
 • Udsigt over haven.
 • Udsigt over havet.

Hotel faciliteter

 • Receptionen er åben 24 timer i døgnet.
 • Wi-Fi (med gebyr).
 • ATM.
 • Bagageopbevaring.
 • Roomservice.
 • Udlejning af cykler.
 • Renseri, vaskeri.
 • Udflugter.
 • Paraplyer og liggestole ved poolen.
 • For børn er der: en swimmingpool, en miniklub, en barnepige (på forespørgsel, betalt), en barneseng (mod et gebyr), børnenes animation.

ture

Hotellets prispolitik bestemmer komforten af værelser. Det har en sæsonbestemt tendens. Køb en kupon i lavsæsonen samt tidlig booking sparer 20 til 40% af prisen. Priser på hotellet: fra 12758 gnid.

Bedste tur:

 • ID: 144501.
 • Nummer: Standard (standard 1-værelse).
 • Udsigt fra værelset: ROH (uden en bestemt type).
 • Kraft: AI (mad og drikke af lokal produktion).
 • Antal gæster på værelset: DBL (2 pers.).
 • Varighed: dage - 8, nætter -7.
 • Omkostningerne ved turen til to: 53 848 rubler. ($ 825). Prisen inkluderer: fly, indkvartering, måltider, sygesikring, transfer, flybillet.

Sangho Club Zarzis (hotel) ligger i nærheden. Djerba, i feriestedet Zarzis (den første kystlinie). Hans adresse: Turistzone, BP 18, Zarzis, Tunesien. Tlf .: +216 75 70-51-24.

Sangho Club Zarzis 3 *: hotelanmeldelser

Ifølge anmeldelser tilbyder Zarcis turister et "fremragende hotel", gæsterne her som en masse.

 1. Territory. Hotellet har et stort anlagt område, på størrelse med en park på det en masse grønne. Garbage ingen steder ses: arbejdede som gartner.
 2. Gæsteværelser. Forfatterne af anmeldelser siger, at værelserne er helt ren, rense dem hver dag. Placeret her hurtigt, vil anmodningen boliger tæt på havet. Turister, der har besøgt den Sangho Club Zarzis 3 *, sige, at alt i værelset fungerede ordentligt, her er rummelig, narekat ingenting. Linned skiftes, TV vil bringe anmodningen. Ren godt. Fraværet af et bad shower gel, shampoo og hårtørrer er normen her. I hotellet på den første linje, der er bungalows, som kan nøjes med et gebyr på $ 25 per dag, men ifølge mange, er disse udgifter ikke er berettiget. I disse værelser ligger eller familier med små børn eller dem med ømme fødder, ældre (afhængig af tilgængelighed af bungalows). Det er bedre at spare, mener forfatterne anmeldelser. De rådes til ikke at bekymre sig for meget, hvis antallet vil falde lidt længere væk fra stranden. Først og fremmest, alt er meget tæt, og havet er stadig en 5-minutters gang fra ethvert punkt, og for det andet, fra værelserne, som er placeret på bakken, meget flot udsigt, er rolige og meget store altaner.
 3. Strand. Ifølge anmeldelser, er det en smuk, store, rene. Vidunderlig sand - hvid og fint. Er et velkendt lokalt problem med mangel på liggestole og liggestole. Fordi alle er ikke nok, bringe dem til poolen eller finde en anden måde ud. Den forfattere gennemgang rapporterede, at mange russiske turister besætte hotellets senge for hele dagen på stranden og solbade i hovedsagen deres håndklæder. Meget til min skam og beklagelse, brugere skriver, adfærd nogle russiske turister kan være en særskilt artikel i restauranten og på hotellet de viser "grænseløs uhøflighed og arrogance."
 4. Hav. Gæster glæde i det faktum, at havet i Sangho Club Zarzis 3 * krystalklar. Men desværre, lille. I midten af september har kaster en masse Tang på stranden, selv om de Gæst sagde, ikke hindrer, vandet er stadig lige så ren og gennemsigtig. Gæsterne kan nyde de rene sand og havvand, duften af havet, men bemærk, at ikke nå dybden af havet på stranden for lille, men nogle gange er der relativt dybe rum - op til halsen.
 5. Strøm. I udtalelsen fra turister, der har besøgt her, i hotellets Sangho Club Zarzis 3 * maden er meget god, solid, velsmagende og varieret. Morgenmad, frokost og aftensmad er tilfredse med alle de campister. Daglig menu indeholder oksekød, kalkun, lam, fisk, frugt - melon og vindruer. hotellet er ofte fuld af gæster, så nogle gange steder og retter på restauranten er ikke nok. I morgen, under morgenmad, for omelet nogle gange nødt til at stå i kø, men det er ikke kedelig. Kaffe fra en automat, en god te, croissanter, ost og yoghurt er lækre lokale. Lækre pandekager, er crumpets fremstilles af klienten. Juice - skriv "yippie" appelsin, citron. For $ 2 kan du bestille frisk appelsinjuice. Til frokost, foreslås det, at der ud over 3-4 slags kød, side parabol: ris, kartoffelmos, pommes frites og en bred vifte af dampede grøntsager. Kød er ofte tilberedt med lokale krydderier kan være ganske skarp. Men tjente gryderet og egnet til børnemenuen. Skaldyr - temmelig skarpe. Salater kan være din egen mayonnaise, olivenolie, creme fraiche. Menuen er også fyldt med spaghetti, rejer, fisk. På gaden tilberede kødet på grillen. Is tilbydes en gang om ugen. Til middag, menuen er den samme som frokost. Forfattere kommentarer anbefale at medbringe på en tur pakke af servietter, som hotellet for at købe dem er problematisk.
 6. Alkohol. Ifølge ferie i Zarzis turister i hotellets bar "tilstrækkeligt forskellige alkohol": vodka, whisky, vin, gin, sedratin, Buch (lokal vodka), øl. Der er kaffe og te, ikke-alkoholiske drikkevarer. Bartenderne gøre lækre cocktails. Arbejdstid barer: fra ti om morgenen indtil elleve om aftenen. Drikkevand giver libitum. Ifølge nogle rejsende, alkohol i de lokale barer fortyndet, især med en stor tilstrømning af besøgende.
 7. Personale. Ifølge de turister, hotellets personale "meget venlig, høflig, straks efterkomme enhver anmodning, forsøger at behage på alle måder." Ved receptionen til at kommunikere på fransk, arabisk, engelsk og lidt på at hjælpe dig selv gestus, på russisk.
 8. Animation. Separate Respekter gæster - lokale animatorer. Fra morgen til sen aften de drenge og piger samvittighedsfuldt underholde turister. Pool spil, volleyball, vandpolo, vand aerobic, børneklub, fitness, animation, dans. Diskret, men meget sjovt. Uden for hotellet, lidt til venstre, arrangeret forlystelser for børn (gratis, men billig). Og alligevel nogle af anmeldere skriver, at selv om de i Sangho Club Zarzis 3 * ligesom det, jo mere vil de gå der ikke. Intet at se, ingen steder at gå. Lediggang havde masser af søvn og spise.
 9. Internet. Med internettet i hotellets Sangho Club Zarzis 3 * rapporteres til vacationers, ganske stort problem. Han er meget langsom og er forbundet "gennem tiden."
 10. Hvad at bringe? Forfattere rådes til at gennemgå: Tag adapter eller en euro på enhederne, shower gel, shampoo, hårtørrer.

Hotellet kaldes en anstændig "treshki", indtryk af hvilke der var mange lige positive. Fordelene ved hotellet findes et stort område, en stor mængde af grønne områder, fremragende animation, anstændige fødevarer. Outs er: service-mangler på stranden (er mangler liggestole og parasoller), mangel på papirservietter i spisestuen.

Mange forfattere gennemgang takke hele personalet - fra administratorer til viceværter - for en dejlig ferie. Ifølge dem, i Sangho Club Zarzis 3 * altså meget godt. De rådgiver plukke på mindre, at realisere "tre-stjerne" og den lave pris af hotellet, som han retfærdiggør. Hotellet er i overensstemmelse med sin kategori, i henhold til sine gæster, og i nogle henseender og fortjener fire stjerner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.