LovStat og lov

Federal Child Protection Act pålægger

Den største værdi af ethvert menneskeligt samfund er sunde børn. Sund, både fysisk og mentalt! Derfor er det helt naturligt ønske om alle forældre til at beskytte deres barn fra den dårlige indflydelse af lav kvalitet film og anden information "snavs". I øjeblikket er staten forsøger på det lovgivningsmæssige plan for at løse dette problem.


Child Protection Act № 436-FZ indeholder en liste over oplysninger, der ikke bør være tilgængelige for børn af en vis alder. Sådanne oplysninger omfatter oplysninger af pornografisk karakter, obskønt sprog, samt oplysninger, der kan opmuntre børn til at skade deres helbred og liv -. Brug af forbudte stoffer (af alle former for narkotiske og psykotrope stoffer), alkohol, tobak og andre Loven forbyder også give børn oplysninger, der retfærdiggør vold, grusomhed og alle mulige overtrædelser af loven, samt at benægte familieværdier. Af disse grunde loven om beskyttelse af børn mod skadelige oplysninger, der specifik liste over skadelige oplysninger, men kriterierne er meget subjektive. Efter alt, kan selv begrebet familie værdier for hver person være en individuel.

Loven om beskyttelse af børn mod oplysninger forpligter medierne til at sætte markeringer ved visning af et program: for eksempel "16" betyder, at børn under 16 år ikke kan se en film eller et program. Men der er et logisk spørgsmål: om børnene vil overholde disse begrænsninger? Efter alt, har det altid været oplysninger, som ikke var til rådighed for børn, og hvis forældrene forlod et barn af en af tv, kan det være i strid med forbuddet.

Selvfølgelig afhænger alt om undervisning af børn. Hvis barnet er ved bevidsthed, kan han slukke tv'et, når han så, at han ikke kunne se denne film. Men har du nogensinde set så lydig og bevidst om børn? Ligegyldigt hvor hårdt regeringen til at tage sig af moralsk uddannelse af unge mennesker, der er en afgørende rolle spilles ikke med forbud, ikke pædagoger eller lærere, men kun barnets forældre og hans nære slægtninge (bedsteforældre).

Der er ingen tvivl om, at loven om beskyttelse af børn har brug for som forældre mere komfortabel, når i begyndelsen af den opfattelse, at en overførsel de allerede ved, at barnet ikke kan se det. Men funktionen af loven er begrænset til levering af visse oplysninger om medieprodukter: for eksempel, hvis forsynet med påskriften "18", loven respekteres. Og se børnene eller ej, løse de mødre og fædre til disse børn. Det er nødvendigt at tackle spørgsmålet er ikke formelt, men virkelig.

I dette tilfælde faktisk forhindre indtrængning af skadelige oplysninger om huset kan kun være mor og far, medmindre, selvfølgelig, bekymrer sig om deres børns uddannelse, i stedet for en lov for at beskytte børn. Nu er det meget almindeligt er holdningen hos de forældre, som er udtrykt i ordene: "Lad dem se, det er der stadig på hvert hjørne." Denne fremgangsmåde er uacceptabel.

Uanset hvor god loven om beskyttelse af børn, men forældre kan beskytte deres børn mod skadelige oplysninger, korrumperer børnenes sind. Det er ikke nødvendigt at flytte ansvaret for lærere, nødt til at være en rollemodel og til at uddanne deres barn, herunder som forklaring på, hvorfor dette eller hint oplysninger kan være uønsket for ham!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.