Sport og FitnessOpbygge muskler

Hvordan til at bygge dine kalve?

Alle, der kender første hånd, hvad en kamp med overvægt, siger, de mest "fede" steder på kroppen er taljen, lår og lægmuskler. Og hvis de to første dele, med hensyn til at komme af med kilo, at oplysningerne er let at finde, det sidste område af "indhyllet i mystik". Få vil fortælle, hvordan at pumpe op kalvene. Selvfølgelig er dette en del af kroppen er ikke så udtalt som andre problemområder, men det betyder ikke, at vi ikke skal gøre en indsats for at bringe den i form.

Det er ikke altid muligt på spørgsmålet om, hvordan man kan pumpe op de kalve fødder, konsultere en professionel træner. Nogle gange bare den finansielle situation ikke tillader. Mange har ikke engang tid til at spise middag, ikke hvad de skal gå til gymnastik. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man opbygger kalv derhjemme, ganske relevant.

Enhver træner vil fortælle dig, at den mest effektive øvelse i dette tilfælde - er stigningen på tæerne. Ingen særlige simulatorer du ikke har brug for, det hele er nemt at bære ud om morgenen som en afgift eller om aftenen efter en hård dag.

Så behøver du ikke en bar, nok til at udføre opgraderinger på tæerne med vægtene, ved hjælp af håndvægte eller en flaske vand. Bedre til at starte på en afsats på gulvet (det kan være en dørtærskel, nævn bog) eller trin platform. Sok skal stå på platformen og hælen er nødt til at trække ned, og derefter fulgt af et opsving. Hvis du ikke er i stand til at holde en balance, kan du læne en hånd på væggen. Øvelse vil være effektiv, hvis dens anvendelse er altid for hvert ben efter tur.

Du ved nu, hvordan at pumpe op kalve, men være forberedt på det faktum, at efter den første-anden øvelse, vil musklerne ondt nådesløst. Brug for lidt for at reducere belastningen. Men i hvert fald det beløb, gradvist nærmer bør stige. Det samme kan siges om belastningen.

Du bør stræbe efter at bo på toppen lift til fem konti. Det er temmelig svært, så det er vigtigt ikke at overdrive det i begyndelsen af stien til attraktive fødder.

Fremkomsten af sokkerne kan udføres i hældningen. Du er nødt til at stole på sine hænder på bordet og bøje omkring 90 grader. Du kan nu langsomt stigende på tæerne og derefter langsomt ned. Bevægelsen skal være så glat.

Pump æggene kan være en anden måde. Du ville blive overrasket, men kører - dette er en af de bedste muligheder. Tag dig tid og fodgænger gåture. Der er ikke noget overnaturligt - vågne op tidligt, gå til den nærmeste stadion og starte træningen. Eksperter siger, at kalvene kan pustes, hvis ikke engang løbe hurtigt, og meget lang. Det vil sige, i dette tilfælde, at antallet er vigtigere end kvalitet.

Selvfølgelig kan du finde svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan pumpe op kalvene, og i gymnastiksalen. Der er et fitnesscenter, klasser, som indgår i ethvert program for udvikling af de relevante muskler. Glem ikke om opvarmning. Du kan ikke komme til gymnastik og straks haste til simulatoren. Brug for en lys træning. Det er derfor bedre at henvende sig til instruktøren, som vil være godt træningsprogram. Der er sådan en skal som en simulator Gakkenshmidt. Det er nødvendigt at tage fat i håndtaget på det, deres fødder lidt fremad, så bør de være på et åndedrag langsomt rette. Vægt i dette tilfælde må ikke vejer for ned. Benene bør ideelt ikke skælve ved den første stigning. I dette tilfælde udførelse hastighed er ikke vigtigt, at værdien har kun apparater.

Glem ikke om systematisk. Hvordan til at bygge kalve, hvis du ikke betaler denne gang på en regelmæssig basis? Det er klart, har resultaterne ikke viser sig at opnå. Brug mere tid uddannelse, spise en normal, sund kost. I begyndelsen af den måde kan man skræmme den stærke smerter. Ja, vil dine muskler gradvist vænne sig til belastningen. Der er ingen vej udenom. De har ofte brug for at strække og massage. Så - gå til det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.