Sport og FitnessOpbygge muskler

Rod T-hals - en fremragende øvelse for ryggen!

Blandt de mange øvelser, der udvikler latissimus dorsi, ganske vanskeligt at finde den mest effektive. Nogle bodybuildere foretrækker pull-ups, andre - udarbejder blokke, stænger eller håndvægte.

Men en af de mest effektive øvelser er trække T-hals.

Det er denne øvelse giver dig mulighed for at isolere latissimus dorsi, men også fjerner noget af belastningen til taljen.

Traction T gribebrættet er almindeligt anvendt til fremstilling af svømmere, gymnaster, brydere, men de fleste bodybuildere gøre denne øvelse.

Formålet med fremstød - at udvikle de lats, samt at styrke midten af ryggen.

På grund af den bæredygtige kropsholdning udgør isoleret belastning, som ikke kun giver dig mulighed for at arbejde den øverste del af ryggen er stor, men også beskytter atlet fra skader i columna.

Så lærte vi hvad trykket T-hals, så det er tid til at finde ud af at gøre denne øvelse. Det er vigtigt at huske, at det vigtigste - det rigtige udstyr. Straks bemærker jeg, at der er to slags simulatorer at udføre den T-stang. Først skal du gå på bænken mave, overtager gribebrættet og begynde udførelsen. For det andet, du bliver let bøjede ben, rette ryggen og gøre fremad bøje. Det er hældningsvinklen vil afhænge af belastningen på latissimus dorsi. For at opnå maksimal effekt, skal du bøje omkring 30-45 grader i forhold til den oprindelige position af kroppen.

Nu er det nødvendigt at være opmærksom på bredden af grebet. Som med alle andre øvelser på ryggen, jo smallere greb, jo mere arbejde rygmuskler, som er tættere på rygsøjlen.

Derfor, ved at øge bredden af grebet vil blive pumpet gennem bredeste del maksimalt fjernt fra rygsøjlen.

Du kan også udføre denne øvelse, ved hjælp af en omvendt greb, men samtidig, bortset fra ryggen, begynder at arbejde din biceps.

Når for meget stress kan udføres cravings raznohvatom, er denne teknik ikke tillader halsen at glide ud af hånden.

Korrekt udføre denne øvelse ganske vanskeligt, så du skal bruge tip den coach eller partner. Udgangsposition - arme lige, nakke nedenfor. Motion skal udføres i to etaper. Først, vi reducere bladet, det vil sige, de forsøger at nå ud til rygsøjlen, og derefter trække linjen til den øvre del af maven, mens udånding. Langsomt tilbage til udgangspositionen, inhalerer, udføre den anden gentagelse. Hold altid albuerne parallelt med kroppen og løfte dem så højt som muligt ryglinien.

I intet tilfælde ikke forsøge at trække den T-formede hals ryk, skal du ikke bruge din biceps, holde din ryg lige og ikke tage for meget vægt. Motion skal gøres meget omhyggeligt og dygtigt. Gør tre til fem sæt af 8 -15 gange.

Rod T-hals - en fremragende øvelse, som ikke kun udvikler latissimus dorsi, men også giver dem en stor lettelse og form. Hvis du ønsker at opnå konkrete resultater i en forholdsvis kort periode, skal du sørge for at inkludere overvejelser af øvelsen i uddannelse cyklus.

For at variere øvelserne til fitness, kan piger også udføre den T-stang hals.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.