BilerBiler

En oversigt over den nyeste generation af Dodge Durango

Desværre er udvalget af den amerikanske bilfabrikant "Dodge" i vores land er repræsenteret ved en temmelig dårligt. Dette er på trods af, at selskabet har en række maskiner, der fortjener mest opmærksomhed. En af disse muligheder var Dodge Durango. Anmeldelser af indenlandske bilister viser, at modellen ville have alle chancer for succes i Rusland. Debut af den sidste af hendes generation, som vil blive diskuteret nedenfor, fandt sted sidste år under udstillingen i New York.

udseende

Udvendig nyhed var endnu et bevis på den fordel for den amerikanske befolkning til de barske og dimensionelle maskiner. Model, i forhold til den tidligere version, udholdt nogle væsentlige ændringer. Først og fremmest er der tale om at bruge det helt nye forlygter og LED-baglygter. Grille af den nye Dodge Durango var ikke så groft. På mange måder designerne formået at opnå dette takket være en helt ny stil af ydeevne ikon, der er placeret på det. Kunden har mulighed for at vælge "sko" biler. Især i henhold til hans ønske, på bilens hjul kan monteres, hvis størrelse er 18 eller 20 inches. Som for deres efterbehandling, det giver en række forskellige farver, der spænder fra poleret sølv og slutter ultrachornoy farvelægning.

salon

Dodge Durango intern polstring lavet af et blødt, behageligt at røre ved materialer. Afhængig af udstyr, til montering på frontdisplaypanelet, hvis størrelse er 5 eller 8,4 inches. Den er designet til at udsende navigation og infotainment-system. Desuden giver det mulighed for gratis telefonopkald, samt forbindelse til eksterne enheder Wi-Fi. På den tre-egede rat pagajer dukkede op. Ifølge kundens anmodning, for et gebyr, naturligvis, kabinen kan udstyres med et underholdningssystem til bagsædepassagererne. Det er sammensat af DVD / Blue-Ray-afspillere. Egnede monitorer 9 tommer størrelse i dette tilfælde monteret i de forreste sæder.

tekniske egenskaber

Specifikke ord fortjener specifikationer Dodge Durango. For den nyeste version af modellen forudser to mulige motorvariant. Den første af disse er en enhed, der består af seks cylindre arrangeret i form af bogstavet «V». Dens volumen er 3,6 liter, og maksimal effekt - 290 hestekræfter. En anden motor er V-formet "otte" i et volumen på 5,7 liter stand til at udvikle 360 "heste". Det skal bemærkes, at der i begge tilfælde er der ingen ekstra turboladning, som blev meget populær i den seneste tid.

Som for transmission, selv i det første og i det andet tilfælde, Dodge Durango kommer med automatiske otte trin. På sin sædvanlige arm blev erstattet af en drejeomskifter. Denne beslutning var ikke let at gøre indretning usædvanligt og udsøgt. Det bidrog også til en reduktion i brændstofforbruget med omkring ni procent i forhold til den tidligere generation, samt forbedrede køreegenskaber. Transmission producent er tyske selskab ZF Group.

sikkerhed

Et af de vigtigste funktioner, der gør opmærksom på køberen af bilen - er dens sikkerhed. På grund af det faktum, at modellen Dodge Durango, blandt andet, og er designet til lange familie ture, designerne installeret i det omkring 60 forskellige systemer, assistenter og hjælpere. Blandt dem er den fartpilot, evnen til at stoppe bilen selv, et varslingssystem og en side af en frontal kollision, og selv knap redningstjenesterne redningstjenester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.