BilerBiler

Jaguar model XJ220: udseende og specifikationer

Virksomheden Jaguar Cars blev grundlagt i 1922. Siden da har virksomheden produceret unikke biler, der ikke ligner resten af mærkets design og indre påfyldning. Selv om virksomheden og producerer hele sit sortiment af standard, kan deres biler sikkert kaldes eksklusiv. Denne artikel vil tale om en af virksomhedens bedste produkter. Dette er helt sikkert, Jaguar model XJ220.

forgænger

Historien om den beskrevne model rige nok. Model XJ220 blev bygget på grundlag af den sjældne sportsvogn XK120. Den blev produceret af perioden 1948-1954. Hvem til at tro på en så vanskelig, at sammenligne de to biler. På et tidspunkt var det XK120 et reelt gennembrud på området for sport bil til offentlig vej. Maksimal hastighed af bilen er 200 km / t. Under hætten 6-cylindret motor er blevet installeret. Det XK120 clocket op til 100 km / t for 10 sekunder. Modellen fås i tre karrosseri versioner: en coupe, roadster og cabriolet. Bilen har fået titlen hurtigste serieproducerede bil.

model historie

Jaguar model XJ220 lykkedes så legendariske og ikoniske køretøj. I 1991 besluttede virksomheden at genoprette den linje af eksklusive sports coupe. Modellen er blevet det første officielle britiske superbil selskab. Ideen om at skabe sådan en bil har optrådt på ledelsen af selskabet efter udgivelsen af Porsche 959. Den tyske superbil kunne prale firehjulstræk og en meget fremragende præstation, der snart førte bilen til en lang række sejre. I 1984 er Jaguar ingeniører tænker at skabe din egen analog 959-MU.

Den første version af superbil blev indført 4 år. Mens hele det automotive samfund opkaldt XJ fremtidens bil. Men produktionen version af alle var ikke så rosenrødt - budgettet udvikling er ikke tilladt at lave en futuristisk design til fulde. Derfor vil den endelige version blive mere beskedent med hensyn til udseende. Men tekniske indikatorer, virksomheden fik hele vejen hensigten.

Jaguar model XJ220 blev oprindeligt bygget til at deltage i Le Mans. Det var kun for det andet det var beregnet til masseproduktion. Dette forklarer sådan en sjældenhed bil. Selv det at møde ham på vejene i de større byer i udlandet næsten umuligt. Supercar fik kun at samlere og museer. Jaguar model XJ220, hvis pris har nået mere end 400 tusinde pounds, er stadig den dyreste serieproducerede bil selskab.

udseende

Model XJ220 selv i dag, det ser meget elegant og moderne. I sit design, er der intet overflødigt. Det kan synes, at han er helt strømlinet, da der ud over de bakspejle, betyder intet Krop element ikke stå ud af billedet glathed. Ligeledes kan en indretning kaldet Lamborghini Diablo. Kun italiensk hingst skarpere og "onde". I model XJ220 alle linjer, tværtimod, veltilpassede og bragt til sin logiske konklusion. Mange kritikere og bildesignere overveje stadig superbil stil benchmark. Det var udseendet af bilen er stort set skylder sin ublu pris.

tekniske egenskaber

Det mest interessante i dette rum indeni - under hætten, eller mere præcist, i den bageste. På tidspunktet for den superbil i serien, er det udstyret med den mest kraftfulde motor. 3,5 liter og 540 hestekræfter spredte "kapsel" ikke 100 km / t for 3,9 sekunder. Selv i dag, kan ikke mange sports coupe prale sådanne resultater. Den maksimale hastighed køretøjet når 352 km / t. Et brændstofforbrug på samme tid stoppede ved omkring 28 liter pr 100 km.

Det er umuligt at give præcise forudsigelser, vil være en ny "Jaguar» (model XJ220, måske, ville være hans efterfølger) eller ej. Efter alt, virksomheden er ganske uforudsigelig. Mellem udgivelsen og XK120 model XJ220 det var omkring 40 år gammel. Det er muligt, at situationen vil gentage. Selv i det øjeblik, Jaguar kastet ud i serieproduktion af byens biler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.