SundhedMedicin

Fuglegræs urt

Hver gartner nogensinde har stået over for på stedet med planten, som har en lidt spidse blade og hvide blomster, formet som en stjerne. Og det er altid våd at røre ved, uanset det faktum, at der ikke var nogen regn i lang tid, så fuglegræs urt fik sit navn. Og det stylet chickweed, hjerte græs gryzhnika.

Gartnere tendens til at være synet af denne urt i deres senge, begynder at rive det fra bagsiden, kalder deres handlinger ukrudtsbekæmpelse. I mellemtiden har fuglegræs urt længe været kendt, ikke blot blandt de traditionelle healere, men også kokke: det er ikke kun terapeutisk, men også bruges i fødevarer. Dens medicinske og kulinariske egenskaber er så forskellige, at det er tid til at plante denne urt som kulturelt. Og ikke kalde det en ubrugelig ukrudt og smide i papirkurven heap.

De retter, hvor den ingrediens er til stede som en Multiped plante nyttigt nok, kan de være forberedt fra det tidlige forår til sent efterår. Denne salat, suppe, krydderier, likører, etc.

At kende sammensætningen af græs træ lus, til behandling af mange sygdomme kan ikke kun hastighed, men også for at gøre det nemmere. Dette er på grund af indholdet af et stort antal af sporstoffer, vitaminer og andre kemikalier, der har antiseptiske, anti-inflammatoriske og antimikrobielle aktiviteter. Stænglerne af denne plante, blade og blomster af enorme mængder af vitaminer C, K, og E. Det er derfor, det er så populært med traditionelle healere.

Hvad behandler fuglegræs urt?

  1. Denne urt hjælper med sygdomme i øjet, såsom uklarhed af hornhinden. Fra sin fersk hakket rå kogt bouillon med en sats på en spiseskefuld pr hundrede gram vand, og indpodet i øjnene flere gange om dagen.
  2. Infusion bænkebidere, drikker tre gange om dagen, at øge mængden af mælk produceret af mælkekirtler i nye mødre.
  3. Healere vide, at tinktur af denne urt er fremragende lindrer mave og tarm smerter. Forbereder det som følger: en spiseskefuld urter hæld et glas ren alkohol og ældes to uger i et køligt, mørkt sted. Det skal tage før måltiderne, som forinden er fortyndet tyve dråber i et glas vand.
  4. Kun få ved sikkert, at bænkebidere kan reducere tumorstørrelse påvist i brystet. Frisk græs anvendes som et kompres på problemet i tyve minutter, og det er muligt at gentage proceduren flere gange om dagen.
  5. Gaze lotion fremstillet af et afkog af denne urt held behandle hudlæsioner samt hæmorider. For at gøre dette, 10 spiseskefulde græs (kan tørres), hæld et glas med kogende vand, bring i kog og kog i yderligere fem minutter. Derefter filtreret og anvendt.
  6. Fuglegræs urt, mere præcist, dens saft, blandet i lige store andele med honning, behandler sygdomme i leveren og skjoldbruskkirtlen. Drikke blandingen skal være flere gange om dagen, en teskefuld og en behandling varer i 15 dage.
  7. De mennesker, der har et lavt hæmoglobinniveau, denne plante hjælper i form af afkog, og som en grødomslag af frisk græs, pålagt sine fødder natten over.
  8. Infusion af dette ufortjent glemt, men den vidunderlige græs perfekt styrker det kardiovaskulære og nervesystem.

Ud over de terapeutiske egenskaber, Multiped græs er meget følsomme over for enhver temperatur og luftfugtighed vibrationer. Derfor, selv i de gamle dage på dette barometer, kunne anlægget lære om vejret for dagen: Hvis blomsten Corolla ikke videregives, var det nødvendigt at forvente regn.

Hvis bænkebidere lægges til antallet af fodergræsser, køer og geder øget mælkeproduktion, og tekstilarbejdere har længe brugt det til at farve i blå uldne tøj.

Kendskab til alle disse vidunderlige egenskaber, kan vi trygt bruge dem, og sørg for, at græsset fuglegræs vokser i haven, ikke en ukrudtsplante, men snarere nyttige og nødvendige anlæg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.