SundhedAlternativ medicin

Den slimede græs. medicinske egenskaber

Den slimede græs (gryzhnik, fuglegræs) beskriver ikke alle mapper. ukrudt, der generer mange gartnere, Dog kan give mange fordele i at komme af en række systemiske sygdomme.

Den slimede græs har smertestillende og sårhelende egenskaber. Dette anlæg har længe været brugt af folkemusik healere at eliminere hjertesygdomme og inflammation. Fuglegræs og kendt for sin hæmostatisk, sårheling og mælkecisternerne egenskaber.

Helbredende kraft, som har den slimede græs, indesluttet i en unik formel af dets biologiske sammensætning. Den vigtigste aktive stof er den aktive komponent planter er saponiner og alkaloider samt kalium og klor. Rig urt zink og phosphor, kobber og natrium, chrom og molybdæn, mangan og lithium. I plantebeskyttelsesmidlet Vitamin K, E, B-gruppen samt caroten.

Den slimede græs er en fremragende naturlægemidler, der bruges til at komme af inflammatoriske læsioner i blæren og nyrerne. Kraftig helbredende effekt af planter er særligt udtalt, når fejlfinding problemer med synet. Fuglegræs anvendes til at normalisere niveauet af hæmoglobin i blodet, samt til fjernelse af en tumor.

Slimede græs, nyttige egenskaber som længe har været konstateret herbalists, slimdrivende stand til at aktivere processer og afbøde halsen. I forbindelse med dette lægemiddel plante anbefales til behandling af hoste og bronkitis, lungesygdom og lungehindebetændelse, samt almindelig forkølelse. Aktivt at bruge de populære healere Stellaria enterocolitis og hepatitis. Græs-slimet, behandling, som gør det muligt at opnå et bemærkelsesværdigt resultat i sår i huden, samt udslæt og sår, er med succes blevet anvendt til topisk påføring på læsioner af patologiske processer.

Ud over alle de ovennævnte, den slimede græs - en vanddrivende og mild afførende. Dette bør overvejes, når de køber lægeplanter. Fuglegræs - pålidelig assistent for myokardie muskel. Det lindrer smerter og stabiliserer hjertet.

Europæiske herbalists behandle slimede-græs gigt, og kløe i huden. For høj medicinske værdi fuglegræs urt er opført i den britiske nationale farmakopé.

Essentielle lægemidler ud af den slimede-græs er en vandig infusion. Den er lavet fra stilke og blade af planten. Løsning af chickweed anbefales at begrave øjnene for at genoprette synsstyrke og eliminere corneauklarhed samt linsen. Samtidig med denne procedure kræver den interne infusion modtagelse. Denne opskrift er brugt i at slippe af grå stær, som var en følge af diabetes. det anbefales at skylle øjet at styrke slimhinden og fjerne brændende infusion.

Nyttig løsning af Stellaria og til ammende mødre. Han bidrager til en forbedring af mælken. En hævelse bryst komprimerer godt elimineret ved anvendelse medicinsk infusion. Accept af lægemidlet fra lægeplanter beroliger nervesystemet. Den samme terapi bidrager samtidig til rengøring af blod og normalisering af de indre organer.

God virkning giver alkoholat slimet, når den leveres af kronisk gastritis, smertesyndromer i tarmene og maven, og i tilfælde af forgiftning. Terapeutiske bade med infusion af lægeplanter stor hjælp i sygdomme i leddene. Deres metode giver også lindre muskelsmerter.

Brug ikke fitodrug hypotension og under graviditet. Ved fremstillingen af lægemidler potions fra planter dyrket på kalkholdig jord, øger risikoen for allergiske reaktioner. Dette bør overvejes i forbindelse med indsamling råvarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.