Nyheder og SamfundMiljøet

Grachevsky Park. Grachevsky Park i Khovrino: hvordan kommer man derhen? Tempel i Grachevsky Park

Byens beboere, især værdifulde steder, betragter haven og parkens komplekser og offentlige haver, hvor du kan slappe af din sjæl fra den endeløse travlhed og nyde naturens skønhed uden at forlade metropolen. Lille Grachevsky Park i Khovrino - et afsides Moskva hjørne med en rig historie, så du kan indånde frisk luft og have det sjovt i attraktionerne.

Manor of Khovrino (Grachevka)

Den første omtale af boet Khovrino, hvoraf en del nu befinder sig i Grachevsky Park, blev nævnt i XV århundrede. Boyar Khovriny, der havde bygget ejendommen, ejede det i to hundrede år. Så gik gården fra en ejer til en anden. Sheremetyevs, Golovins, Obolensky og andre berømte russiske familier boede i den.

I 1895 blev ejendommen købt af købmanden MS Grachev. Under Mitrofan Semenovich, kommer ejendommen til hidtil uset blødighed. Han vil omdanne sit udseende uden anerkendelse. Grachev instrueret at udvikle et projekt af et herregårds kompleks, herunder et herregård med flere bygninger til forskellige formål, LN Kekushev. Og han vil overdrage bygningen af ejendommen til arkitekten GA Kaiser.

Købmanden, der er en passioneret roulette-spiller, vil ønske at oprette et nyt palæ i ejendommen i billedet og ligheden af et kasino i Monte Carlo. Mesterens stenhus er perfekt bevaret, besøgende af parken beundre sin arkitektur. Ifølge ideen om Grachev, endobled parken omkring huset, bygget på ejendom økonomiske bygninger - en udhus, stalde og en coachhouse.

Ved ankomsten af sovjetisk magt blev Grachev-familien taget i besiddelse af et sanatorium i den. Siden da er manorhuset med en overflod af skulpturer, loggier og terrasser, frodige stumper, tårne, forskellige silhuetter, barokke kupler, udelukkende givet til medicinske institutioner. I den store patriotiske krig arbejdede et hospital der.

I dag, i ensemblet med en usædvanlig unik for Moskva, fungerer centret for rehabiliteringsbehandling. Fra parken er den oprindelige barokke bygning adskilt af et hegn. Besøgende må ikke komme ind i lægekomplekset.

Beskrivelse af parken

Grachevsky Park er opdelt i to zoner - regelmæssigt og landskab. Den regelmæssige park er dannet af skyggefulde limeveje, kompositioner fra egetræer og larke. Landskabsdelen strækker sig langs floden Lichoborka, indkapslet i en samler. Flodens eksistens ligner kun en stor dam med ænderhuse, hvorfra den er.

I parken er der en legeplads til fodboldspil. Der er forlystelser og en legeplads til hunde. Om vinteren Grachevsky Park er striated af ski. Generelt går folk fra distriktet Khovrino rundt her, slapper af og leger sport.

Tegnets kirke

Den fem-felts kirke i Grachevsky Park tiltrækker særlig opmærksomhed hos de besøgende. Bygningen af kirken i 1868-1870 blev udført af MD Bykovsky. Han udførte opgaven af ejeren af ejendommen af grev E. V. Molchanov. Efterfølgende blev kirken genopbygget mere end én gang. Når hun, efter at have lidt ild, forblev uden kupler. Restaurering af templet blev afsluttet i 2005. Nu udføres bønner i den.

Begravelse af Panfilov-helte

Grachevsky Park blev et gravsted for soldater og officerer, der kæmpede i den 8. Guards Rifle Division under ledelse af general-general I. Panfilov. Fighters i 1941 forsvarede tilgange til Moskva. De forsvarede det mest komplicerede segment på frontlinjen - Volokolamsk-retningen.

Soldaterne på bekostning af deres egne liv stoppede fascisternes angreb, idet de udryddet omkring to dusin tanke. Hver af dem blev tildelt titlen "Sovjetunionen" posthumt. Til de heroisk døde soldater obelisk bringes konstant blomster.

Khovrinskaya hospital

Hospitalbygninger i det område, der tilhører parken, blev opført i 1980. I 1985 blev opførelsen af hospitalet stoppet. Af de mulige grunde er opsigelsen af finansiering og fejlen af geologer, som ikke fandt det nødvendigt at tage højde for, at stedet tildelt til byggeri ligger på et vådområde. Faktisk er lokalerne i kælderen og i stueetagen i bygningen oversvømmet.

Hospitalet betragtes som et mystisk sted for muskovitter. Folk kaldte det "Paraply", fordi udsigten over bygningen ovenfra ligner logoet for virksomheden med samme navn, der er oprettet til spillet "Resident Evil". Og hendes Muscovites blev kaldt "Nemostor". Det samme navn blev båret af den sataniske sekt, der udførte rituelle ceremonier i en ufærdig bygning.

Et forladt hospital, hvis vægge er helt malet med graffiti, er blevet et paradis for repræsentanter for forskellige subkulturer. Goths, stalkers og andre personer, der repræsenterer forskellige strømme, flyder her.

Hvordan kommer man derhen?

Beliggende Grachevsky Park i Khovrino. Hvordan kommer man til Klinskaya Street, hvor ligger det naturlige objekt? Busser 65, 65f, 745 og minibus nr. 251m, 600m, 615m, 89m løber til Klinskaya stop. Fra fjerntliggende områder i Moskva til parken kommer man på et forstæder tog ved siden af stationen "Khovrino".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.