HjemlighedKonstruktion

Bade lavet af mursten med deres hænder.

Hvis du har besluttet at starte byggeriet af et bad fra en mursten, så er du nødt til at træffe et valg, som i dette tilfælde den mursten anvendes. Dette bør gives særlig opmærksomhed. Byg bade ved at bruge silikat mursten kan være jorden eller materiale. Silikat er billigere end jorden, så du kan spare, når du bruger den. sådan et bad af mursten Dog vil se mindre respektabel. Jorden, som er lavet af brændt ler, mere miljøvenlige. Beslutter at bygge et bad af bagt røde mursten, er det nødvendigt at være opmærksom på er, hvor godt han brændte. Uforbrændt - lyse skarlagen. Det bør ikke være at købe, fordi det er meget skrøbelig og vil bryde ned. Violet-brun farve indikerer, at mursten perezhgli. Det har en uregelmæssig form og konstruktion vil være til gene.

Der er flere måder at bygge en mur.

 1. Gøre et lag i væggen på størrelse med 4 til 6 cm. Dette vil tillade luft at virke som en varmeisolator.
 2. Inde væggene til at sætte pladen isolering.
 3. Gøre kolodtsevoy kobling, dvs. et lag af isolering mellem væggene til at falde i søvn.

Til at begynde opførelsen af et bad af mursten murværk er nødvendigt med. Beslutter at gøre det med dine hænder, vil du spare meget, men er nødt til at arbejde hårdt fysisk. Men byggeprocessen kan du venligst, og du vil få glæde af det. I dette tilfælde, skal du være ganske forsigtig. Hvis du lægger den forkerte oprindelig mursten, vil i fremtiden have svært ved lægningen. Så skal du se ud for hver række, og derefter arbejdet vil gå hurtigt og nemt. Grundlæggende bad opbygge en halv eller to klodser, dvs. 0,38 eller 0,51 meter henholdsvis og skillevæggen i badet er foldet i halve eller kvarte klodser - dette er 12 og 6,5 cm. Før du begynder at lægge på fundamentet normalt trail isoleringen i form af tagmaterialet. De første par rækker af murværk byggemateriale lavet af jorden, uanset hvordan man opbygger badehus.

Murværk med sine egne hænder

Under opførelsen af bade af murværk er nødvendigt at starte med vinkler, der har brug for at trække en snor-prichalku. Hvis det hænger, er det nødvendigt at sætte en sten under ham. Dette vil sikre glatte lodrette og vandrette rækker af murværk. Desuden er tykkelsen af vandrette sømme opnået lige.

Bad mursten bygget med sine egne hænder er svært, men overholdelse af visse regler vil hjælpe dig i denne sag.

 1. For det første skal den første række skal bygges fra en mursten.
 2. Det er vigtigt at begynde at lægge ud.
 3. Skåret materiale, hvis nogen, der bruges til udlægning på indersiden.
 4. I intet tilfælde må du ikke bruge den knækkede mursten til hjørner eller støtte.
 5. Hver komplet linje nødt til at fugte før om den næste, især i varmt vejr.
 6. Brudt eller ændret form af mursten lagt bat side i murværk.
 7. Bonder serien er støtte til bjælker.
 8. Efter et par rækker af murværk klar, er det nødvendigt at styrke den. Til dette formål bør den fælles indstilles murværk mesh eller stålstænger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.