Kunst og underholdningFilm

Sofia Helin - Svensk teater og film skuespillerinde, uovertruffen detektiv drab

Sofia Helin, den svenske teater og film skuespiller, blev født den 25. april 1972 i byen Örebro. Da hun var seks år gammel, jeg havde en ulykke i familien - min bedstemor og bror blev dræbt i en bilulykke. Sophie boede med sin far og mor. Nu er alle forældrenes opmærksomhed blev henledt på det. Den håbefulde skuespillerinde voksede og intet behov for.

læring

Uddannelse Sofia Helin fik alsidig. Hun tog et kursus på Filosofiske Fakultet ved Lunds Universitet, derefter studerede teaterkunst 1994-1996, skolen "Calle Flyugare". I den næste fase indtastet han Theatre Institute i Stockholm, og med held dimitterede fra det i 2001.

Tidlig karriere

Sofia Helin filme begynder i 1996, men den rolle i lav-budget film, mere ligesom episodisk skuespillerinde bragte ikke tilfredshed. Det blev kendt kun i 2010, hvor det store lærred var en film med sin deltagelse som "Tempelridderne." Hendes karakter - Cecilia Algotsdotter, den vigtigste kvindelige rolle. Mistress Templar Anta forventes at føde, mens i et kloster. Dramaet, instrueret Peterom Flintom i 2007, finder sted i de bedste traditioner i sentimental i 1177.

hovedrolle

Men den verdensberømte Sofia Helin modtog for sin rolle som Saga Noren, en detektiv fra drab Malmö City Police, hovedpersonen i forbrydelsen serie kaldet "The Bridge". Filmen begyndte at skyde i 2011, bestod af tre sæsoner og 30 episoder.

Noren rolle, glimrende spillet af skuespiller bragte hende enorm popularitet. Dyster kvinde med et politiskilt har behaget millioner af biografgængere over hele verden. Saga Noren - kvinde uden følelser - er den bedste specialist i drab i Malmø, og langt ud over landets grænser.

Detective serien "The Bridge"

"På broen, som kaldes Øresund, finder liget af en myrdet kvinde. I sig selv er dette faktum ikke repræsenterer noget særligt, hvis ikke for én ting. Victim liggende midt mellem Sverige og Danmark, direkte på grænsen. I løbet af mord undersøgelse, så , kommer fra begge lande detektiver.

I begyndelsen af undersøgelsen blev det klart, at dette mord - fortsættelse af en kæde af flere lignende forbrydelser, hvoraf den første blev lavet for et år siden. Gennem de seneste tid mordet fandt sted med alarmerende regelmæssighed, og ingen af dem er blevet løst. For nylig, en journalist af den lokale populære avis Daniel Ferb anonym ringer informeret om den kommende nye forbrydelse.

Alle forbrydelser er begået, for at forårsage en offentlig ramaskrig og bevise over for samfundet, at de to lande, der grænser hinanden, Danmark og Sverige, der er en ulighed, at samfundet er opdelt, opdelt i rige og fattige.

Detective med den svenske side Saga Norén og Dane Martin Rohde iværksætte en undersøgelse. Det første, de er i stand til at finde ud af - hver mord var blevet omhyggeligt forberedt. Snart fandt ud af flere detaljer. Gerningsmanden er dækket af kun masken af en fighter for social retfærdighed, i virkeligheden er han motiveret af en tørst efter personlig hævn.

I den anden begivenhed af sæsonen starter med et skibsvrag. Ukontrolleret skib at forlade holdet, styrtede ned i støtte broen Ersunnskogo. En gruppe terrorister under dække af bestanden til at tiltrække offentlighedens opmærksomhed på miljøproblemet af sprøjtemidler plage virus skjulte kaster gift på hylderne i købmandsforretninger, underminerer stjålet tankbil. Noren og Rode igen tage op undersøgelsen.

Den tredje sæson består af en række, som hver især har begået mordet, efterfulgt af en demonstration af de organer, på offentlige steder. Gradvist begynder at spore sammenhængen mellem ofrene.

Sofia Helin: Filmografi

I løbet af sin kunstneriske karriere, Sophie dukkede op i femten feature-længde film og flere tv-serier. Hver af hendes arbejde er interessant på sin egen måde. Sofia Helin, film, som ikke involverer superuspeshnymi, stadig lykkedes at gøre et beskedent bidrag til den almindelige årsag til biograf.

Personlige liv

Sophie er gift, hendes mand - Daniel Gotshenhelm, svensk skuespiller. Parret har to børn, en søn født i 2003, og en datter, der blev født i 2009. På et tidspunkt i sin ungdom skuespiller var at køre på cykel og faldt dårligt. Siden dengang Sofia Helin ar fra drop tilbage på overlæben, kalder i spøg hans dekoration. Overvejende otmetinka virkelig betyder det ikke ødelægge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.