Kunst og underholdningFilm

Alexander Baranov - Russisk filminstruktør

Alexander Baranov blev født i Alma-Ata, den 20. marts 1955. Han studerede og opvokset i Kasakhstan.

Uddannelse og første film

Hans mest næret drøm har altid været film. Han ønskede at gøre dit eget billede. Og efter endt uddannelse, besluttede jeg at indtaste den russiske stat Institut for Cinematography opkaldt efter Gerasimov. Alexander formået at få der første gang. Fremtidig russiske filmskaber var en af de bedste studerende på hans fakultet. Undersøgelse Alexander leverede en sand fornøjelse.

Efter sin eksamen med udmærkelse i 1985. Instituttet har Alexander arbejdet på sin første film, "Hvem er du, Rider?": Skrev ham et script.

Filmen fortæller om tyverne i sidste århundrede. Britiske selskab minedrift guld åbne en guldmine på grænsen til Kasakhstan. Sovjetunionen i borgerkrigen. Drage fordel af situationen, er de britiske forsøger at tage guld i udlandet. Campingvogn går gennem angrebet af lokale ryttere, der ønsker at transportere gods i Kina. Men i gruppen brygning konflikt. Som et resultat, guld forbliver i Krasnoarmeysky løsrivelse.

"Tre"

Kort efter den første film ud et billede til "Troja". For hende instruktøren vandt "Ungdom", "Constellation" og "Debut". Det var den første instruktør erfaring Baranova i samarbejde med Bakhyt Kilibaevym. Det er fra filmen "Troy", blev Alexander berømt som filminstruktør. Mange kritikere så ham som herre over sit håndværk.

"Nål"

I 1988 Alexander Baranov vmeset med Bakhyt Kilibaevym blive en manuskriptforfatter på filmen "Igla". Billedet blev filmet i hovedrollen den legendariske rock-guitarist af Sovjetunionen Viktor Tsoi.

I historien hovedpersonen Moreau kommer til sin hjemby Alma-Ata. Han ønsker at tage lån fra Spartak, men han siger, at han ikke kan betale lige nu. Moreau stoppede hende ven Dina. Men pigen opfører sig underligt, snart helten opdager, at hun var narkoman, og hendes lejlighed - salg kokain sted. For at redde sin kæreste, Moreau tager hende til kysten af Aralsøen. Dean begynder langsomt at komme sig. Men ved sin tilbagevenden til byen igen, begynder hun at tage stoffer. Hovedpersonen beslutter at konfrontere og distributører skadelige potions. Men en af dem sender en lejemorder til at dræbe Moro, så han ikke forstyrrer det beskidte arbejde.

Filmen blev øjeblikkeligt populær i sovjettiden. Viktor Tsoi blev opkaldt bedste skuespiller i 1988.

"Shanghai"

Allerede i det nye Rusland, i 1996, kommer filmen "Shanghai". Alexander Baranov arbejdede på båndet direkte på tre fronter: som instruktør, producer og manuskriptforfatter.

Filmen fortæller historien om et lille område i den post-sovjetiske bagland kaldet Shanghai. Folk af forskellige nationaliteter plejede at bo og lagde ikke mærke til, at deres rødder går langt tilbage i Europas historie og Asi. Men efter sammenbruddet af et stort land tyskerne, der har boet her hele mit liv, kommer til at forlade deres historiske hjemland, uden at kende et eneste ord af tysk.

Filmen fortæller om de gamle dage med det store land, som ikke vendte tilbage. Hver person var lig med den anden, på trods af deres nationalitet.

"Julehistorie"

Alexander Baranov i 1997, ankom i Moskva på opfordring af Bakhyt Kilibaeva at skyde en ny film "julehistorie" - en komedie film.

Under optagelserne til børnenes jul program på rollelisten var en rigtig julemand. Det udfører mange år ét ønske. Dette blev lært af folk til at kæmpe med udlændinge afdeling. Denne gruppe var meget farverige: tre vagter, animeret mannequin, en dreng og en pige fra en række show. Men mens de kæmpede med en fremmed invasion, Fader Frost forsvandt. Fordi tidspunktet for mirakler er gået. Men så hver af de tegn, opdager, at han er den rigtige gave.

"Yolki 2"

Siden da Baranov Aleksandr Nikolaevich forblev i Moskva, der giver præference til russisk biograf. En af de bedste seneste arbejde er instrueret af nytår maleri "The Christmas Tree-2", hvor han arbejdede sammen med Timur Bekmambetov. Filmen blev udgivet i 2011. Filmen fortæller skæbne flere helt forskellige mennesker med et fælles mål.

Julia Snegirev modtager en mærkelig brev, som ex-kæreste venter på hende i det nye år på Den Røde Plads om natten. Men der er en advarsel - brevet er dateret 1970. Fejlen af arbejderne i mail kuvert lå længe på hylden. Kvinden husker, at forelskede sig i sit fjerne ungdom i pilot civile luftfartsselskaber. Men ved et tilfælde, har de mistet kontakten til en lang 40 år. Gregory Zemlyanikin (den samme pilot) var ventet på alle disse år Julia på Den Røde Plads nytårsaften. Når en kvinde kom til pladsen, Gregory sendt på flugt. Gennem handlinger absolut forskellige mennesker, erfarer han, at Julia venter på ham. Piloten beslutter sig for at sidde på en lille landingsbane. Som et resultat, to kærlige mennesker efter 40 år der.

konklusion

Alexander Baranov - en meget talentfuld instruktør. Han har fortjent udmærkelser såsom "Debut", "Constellation", "Unge", "Golden Knight". Vi håber, at du allerede er bekendt med arbejdet i instruktøren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.