SkønhedNegle

Farverige manicure. Tilføj en regnbue i hans billede

Desuden bør neglene være godt vedligeholdt, de skal også behage øjet med frisk manicure. Selvfølgelig kan du også bruge den gode gamle tjeneste jakke, som er hensigtsmæssig i alle tilfælde, men du kan forsøge at gøre noget nyt. For eksempel, multi-farvede neglelak. Dens ejendommelighed er, at alt er tilladt! Eventuelle love og regler. Farver kan være både lyse og pastel. Desuden kan de kombineres med hinanden. Der er mange muligheder. Figur kan også være noget: striber, cirkler, punkt til punkt, lyse udskrifter. Ja, selv flag noget land! Vigtigere er det, skal du ikke være bange for at prøve forskellige kombinationer.

Ganske indbringende sommer ser farverige manicure, hvor hver finger malet saftig og lyse lak. Det er i denne tid af året ofte sat intens farve ting. Desuden er det ikke forbudt at bruge og farvet jakke. Fra klassisk er kendetegnet ved, at den frie kant ikke er dækket med hvid maling, og alle andre (farve) som grundlag for det. Generelt den fransk manicure kan kombinere flere farver. For eksempel kan hver af fingrene (fri edge) være af forskellige farver, og bunden af en nuance. Eller er baseret på forskellige, og spidsen af den samme farve. Det er ønskeligt, at neglene var middellang, ellers jakken vil ikke se værdig.

Eksperimenter på ethvert tidspunkt af året. Du kan vælge absolut enhver farverige manicure. Foto eksempler, du kan se lige her i denne artikel, måske, nogle af de muligheder, du vil kunne lide. Meget fordelagtige udseende og manicure, som kombinerer blank og mat lak i forskellige farver, men den samme skala. For eksempel kan halvdelen af neglepladen overtrækkes blank (skinnende og det kendt af alle) og en anden halvdel - mat (fløjl) nuance. Den næste Fingeren er beskidt tværtimod: første fløjl, så skinne. Prøv det selv en manicure. Farvede negle - det er en af tendenserne i sæsonen. For ham ofte knyttet og sådan tilføjelse som en smuk tilbehør i billedet. Dette tørklæde kan være af samme nuance som en af morgenfrue, en ring indsats med en lys, lys smykker. Det er vigtigt, at de valgte farver kombineret med noget i billedet.

En anden ret almindelig manicure regnbue. Hver af morgenfrue lakeret, som en regnbue. Fordelen ved denne nail art, der er egnet til enhver manicure billede og outfit. Dette kan være en jakkesæt, kjole og output. Flerfarvede bolte manicure af enhver længde egnet, hvad enten det er kort eller lang og påløbne. I dette tilfælde er det ligegyldigt hvilken alder ejeren af en sådan konstruktion. Det er ideelt hver.

Vær ikke bange for at eksperimentere med farve og tekstur. Pastel blander med lyse nuancer, fløjl - med glans. Desuden kan du bruge lyse tegninger og tryk i manicure, som vil gøre det endnu mere intens og unik. Det vigtigste er at vælge et godt grundlag under lak, eller tørre det ville være ganske vanskeligt. Flerfarvede manicure passer hver pige, der ønsker at dekorere sit billede saftig og lyse element.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.