TravelingRetninger

Den udvej af Dalyan (Tyrkiet): anmeldelser og fotos

Mærk den sande tyrkisk gæstfrihed og venlighed kan være en dejlig rolig landsby Dalyan (Tyrkiet). Dette er et paradis, hvor du kan slappe af krop og sjæl. Den udvej Byen er omgivet af frodige haver, det giver naturskønne synspunkter, og i løbet af flodkrydstogt, kan du se de berømte Lycian rock grave, hvor resterne af de gamle konger.

Ferie i Tyrkiet: Dalyan

Dyk ned i den virkelige tyrkiske kultur ved at besøge den lille by Dalyan (Tyrkiet) i provinsen Mugla. Disse steder er kendt for det væld af naturlige skønhed og mange historiske vartegn. Meget mindre udviklet i form af støjende underholdning end andre resorts i Tyrkiet langs Middelhavskysten, Dalyan giver fred og ro til at udforske den rige historiske arv uden at skulle stå i lange køer.

Den er ideel til fordybelse i den autentiske tyrkisk kultur. Udflugter i det omkringliggende område - det er en stor chance for at kommunen med naturen. Den udvej er omgivet af vådområder, der tjener som et fristed for fugle og andre vilde dyr, og den lokale termiske kilder og mudderbade vil give rejsende en uforglemmelig oplevelse og forbedre trivsel.

populære attraktioner

En favorit sted at besøge for at privatlivets fred er det kommunale Tea Garden. For at komme dertil, skal du tage en kort gåtur fra byens centrum indtil udgangen af dæmningen af floden. Ind gennem den åbne port i te haven, vil du finde dig selv i det bedste sted at overse den største attraktion i denne rolige udvej - hugget ind i klipperne på bjerget Lycian grave på den modsatte side af floden.

Lige i centrum af byen er moskeen, den mest bemærkelsesværdige struktur i Dalyan (Tyrkiet). Bygget i 1552 under det osmanniske rige, relativt nylig (i 2008) blev bygningen renoveret, det er blevet erstattet af en minaret, som lynet slog ham. Selv i almindelighed den gamle moské har samme form, ligesom mange århundreder siden. Overfor moskeen er en statue af Kemal Ataturk, holder en hat.

Komfortable hoteller i Dalyan (Tyrkiet)

Hoteller beliggende i byen, som regel tilbyde gæsterne fremragende service og behageligt ophold. Alle standard værelser er udstyret med bad, hårtørrer, aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, trådløs internetadgang og værdiboks på værelset (nogle tjenester kræver ekstra gebyr). Mange hoteller tilbyder et sundhedsvæsen, der giver en bred vifte af behandlinger, fra massage til neglepleje.

Hvis det ønskes, kan du slappe af i saunaen, svømme i den udendørs swimmingpool og liggestole. Gæsterne kan træne i motionsrummet eller, for et ekstra gebyr, cykle eller kano, spille tennis. Rejser med små børn bør være opmærksom på aldersbegrænsning for hotel booking, som der er hoteller, som ikke er tilladt for børn under 6 år.

antikke ruiner

Placeret på tværs af floden fra byen Dalyan (Tyrkiet) Kaunos var en by i det gamle Caria i Anatolien. På den oprindelige pragt minder om en stor dal med mange ruiner og resterne af en gammel civilisation. Vandrere og arkæologiske artefakter kan tage en tur til de bedst bevarede monumenter i den romerske kejserlige periode - det store romerske bad og bygget i den anden halvdel af det 1. århundrede f.Kr. kuplet kirke.

Kunstig terrasse i gården af den gamle kirke, omgivet af høje søjler, byder på en storslået udsigt over havnen i den antikke by Caunos. Nogle af de mest imponerende antikke ruiner af den gamle løsning af Kaunos i nærheden af en by som Dalyan (Tyrkiet), der ligger i det amfiteater, som er placeret på skråningerne af Acropolis Hill. Fra det øverste niveau af det antikke teater med smuk udsigt over det omkringliggende område.

Havn Kaunos og Leech Lake

I gamle dage Sukluklu (Leech Lake) spillede en vigtig rolle i den kommercielle besked, og havnen på dens bredder fungeret som havn. Gradvist, men vandet trukket sig tilbage, og den antikke by Kaunos mistet sin betydning som handelscentrum.

Ved siden af den gamle havn er Agora, når et marked, hvor handlende holdt boder eller butikker at sælge deres varer på baggrund af de smukke søjlegange. Dette sted blev dekoreret med smukke monumenter og statuer. Nu er disse faldefærdige ruiner hensynsløse gang du kan se græssende køer og får.

Iztuzu Strand og Turtle Island

River Delta er et naturreservat, hjemsted for omkring 120 arter af fugle, herunder storke, som ofte besøger disse steder i løbet af året. Oversat fra det tyrkiske "Dalyan" betyder "fiskeri" og fiskeriet virkelig med til at understøtte den lokale økonomi.

I 1980 på et sted kaldet Turtle Island (Dalyan, Tyrkiet) har planer om at bygge et luksushotel. Men en gruppe af miljøforkæmpere, ledet af naturforsker Devidom Bellami imod udvikling, da det ville medføre ødelæggelse af levesteder og avl sjældne og truede arter af skildpadder. Byen har endda en statue, der forestiller disse charmerende og søde skabninger.

Ren og bred Iztuzu Strand, også kendt som Turtle Beach, er et paradis for truede havskildpadder, der gør dette sted et beskyttet område. Dette sted er enestående, fordi det er en naturlig barriere mellem ferskvand og saltvand.

For at komme til dette sted, organiseret 15-minutters floden krydstogter, krydser den maleriske snoede flod. Iztuzu Strand lever op til sine besøgende en lille badebro. Som i de fleste af strandene langs Middelhavet, er der uendelige rækker af parasoller og liggestole.

Det perfekte sted for en romantisk tur

Vacationers er tilbage meget positivt om besøget til byen Dalyan (Tyrkiet) anmeldelser, især fans af stille og afslappende ferie og romantik. Hvem er på udkig efter selv høje jinks og nat støjende parter, at byde velkommen til de andre resorts i Tyrkiet. Lavet under bryllupsrejse eller en romantisk ferie i feriebyen Dalyan (Tyrkiet) fotos vil længes efter at behage elskere.

Du ønsker at se 10 år yngre?

Lovers forkæle dig selv mudderbade velkommen Lake Koycegiz. Som de siger lokale guider, den meget dronning af det gamle Egypten, Cleopatra, ofte kom til Dalyan mudderbade i termiske farvande og besøgte lokale kilder. Varmt svovlholdige vand i Lake Koycegiz hjælpe med heling af gigt og hudsygdomme.

Efter svømning i den klæbrige og yderst nyttigt snavs nødt til at vente lidt, indtil det tørrer i solen, og så kan du svømme i deres egen pool på 40 grader, og dermed renset fra mudderet. Forynge om denne procedure i ti år? Hvem ved, men en forbedring af sundhed, er tilførsel af energi og en masse positive følelser garanteret!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.