TravelingRetninger

Attraktioner Macao af den tidligere portugisiske koloni

Fantastisk by Macao kan kaldes "en rigtig stat i staten." Her fancifully kombinerer en bred vifte af kasinoer og naturskønne pletter til rolige gåture, monumenterne i klassisk europæisk arkitektur og kinesisk kultur. attraktioner Macau tilføje op til en usædvanlig billede, fuld og kinesisk, og portugisiske detaljer. Denne by er helt forskellig fra den anden, og helt sikkert fortjener at blive set. Find noget for dig selv kraften i hver turist, der har optrådt i Macau.

attraktioner religiøse

Som i enhver by, af stor betydning i Macau er religiøse monumenter. Først og fremmest er det værd at bemærke St. Pauls Kirke. Enhver brochure om denne by, skal indeholde et foto af dette sted. Storheden af kirken overlevede, trods det faktum, at de år, har forladt kun fragmenter af det. Når det var den største katolske bygningsværk i Østasien, og nu er der kun en trappe og facade. I det syttende århundrede, kirken imponerer med sine mange statuer relieffer og Macao beboere. Sightseeing ofte tragisk ødelagt, og at bygningen blev ødelagt af en voldsom brand. I nærheden ligger det interessante museum for religiøs kunst, hvor man kan se de elementer af en bred vifte af religiøse kulter. Hertil kommer, at i krypten af bygningen bevaret resterne og relikvier af kristne, der tog engang martyrdøden. På den asiatiske side af attraktioner Macau - et tempel gudinde A-Ma, og det er tyve meter hvid statue lavet af jade. Templet kompleks hører til en af de ældste og blev bygget før kolonisering. Nu er dette sted er populær blandt turister fra hele verden.

Macau Arkitektur

En af de mest interessante historiske bygninger i byen er fortet Guia, når skabt for at beskytte resten af Macau Kina. Anmeldelser af turister fra hele verden fejrer behovet for at besøge fæstningen. I det sidste århundrede den ekstra konstruktion blev udført her - to verdenskrige har skubbet beboerne til at oprette en ly luftangreb. Der er også kapellet Vor Frue af Guia og pyatnadtsatimetrovy fyrtårn. Han er den ældste på hele kysten af Kina, ikke bare i Macau.

Attraktioner også bevaret i område i Saint Lazarus, bygget af kolonialister. For eksempel, for at besøge kirkegården Arhangela Mihaila, hvor er begravet mange berømte mennesker på den tid. Glem ikke at gå til House-Museum of Taipa. Dette er en luksuriøs museum kompleks af fem villaer grøn. I det sidste århundrede, har de bygget en rig Macau, og nu bygningen bruges til udstillinger og permanente udstillinger. Her kan du stifte bekendtskab med den kultur og traditioner i Portugal, der støder op til Macau øerne Taipa og Coloane, lære om lokale fiskeri traditioner, fremstilling af fyrværkeri og madlavning sauce af østers, at røre livet for mennesker, der levede her for hundrede år siden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.