TravelingRejsetips

I nogle lande visumfri ordning med Rusland

Det sker meget ofte, at pludselig dannede en ferie, og ønskede at gå slappe et sted væk fra hjemmet, i udlandet. Og det forbliver ikke helt tid til at samle en pakke af dokumenter for visum, og ingen tid til at vente på hende. Hvad skal man gøre i denne sag? Begrænse eller sommerhus russiske Sortehavskyst? Selvfølgelig ikke! Der er mange smukke lande, der har visumfri ordning med Rusland. Det er fortsat kun at vælge den, du ønsker at besøge. Efter alt, et godt valg for enhver smag og budget. Og du vil føle sig virkelig fri mand.

I dag kan du hurtigt bestille billetter, booke et hotel, betale for forsikring - og mere. Det er også muligt at tildele sig til rejsebureauet, som for en lille kommission arrangerer alt dette for dig. Den anden mulighed, kan det være at foretrække, da de professionelle altid tale om mange vigtige nuancer af rejser til et bestemt land. Efter alt, er der et fuldt visumfri tilstand, er - med forenklede indrejse regler.

Du kan dog blive tvunget til at vende hjem og at grænsen lande, der har en visumfri ordning med Rusland. For eksempel, hvis du ikke har en returbillet, penge nok eller sygesikring. Og andre ikke har brug for det, og disse lande lader i fri.

Lande med visumfrihed med Rusland: funktioner besøg

Der er lande, der har visumfri opstart nogen bestemt periode af året, på den del af området - for eksempel Grækenland, Albanien, Makedonien. For indrejse i Abkhasien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Ukraine og Sydossetien grænsevagt er nok til at vise den interne russiske pas. Og de fleste behøver ikke at absolut intet.

De fleste stater, såsom Albanien, Argentina, Bahamas , Barbados, Bolivia, Brasilien, Venezuela, Hongkong, Jordan, Kuwait, Seychellerne, Tyrkiet, Chile, Jamaica, og nogle andre, har visumfri ordning med Rusland, har brug for at præsentere ved grænsen af en returbillet , forsikring, hotelreservation og bevis for tilstrækkelige midler. Mængden af hvert land har sit eget, men ikke mindre end $ 30 per nat per person.

En særskilt artikel er Cypern. Denne ø er altid meget loyale over for vores forretnings-og ferierejsende. Indtil indtræden i EU, forblev han helt visumfri. Nu tillader kan fås online ved at udfylde en kort formular og sende den til migration tjeneste. Dette vil fortsætte, så længe Afrodites ø ikke er helt på plads i Schengenområdet.

Ingen stat forregner have en visumfri ordning med Rusland. Lande udvikle dermed turisme, tiltrække dem, der ønsker at slappe af uden problemer. Desuden, hvis en turist ferie kunne lide, og han - forretningsmanden, der har penge, han kan investere i enhver industri enten købe et hus på landet, for at åbne en forretning.

Hvis der på det tidspunkt, især i løbet af Sovjetunionens sammenbrud og de første ti år efter denne, har mange regeringer forsøgt at lukke sine grænser, men nu det modsatte er tilfældet for os. Et stigende antal lande, der har visumfri ordning med Rusland bliver færre forhindringer for at få et visum. Selv nogle Schengenlande, forsøger at tiltrække russiske turister til sommersæsonen kan ophæve, på visse betingelser, at kravet om tilladelse til at komme ind.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.