BilerBiler

Mitsubishi Pajero Pinin: tekniske egenskaber af en kompakt crossover

Pajero mitsubishi Pinin - en attraktiv og pålidelig efterfølger af "Pajero", som begyndte at blive produceret før. Det er mindre, mere kompakt, men det har visse fordele.

De første modeller

Længden af crossover Mitsubishi Pajero Pinin, som blev fremstillet i slutningen af 90'erne, er kun 3735 mm. I bredde som i højde - 1695 mm. Den første var en tre-dørs version, så det kiggede temmelig godt.

Under hætten af denne bil, blev det besluttet at installere benzinmotor med direkte indsprøjtning. Model af de første år af frigivelsen var udstyret kun med denne motor. Dens volumen var 1,8 liter, og magt - 120 hestekræfter. Med denne motor har den nået maksimal hastighed på 168 km / t. Af den måde, er motoren drives af en 5-band "mekanik". Mens de foreslåede udformninger og med "automater» INVECS-II.

Vi står på alle hjul skivebremser. Lige foran dem var stadig ventileret. Det skal også bemærkes, at samlingen blev besluttet at organisere sig i Italien.

Fremkomsten af de fem-dørs modifikation

Et år efter debut af Mitsubishi Pajero Pinin modeller, blev det besluttet at stige. Så ideen til at skabe en fem-dørs version. Over sin udvendige også arbejdede specialister Pininfarina designstudie. Men ikke kun udseendet har undergået forandringer.

Mere under kølerhjelmen af den fem-dørs version begyndte at sætte 2-liters motor, der er udstyret med direkte indsprøjtning. Som før, kan køberne vælge mellem "mekanik" og "automatisk".

Markant øget og mængden af bagage. Og dog var der en meget stor "under jorden". Dens udviklere er opdelt i lommerne med nicher og dækket med en plastbakke.

Det er blevet mere praktisk og førersædet. Stol udstyret med yderligere justeringer, for at justere sin position vendt hurtigere. Instrumenter er lavet i forskellige designs, men da de let kan læse alle de vidnesbyrd, og på alle tider af dagen.

Og i midterkonsollen, der er tre håndtag designet til klimaanlæg og audiosystem med CD-afspiller. Mere derovre kan du se det store lærred. På den kan du se oplysninger om den tid, temperatur overbord, radiobølger og endda læse turen-computer.

Tekniske funktioner

Nu kan du fortælle, hvad der er bilen Mitsubishi Pajero Pinin karakteristika. Første, suspension. Det er meget energikrævende og temmelig stiv, hvilket bidrager til komfortabel kontrol og dynamisk kørsel. For det andet i bilens stor frihøjde og fremragende transmission. På samme måde som den ældre "bror», kan Mitsubishi Pajero Pinin klare dårlige veje. Af den måde, kan firehjulstræk tilsluttes på farten, direkte på vejen, behøvede ikke at selv bremse. Men kun så længe bilen bevæger sig med en hastighed på mindst 100 km / t. Hvis speedometeret krydsede dette mærke, vil det have at sætte farten ned.

Det er værd at nævne et andet interessant punkt. Hvis maskinen falder ind i "baghold" (f.eks, sidder fast i en meget dybt hul), derefter komme til hjælp klatring gear med låst kobling. Det betragtes som den mest "tunge" mode.

Og i alle tilfælde hjælper det begrænset slip differentiale bagtil. At han ikke giver baghjulene begynder at flytte til slip. Vi Mitsubishi Pajero Pinin er en af de mest nyttige funktioner.

yderligere produktion

Denne bil har en meget god udstyr og øget sikkerhed. Det er derfor, Mitsubishi Pajero Pinin anmeldelser var overvejende positiv. Måske er denne kendsgerning og opmuntrede udviklerne til at forbedre modellen. I 2003 begyndte de at udstyre den side og front airbags og selestrammere. Hertil kommer, at emballagen omfattede også balsam udstyret med et kulfilter, opvarmede sæder, CH, lyd, letmetalfælge, skinner og proprietære finish sæder.

de seneste år

I 2006 sluttede produktionen model. Men i 2005 blev folk, der køber biler opdateret. seneste år bilen let genkendelige takket være virksomhedens krom-dækket logoer. Har gennemgået en betydelig bil Mitsubishi Pajero Pinin tuning. Syntes sølvfarvede skinner, spejle stål malet i bilens farve, og drejeknapper dække krom. Mere dukkede aluminiumsfælge. Producenterne har selv besluttet at udvide farveskala. Adskillige sådanne farvetone tilsat som "blå metallic".

Hvad med forestillingen? Model 2005 være udstyret med 114-hestekræfter 1,8-liters motor med manuel gearkasse. De var begge tre- og fem-dørs varianter så. Flere biler blev tilbudt med en 2-liters 129-hestekræfter motorer, GDI. Men sådanne enheder være udstyret med kun 5-dørs biler med "automatisk".

For modeller med 1,8-liters motor var en firehjulstræk transmission fuldtid 4WD. Kraftigere biler blev udstyret med en multi-link Super Select 4WD-i.

Nå, denne bil er helt pålidelige og praktisk. Hvis en person har brug for en god billig crossover, så han kan vælge denne mulighed. Pris mønstre i god stand, udgivet i 2004, komplet med en 2-liters 129 hk motor er omkring 400 000 rubler. Og det er meget beskedent i vor tid. De tre-dørs version er billigere, men ikke af meget. 300-400 tusind rubler - det er det beløb, som en person rent faktisk kan købe en pålidelig bil, der kræver ingen investeringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.