TravelingRetninger

Ture til Italien for historie buffs: Travel On Orvieto

"Ture til Italien for historie buffs: en rejse til Orvieto"

Orvieto - en velsignet by i det centrale italienske region - Umbrien - bogstaveligt nedsænket i det grønne. Hvis du har købt ture til Italien omfatter denne by, være forberedt på en smukke vinmarker, storslåede natur, fred og harmoni. Dette er de første indtryk er dette stedet for de fleste turister. På trods af, at byen er relativt lille, det skjuler mange hemmeligheder og mysterier. Det kan endda synes at Orvieto ikke er opstået fra middelalderen.

Lidt om historien af byen

I perioden fra den VIII til III århundrede f.Kr. på stedet af den nuværende by var etruskiske afvikling. I VI århundrede f.Kr. i Orvieto blev udsat Biskopråd. Indtil XII århundrede byen var en del af Lombard hertugdømmet Spoleto og pavedømmet. I 1290, begyndte konstruktionen af domkirken. Efter byggeriet er afsluttet, og indtil XIV århundrede byen var residens for Kirkestaten. I 1860 var der en anden væsentlig begivenhed for Orvieto - byen blev en del af det forenede Kongerige Italien. Udforsk historie Orvieto i detaljer vil være i byen, købe ture til Italien.

seværdigheder

Bestået gennem århundreder af arkitektoniske og kulturelle monumenter i byen en masse. En af dem er den Brønd St. Patrick. Dens konstruktion begyndte i 1527 og var dedikeret til forliget i Orvieto Clement VII efter erobringen af Rom. Boringen blev nødvendig for at levere vand til fæstningen Albornoz. Dybden af brønden er 62 meter, bredde - 13 meter. I dette tilfælde er forskellige veje til at sænke og løfte. Ifølge traditionen, på bunden af brønden er en enorm mængde af mønter.

En anden struktur, som blev bygget specielt til gejstligheden, er Albornoz fæstning. Det blev bygget efter ordre fra den spanske kardinal Albornoz. Men til det XIX århundrede fæstningen kom i forfald, forladt hende, og hun begyndte at kollapse. Til vores tid på det var kun et stengærde og en runde tårn. I nærheden af slottet er byparken, hvor de lokale slappe af.

Hovedattraktionen er den allerede nævnte Orvieto Katedral. Ikke overraskende, de fleste af turisterne købe billetter til Italien med den forventning at få op til denne religiøse bygning. Slående er ikke så meget katedralen, som størrelsen af det område, hvor det er placeret - det er minimal. Hvis du sidder ved siden af bygningen, kan det synes, at kirken kommer til dig. Det er denne absurde og skaber en unik appel af katedralen. Den centrale facade er et unikt ensemble af mange former for kunst. Kalkmalerierne i facaden skaber et rigt og sofistikeret billede, og siderne er lavet i sort og hvide farver.

For de fleste europæiske katedraler karakteristisk nærhed i forbindelse hermed museer, som indsamlede malerier og skulpturer. Og katedralen er ingen undtagelse. I Orvieto er der et museum for værker af Duomo, der består af flere afdelinger og er placeret på Domkirkepladsen. I stueetagen er værker af italienske skulptur af sidste århundrede, Emilio Greco, og den anden er en enorm samling af middelalderlig kunst: redskaber, fresker og værker af guldsmede.

Før du går til katedralen, er det nødvendigt at tilmelde sig for en tur i det underjordiske Orvieto. Under turen, vil de besøgende lære om byens underjordiske huler, skjuler mange hemmeligheder. Af særlig interesse i denne tur Grotto Adrian. Det er bemærkelsesværdigt, at de fleste af de tilgængelige huler blev brugt til at opsamle regnvand eller vin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.