Nyheder og SamfundNatur

Kingfisher Almindelig: beskrivelse med fotos

Kingfisher almindelig - en lille fugl lidt større end en spurv. De, der var heldige nok til at se denne knægt, altid beundret hans lyse fjerdragt og gerne vil lære mere om, hvad slags et mirakel.

Generel beskrivelse af fugle

Kingfisher almindelig (et foto af ham i artiklen giver vi) kan også være kendt som rybalochka eller isfugl blå. Han hører til familien isfugle. Denne fugl har tiltrukket opmærksomhed for sin lyse fjerdragt, kendetegnet ved en langstrakt næb og kort hale. Dens størrelse er meget lille, med en gennemsnitsvægt på 25-45 g, og længden af vingerne - til otte centimeter.

Kingfisher kan lære ved at farve. Bagsiden af fuglene malet i blå-grøn nuance med en strålende glans. På hoved og vinger synlige små pletter af lys tone. Abdomen rødlig, i halsen på begge sider og nakke er hvide. Små ben er lyse rødt. Hvis man ser på isfuglen nær, vil dens farve synes ikke så rige, men langt væk eller under flyvningen på grund af brydning af lys farver bliver lysere og usædvanligt.

Denne art forsøger ikke at flytte på jorden, fordi deres ben ikke er designet til at gå. Overvejende isfugl, hvis han ønsker at flytte, den flyver. Han kan hvile i lang tid sidder på en Kvist, rock-eller plexus rødder, der hænger over vandet.

seksuelle karakteristika

Ved første øjekast har de mænd og kvinder ikke adskiller sig fra hinanden. Hvis du har mulighed for at tage et nærmere kig og sammenligne parret, at forskellen bliver mærkbar. Så kan vi sige, at mandlig fjerdragt er lidt lysere. Hunnerne er ringere end deres kolleger i størrelse. Et andet tegn på næbbet kan tjene. Hos mænd er det monokromatiske sort, mens kvinder underkæben kan være delvist eller helt rød.

levested

Hvis vi betragter den slags isfugle har seks underarter, disse fugle er meget almindelige. De kan mødes i den nordvestlige del af Afrika, New Zealand, Indonesien og Italien. Det er især interessant, at de isfugl indgiver og nogle vande Rusland, Ukraine og Hviderusland. På de overvintrende grunde i det centrale Rusland fugl returnerer i slutningen af april.

Isfugl foretrækker at dvæle i nærheden af vand. Men disse fugle er ret høje krav til ynglepladser. De pluk rene damme, som regel lavvandede, eller for lavvandede. Vandet i dem skal køre, og bankerne - stejl og overgroet med buske. Hertil kommer, at disse fugle ikke lide kvarteret med andre fugle. Fordi disse steder bliver mindre på grund af menneskelige aktiviteter, antallet af isfugle støt faldende.

de feeds

Kingfisher almindelig bevidst lever i nærheden af vand, fordi han kan lide at spise små fisk, såsom kutling, ulk og dyster. Nogle gange fanger han vanddyr såsom ferskvand rejer. Også i kosten kan være Kingfisher insekter, der lever i vand, frøer eller larver guldsmed.

Hvis der ikke isfugl familie, den dag han kan fange og æde op til 12 fisk. Isfugl er i stand til at jage fra luften, men oftere for at fange byttedyr, en fugl sidder på en kvist på vandet og ure ofringen. Typisk vil dette afsides steder, hvor fjerede ikke ses.

I tilfælde er det bekvemt at angribe ved at dykke i en spids vinkel til vandet. Med samme lethed isfugle flyve ud af vandet. Hvis et angreb på fiskene gik forgæves, fuglen tilbage til et afsides sted og fortsætter med at vente på det rigtige øjeblik. Fangede fisk, kan det tilskrives reden, og der spiser det, og kan sluge sidder på en gren.

Hvordan et par

Kingfisher almindelige - monogame fugle og nesting tid skaber en familie. Den mandlige tager det første skridt, han fanger fisk og præsenterer det til sin elskede. Den kvindelige beslutter at acceptere en gave eller ej. Hvis det tager fisken, hvilket betyder, at de blev et par. Denne familie vil være sammen hele den varme årstid, da vinteren damp splintrer fra hinanden. Men i foråret, hver eneste af dem kommer tilbage til sidste års reden, hvor de igen mødes og kombinere til at skabe en familie.

rugende fugle

Som isfugle lever af undersøiske dyreliv, er det praktisk at bygge deres huse lige i nærheden af kyster reservoirer. For at gøre dette, skal du vælge de knækkede kystskrænt og grave i sin rede. Typisk er indgangen skjult bag grene af buske, træer og rødder. Disse buske også bidrage til at beskytte reden fra potentielle rovdyr. På afgrunden tendens til at afregne flere par af isfugle. Mellem deres reder minimumsafstand er 300 meter, men der er også mere end en kilometer.

Par engageret i at grave huller i mere end syv dage, og uddybe længden kan nå fra 30 cm til en meter. Korridoren vender vandret. Det sker, at fuglen, ikke doryv at indgive den nødvendige dybde til dem, de hindringer, så de forlader ham og begynde at re-do en ny hule. I slutningen af korridoren, de gør en udvidelse, som er deres opdrætsanlæg. de ikke sætte kuld. Men i de gamle Burrows akkumuleres på gulvet lag af skalaer, knogler og andre rester af mad. Under sådanne forhold, fluerne lægge deres larver.

eftertiden

Kingfisher almindelig (beskrivelse af dets parring vi udelade) bringer en murværk fra 4 til 11 æg. De har en strålende hvid farve. Den skravering deltager hver forælder - omkring tre uger, han og hun til gengæld sidde på murværket.

Kyllinger vises ikke på samme tid, nøgen og blind. Men deres vækst er hurtig, og ved den 24. dag af de unge fugle flyvefærdige helt, selvom maleri er stadig forskellig fra den forælder - de er ikke så lyse. At være i et hul, ung udsender en konstant klukkende trille, der kan høres selv et par meter fra dem.

Forældrene fodrer afkom SPLIT insektlarver. Fly børn er allerede i den tredje uge af livet. På dette tidspunkt, deres vækst er mindre end hos voksne. Efter afgang fra reden et par dage kyllingerne følger deres forældre, der fortsætter med at fodre dem.

Nu ved du, hvordan isfuglen almindelige liv. Bird, en beskrivelse, som du læser artiklen, ved den måde, er i stand til at bringe i sommeren to afkom. Hvis omstændighederne tillader det, er den anden kobling opnået ved udgangen af juni. Normalt ved den tid foråret kyllinger æglæggende forlade forældrenes reden. Men det sker, at den første baby er endnu ikke tid til at flyve, og hunnen lægger æg allerede anden gang.

Second kyllinger fra midten af august, klar til at flyve. Når afkommet forlader reden, alle fuglene et par dage kunne flyve en flok, men snart man begynder at skille deres liv.

overvintring

Efter alt afkom fløj "til deres brød", er isfugle forbereder sig på at flyve væk for vinteren. Denne periode falder på de sidste dage af august, og til tider kan blive forsinket til oktober. isfugle flyver fra Rusland til Nordafrika og Sydeuropa. Sibiriske indbyggere valgt overvintrende Sydasien. Fugle, der lever i det nordlige Kaukasus, forbliver i deres område hele året.

Kingfisher Almindelig: Interessante fakta

Endelig giver vi nogle interessante oplysninger om Kingfisher.

Disse krummer lever omkring 15 år. Og på trods af, at de er ret almindelige i vores område, for at se dem - en sjældenhed, da de elsker privatliv.

Interessant, den monogame mandlige isfugl i nogle tilfælde er i stand til at skabe flere familier på samme tid.

I modsætning til de fleste fugle, de samles i flokke, undtagen efterårstrækket til vinteren. Selvom flere fugle stopper ved fiskedamme, hver på samme tid bevarer sin plads, som årvågent bevogtet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.