Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad er det forår vitaminmangel? Symptomer og hvordan man kan håndtere

Endelig forår kom, solen dukkede op, men ... humør og følelse er under gennemsnittet, og refleksion i spejlet er ikke glad. Mest sandsynligt, du ikke har nok vitaminer. Vores krop - et meget komplekst system, der er af den fortsatte mangel på selv én komponent kan gøre ondt. Dette er sandt for vitaminer, også. Efter alt, disse stoffer spiller en væsentlig rolle. De er involveret i hver fysiologiske og biokemiske processer i kroppen, så det er klart, at fraværet af en af de komponent introducerer en ubalance. Fraværet eller mangel på vitaminer i kroppen kaldet "beriberi." Og ofte er der en tilstand af foråret. Spring beriberi - en massiv formue. Dens symptomer er til stede i 60-90% af befolkningen. Det synes at gå til lægen, og der er ikke noget, men føler på samme ulækkert.

Spring beriberi. symptomer

  • Staten kronisk træthed, øget søvnighed, træthed.
  • Skællende hud, kedelig hår, skøre tynde negle.
  • Blødende tandkød, kan revner i hjørnerne af munden, som heler dårligt.
  • Reduceret synet, særligt i dårlige lysforhold (nat).
  • Nedsat koncentration og opmærksomhed, hukommelsessvækkelse.
  • Forværring af eksisterende sygdomme, følsomhed over for forkølelser.

Den sikreste måde at undgå denne tilstand eller bringe tilbage en normal - at etablere god ernæring. Om vinteren bliver vi ofte fristet til at "usunde" produkter, som omfatter pasta, bagværk, færdigretter, kød. I koldt vejr, er det meget vigtigt ikke at glemme de frugter og grøntsager. Så behøver ikke at lide i foråret. Spring beriberi fremragende "behandlet" lige højre og fornuftig tilgang til ernæring. Denne metode er meget effektiv end medicin eller vitamin komplekser. Hvis muligheden for at etablere mad der, er det muligt og nødvendigt at anvende et kompleks af vitaminer. Men der er ikke noget bedre end naturlige produkter.

For at gøre det lettere at vinde i foråret vitaminmangel, skal du have en idé om, hvilke produkter, som vitaminer er:

Vitamin A: gulerødder, tomater, rødbeder, græskar, rød peber, abrikoser, majs, brændenælde.

B-vitaminer: B1 - bagning, byg, ris, gær, svinekød og oksekød, nødder, æggeblomme, og bælgfrugter. B2 - mælk, kød, fisk, gær, friske grøntsager, korn (til lagring dette vitamin er nødvendig fravær af et alkalisk miljø).

C-vitamin: citrusfrugter, hyben, solbær, æble, havtorn, jordbær, jordbær, greens, kål, kartofler, sorrel, rød peber.

Vitamin D: mejeriprodukter, fiskeolie og høj kvalitet rød fisk, æggeblomme og smør.

Vitamin E: hyben, æggeblomme, grønne grøntsager, vegetabilsk olie.

For at slippe af med eller ikke gør foråret vitaminmangel, du har brug for at spise ordentligt. Det betyder, at hver dag, bør din kost bestå af alle fødevaregrupper. I verden er der ingen produkt, der indeholder alle de nødvendige stoffer til livet, så de grøntsager og frugter, og korn, og mælk og kød skal være til stede på menuen hver dag. Især om vinteren og foråret, når horisonten lurer foråret beriberi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.