SundhedSund kost

Æbler: nyttige egenskaber

Ud over sin store smag æbler har gavnlige egenskaber i meget stort antal. I vores land, det er den sædvanlige frugt og rart at det er særdeles nyttig og nødvendig for vores sundhed. Medicinske egenskaber af æbler kan forklare deres helbredende sammensætning. Disse frugter indeholder vitamin P, C, E, B1, B2, caroten, samt kalium, jern, calcium, natrium, bor, phosphor, kobber, iod, aluminium, magnesium, fluor, mangan, zink, pectiner, cellulose, organisk syre og sukker. Og i sværen af frugten er flavonoider.

Nyttige egenskaber af disse frugter er rige på vitaminer er meget udbredt i folkemedicinen og i madlavning, og selv kosmetik.

Æbler: De gavnlige egenskaber for sundheden

æble frugter bidrage til en normalisering af driften af fordøjelsessystemet og mave-tarmkanalen, og endda bruges til at øge appetitten og forebygge forstoppelse. Én frugt med skræl indeholder mere end 10% af den nødvendige daglige behov for fiber, som kræves af kroppen. Uopløselige fibre indeholdt i æbler, udskille skadelige stoffer og forebygge forstoppelse. Anvendelsen af denne frugt forbedrer tarmfloraen og fordøjelse.

Apple sænker kolesterolindholdet i blodet på grund af indholdet af pektin i det. Brug af dette produkt i fødevarer stimulerer fjernelsen af kolesterol fra kroppen, hvorved sandsynligheden for hjerteanfald og vaskulær okklusion. En pektin med til at binde de skadelige stoffer (fx arsen og bly), kommer ind i kroppen, og derefter output dem fra det menneskelige legeme. Reducere risikoen for åreforkalkning er i stand til biologisk aktive bestanddele af disse frugter.

Hjerte-kar-system, perfekt øger æblejuice. Og hvis en time før morgenmad, spise et par æbler Antonov, reduceres med 20 procent risiko for tidlig død af hjertesygdomme.

Polyphenoler og flavonoider, der er indeholdt i frugten har antitumor effekt: de binder frie radikaler, sundhedsskadelige. Disse stoffer har en endnu mere kraftig antioxidant egenskaber end C-vitamin, der også har æbler.

Nyttige egenskaber af disse frugter med til at forbedre tandsundhed. Især nyttigt at spise frugt på tom mave. Fås i papirmasse pektiner er bakteriedræbende. Når tygge æblepulp, renset tandemaljen ved plaque ubehagelig således gennemføres oral sanitet. På samme tid, med kraftige tyggegummi masseres stykker frugt, forbedre omsætning, og det er også en positiv effekt på oral sundhed.

Folk, der forbruges æbler, bedre fungerende lunger, desuden risikoen for respiratorisk sygdom (astma, selv), de er uden sammenligning lavere. Æbler anerkendt som en af de mest potente antioxidanter, som beskytter lungerne mod udsættelse for tobaksrøg og andre skadelige urenheder i luften.

På grund af indholdet af chlorogensyre i æbler, systematisk anvendelse disse frugt fremmer udskillelse af oxalat udskilt og forbedre aktiviteten af leveren.

Den frugtskaller er indeholdt quercetin antioxidant i en stor mængde, er det, sammen med C-vitamin forhindrer skadelige virkninger på kroppen af frie radikaler.

Æbler har en lys diuretisk virkning, nedsætter absorptionen af fedt og fibre findes i frugt, hvilket medfører en følelse af mæthed. Af denne grund, æblerne er velegnet til dem, der ønsker at tabe sig. Og du kan gøre aflæsning "æble dage", hvor at spise en halv til to kg disse vidunderlige frugter i fem receptioner. Særligt anvendelige er de dage i hypertension.

Apple frø har også medicinske egenskaber. De indeholder en masse jod, så det er bedst æbler der med knogler. I fem eller seks knogler indeholder en daglig sats af iod.

Indholdet af jern i frugten af æbletræer i stort tal gør dem simpelthen uerstattelige i behandlingen af anæmi. Til dette formål anbefales det at spise et pund frugt om dagen.

Da den termiske behandling af æbler mistet omkring 70% af flavonoider, deres bedre spise rå. Selvom de bagte æbler er også nyttige, især for folk med øget surhedsgrad af mavesaft. De fleste næringsstoffer findes i skind af æbler, og lige under det, af denne grund, er det ikke nødvendigt at rense dem før brug.

flygtige æbler er aktive over for patogener af influenza A-vira, Staphylococcus aureus, dysenteri, Proteus. Spise æbler det anbefales også efter lider et hjerteanfald.

Røde æbler er sødere end grøn, fordi de har mere sukker. Og hvad der er nyttigt grønt æble? jern og vitamin C er større end i den røde i de grønne sorter, desuden de er næsten aldrig forårsage allergi. Og grønne frugter med til at fordøje fed mad - så ved stegning fjerkræ eller kød føjes til de grønne sorter.

Gastritis er også den mest effektive grønne æbler.

Æbler: nyttige egenskaber til kosmetik

forbrug af æbler er til gavn for udseendet, forhindrer eller væsentligt forsinker fremkomsten af rynker og stimulerer hårvækst. Ofte æbler gøre store masker til huden. De giver en stor effekt og er velegnet til alle hudtyper.

Æbler giver huden et sundt udseende, hurtigt fjerne træthed. Du kan bare massere huden med et stykke frisk æble, hun straks stramme og forynge.

Udad revne æbler anvendes til forbrændinger, de draperet de berørte områder, det reducerer smerte og inflammation. Med æbler reducere vorter, og betændelser er meget udbredt æble ansigtsmaske.

Æbler i madlavning

Æbler er meget udbredt i madlavning. Them og bagt med honning, nødder og andre fyldninger, sat i kød, kylling, bage tærter med dem osv

Gør æbler til hjælp? Jeg tror, at svaret er indlysende. Dette er en utrolig værdifuld frugt, der har en god smag og utrolig stor mængde næringsstoffer.

Men bemærk: rå æbler uønskede at have folk med mavesår, fordi de indeholder syre irriterer slimhinderne. Du kan heller ikke bruge en masse æble frø - de har en farlig blåsyre. Men brugen af et æble efter et måltid, vil ikke gøre ondt.

Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.