BilerBiler

VAZ fuser kontrol 2110. Den grundlæggende fejl fuser 2110 og eliminering

Varme i biler ofte undlader er om vinteren. I løbet af denne periode, er ovnen betjenes langt hyppigere, og derfor udviser alle de svagheder i denne enhed. Ofte mislykkes controller komfur VAZ-2110, såvel som andre elementer i systemet. I dag, vi lægger særlig vægt på denne node.

Udformningen af VAZ-2110 varmesystem

Det omfatter tre hovedkomponenter. Denne styreenhed komfur VAZ-2110, kanalsystemet, varmeenheden. Ovn styres af den elektroniske enhed. Den består af penne, med hvilken føreren sætter den nødvendige temperatur og intensiteten af ventilatoren. Også blokken omfatter en temperaturføler. Med hensyn til sidstnævnte er det nødvendigt at automatisk at starte ovnen, når temperaturen inden i køretøjet er reduceret med mere end to grader under den indstillede. Sensoren er udstyret med en lille ventilator. Hvis du flytter håndtaget på controlleren i position A, mens i varmeenheden starter lille elmotor, der styrer spjældet. temperaturføler selv i VAZ-2110 kan findes på loftet nær pærer.

En anden vigtig enhed af varmesystemet - det er luftkanaler. De går direkte fra komfuret selv, og hver kanal har sin egen separate funktion. Således er de centrale kanaler til ventilation rum.

Luftfordeleren er ansvarlig for at levere den kølige luft i kabinen til ventilation eller varme - til opvarmning. To andre luft bruges til at opvarme kabinen i bageste række. De andre er beregnet til ventilation. To sidekanal varme spejl og delvist malkestald. enkelte dyser anvendes til opvarmning af førerens fodrum.

Blokere ansvarlig for temperaturen

Den centrale knudepunkt i systemet, ovnen - en opvarmningsenhed. Dets vigtigste funktion - bare varme i det indre. Denne blok er indrettet som følger. Elmotor med ventilatorblade indsprøjter varm luft, tre spjæld operere recirkulation og overlapning / åbning kanaler. Der er også en radiator radiator. I dagens nye generation varmeveksler er ikke udstyret med en kran. Derfor er radiatoren altid opvarmes, uanset årstiden. Producenten hævder, at det viste sig at løse problemet med konstant flow ventil. Hertil kommer, betydeligt hun fremskynder opvarmningen af kabinen. Sommer ventilation går ud af radiatoren.

Almindelige problemer

I sommeren er det meget vanskeligt at opdage problemer i ovnen. Det er næsten aldrig brugt til sit formål. Når vinteren kommer, at spørgsmålet om effektiviteten af varmeanlægget mere relevant. Overvej en typisk fejl, som ofte står ejere af VAZ-2110. I tilfælde af alvorlige problemer kan effektiv løsning kun være en ny fikseringsenhed VAZ-2110.

Manglende kølevæske

Hvis mekanismen er ikke effektiv nok, først kontrollere mængden af kølemiddel. Ser ekspansionsbeholder: det har råd mark, og systemet enhed - indikator. Hvis væsken er lille, bør det toppede. Undertiden selv efter påfyldning kølevæske niveauet falder. Dette kan indikere tilstedeværelsen af lækager.

Modernisering af klappen på VAZ-2110

Fejl med spjældet operation fører ofte til, at interiøret er opvarmet meget dårlig og langsom. Skylden styreenheden komfur VAZ-2110. Controlleren bliver ustabilt. Enheden er ikke en kommando til udnævnelsen af spjældet. I dette tilfælde anbefales det at kontrollere temperaturføler. controller knop monteret på enden position og derefter vride fra venstre position til højre gentagne gange. Temperaturen af luftstrømmen skal kontrolleres manuelt. På denne måde bliver driftstilstanden af sensoren kontrolleres på en af de ekstreme positioner af håndtaget. Hvis luftstrømmen temperaturændringer ved den yderste position af håndtaget, så sensoren skal udskiftes. Hvis varmen ikke ændres, årsagen til at kigge andre steder.

Problemer med ventilator

Dette blev rapporteret af en stærk støj eller hvin af biler i bevægelse. Først skal du finde ud af, hvad årsagen til blæseren fiasko. I nogle tilfælde er der ingen varmelegeme i den nedre del af kroppen. Så sat på plads krogene, der tjener som vedhæftet fil. Men ofte kan du se fanerne på brudt varmelegeme enhed boliger. Her er det nødvendigt at udskifte huset. En anden grund - de ujævne aksel udvidelseskoefficienter, hvis ventilatoren er meget slidt. I dette tilfælde eksperter anbefaler at udføre udskiftningen af fusermotoren eller en muffe. Undertiden ventilator støj på grund skiver, hvorigennem eliminerer aksialspillerumsbegrænsningen. Elementet skal fjernes og renses. Skive erstattet med teflon, så alt er godt smurt.

Hvis varmeapparatet ikke virker på den første hastighed

Hver blæserhastigheden (undtagen den sidste) er forbundet via en særskilt modstand varmelegeme. Det er ikke på controlleren, og en flæse. En af årsagerne til den manglende mulighed for den første hastighed - en modstand fiasko. Hvis ikke virker, den anden hastighed, årsagen er den samme. Men fejlen kan skyldes defekte kontakter på tavlen. Ofte på grund af høje temperaturer bord bliver meget varm. Som en konsekvens, affald kontakter. Det er nødvendigt at nøje kontrollere hele bestyrelsen. Mere omhyggeligt se, hvor der serveres mad.

tredje hastighed fungerer ikke

Hvis en tredje blæserhastighed sidste (sådan er det gamle), så det er tilsluttet uden modstand. Problemerne kan være at kontakte SAUO. Nedenfor vil vi tale mere om det i detaljer.

Udskiftning SAUO

Reparation af styreenheder kan ikke være - de ændret blot til nye. Men først er du nødt til at sørge for, at årsagen er i denne mekanisme. I stedet sætte en brækket defekt styreenhed. dens pris er omkring 1.500 rubler. Dismantled element er meget let: bare fjerne knapperne installeret i nærheden. Og så er det allerede nu muligt at trække sig ud af enheden. Håndtag er sat til nul, og derefter fjernet. Derefter snaps glas og frontdækslet. Inden afhentningen af styreenheden ovn til VAZ-2110 vride de to skruer på forsiden og en på bagsiden. Så bestyrelsen kan trækkes ud af huset og omhyggeligt undersøgt for sin integritet. Hvis der er skader på kortet spor, de har brug for at komme sig. Efterfølgende samling udføres i omvendt rækkefølge. Hvis ikke justeret til temperaturstyreenheden, så er det nødvendigt at undersøge alle omkostninger. Der er bundet til at være fejl. Men før du trækker ud styreenheden brændeovn for VAZ-2110, markere sikringsboksen. Måske er der en dårlig kontakt.

Indstilling af temperaturen af varmelegemet

Indstille den ønskede temperatur i kabinen er mulig ved hjælp af en justeringsmekanisme knop. Men for en mere præcist resultat og indstillingerne i blokken har en særlig skrue. For at kontrollere rigtigheden af temperaturkontrol, lukke alle døre og vinduer. Referencetermometer anbringes i sensorområdet. Så elementet er sat til automatisk tilstand, og ser til opvarmning termometer. Hvor meget kan du justere styreenheden komfur SAUO VAZ-21102 på det tidspunkt? Proceduren tager mindre end en time. Hvis de faktiske temperaturmålinger ikke vil opfylde de 15 minutter sat, enheden fjernes. Drej med uret justeringsskruen. Hvis du dreje skruen med uret, vil temperaturen stige, hvis - mod skrumpe. Indstil derefter elementet på plads, og tjek det fungerer korrekt. Hvad angår muligheden for at reparere fejlen, kan fuser nye model VAZ-2110 styring reparation ikke være (dog som den gamle). Når alvorlig fejl afløses i sin helhed. Jo mere det, fordi omkostningerne er lave.

Så vi regnede hvorfor ikke arbejde ovnen og hvordan man løser dette problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.