Kunst og underholdningLitteratur

Ludmila Kulikova, "så hinanden": resumé, analyse af historien

Er sønner og døtre skal tage sig af deres forældre? Eller pligt, som de giver til dine børn? Disse spørgsmål besvares i en lille værk af Ludmila Kulikova. "Saw hinanden," hvoraf et sammendrag er præsenteret i denne artikel - er en rørende historie om skæbnen for sin mor, der følte sig så uudholdelig følelsesmæssig smerte, var hun lettere at tro på død af sin søn end i hans forræderi.

Sønner utaknemmelighed

En særdeles kompleks problemstilling afsløret i arbejdet i korte fiction forfatter Lyudmila Kulikova. "Saw hinanden" - et resumé af de dybe tråde dedikeret til utaknemmelighed af børn, som påvirker Pushkin i hans historie "The stationsforstander" og Dostojevskijs roman "The fornærmede og forurettede". Unge ofte, vyporhnuv fra forældrenes reden, migrere hurtigt ind i et nyt liv uden at se tilbage. Tilpas deres overvældende ønske om ikke at gentage skæbne af de uheldige mødre og fædre, en trist og dystert billede af sin fars hjem og almindelig menneskelig egoisme. Ahead - en anden tilværelse. Det har sine glæder og vanskeligheder. En bag - hadefulde hus, som opretholdt alle i nuancer af grå, og tiden syntes at stoppe. Fremtiden for hans ingen indbyggere. Så hvorfor blande fortiden med nutiden, hvis du bare kan glemme at forvise fra hukommelsen billedet af en mand, der et eller andet sted langt væk, måske er sygner hen og lidelse i pinefuld forventning? Det er endnu nemmere at overbevise sig selv, at ingen venter, og alt er glemt.

Billedet af de forladte forældre i russisk litteratur

Efter volumen er forholdsvis lille produkt, der skaber L. Kulikova. "Saw hinanden," en oversigt over, der er anført nedenfor - er dog historien om en levetid. Sammenligning etagers moderne forfatter med værker af repræsentanter for det russiske klassisk litteratur, finder man, at lidt har ændret sig i løbet af de sidste to hundrede år. Alle de samme, der er utaknemmelige børn. Og bare lide de ældre, hvis liv efter tabet af en elsket søn eller datter kan ikke fortsætte.

Historien pågældende i denne artikel er medtaget i dag i skoleforløbet. Dette gør det muligt at forstå moderne teenagere dyb problem med fædre og børn i baggrunden af dagens realiteter. Ændringer over tid udseende på den person, og hvad der omgiver det. Menneskelige følelser og laster er uændrede. Så vi kan roligt sige, at problemet med den utaknemmelighed af børn er bedst beskrevet i de følgende værker:

  • A. S. Pushkin "postmester".
  • F. M. Dostojevskij "The fornærmede og Skadet".
  • LN Kulikova "så hinanden."

Resumé og billedet af den karakter

Den vigtigste helten i historien - Makulerer. Efternavn - Titov. Over det fulde navn på forfatteren det giver ikke, måske fordi denne mand ikke har en moden udsigter karakteristisk for hans alder. Eller måske det faktum, at han var og er stadig Tolik, som et eller andet sted langt væk venter på en kærlig mor.

Handlinger i historien begynder at udfolde sig i den nye komfortabel lejlighed af hovedpersonen. Tolia blev ejer af et separat hus, hvilket betyder, at hans drøm gik i opfyldelse. Efter dette, søgte han hele sit liv. Og nu, i anledning af housewarming, kone bagt en kage, og på den festlige bordet samledes hele familien.

Jeg må sige, at Kulikova karakter - en karakter, der besidder værdifulde positive kvaliteter. Han er den perfekte familie mand, en mand, der bor af hensyn til sin kone og børn. I de sidste fire og tyve år arbejdet han utrætteligt. Ny rummelig lejlighed - resultatet af hans mange års hårdt arbejde. Historien "så hinanden" er en kort uddrag fra livet i en hårdtarbejdende mand, far til familien. Men denne karakter er en kontroversiel figur. Hvordan kunne han have i så lang tid til at glemme alt om den kvinde, som gav ham livet? Men kun under en familie middag i den nye rummelige lejlighed han pludselig husker sin mor. Familie Lykke, der hersker i huset Titov pludselig overskygget ved at sammenligne :. "Som barn min mor" Men denne idé og opfordrer helten mange år senere ved sidste besøg hjemme.

erindringer

Tolia pludselig begynder at huske mors breve, som han modtog selv i hæren, og straks rev i små stykker. Han mener, at der ikke set hende i næsten et kvart århundrede, og ikke skrive mere end et årti. Makulerer sendt til hans fødeby for at se den kvinde, der fødte ham. Men når de opstår, tøv ikke med at ringe til sin mor, men hun nægter at tro, at han - hendes søn. Mor levede for lang ventetid. I løbet af årene, hun var træt af at græde og resigneret til det faktum, at hendes søn er ikke mere. Det viste sig, at en mors hjerte er uudholdelige forræderi sønner.

Makulerer også noget og ikke forstod. Besøg hans mor, han forlod hjemmet til gode, "cutting et brød af liv og smide det på vejen." Disse begivenheder viser i sin historie "så hinanden," Kulikov. Analyse af det arbejde, foreslår imidlertid, at historien er ufærdige. Disse pinsler samvittighed Shred er endnu ikke kommet. Afslør den indre verden af hovedpersonen og grunden til det er så hjerteløs holdning til moderen kan være, betragtes de kunstneriske teknikker, der bruges i historie "så hinanden," Kulikov.

Analyse billede Titovs hjem

I den nye lejlighed Shred alle fornøjelse. Og lugten af det behageligt, og vis tillid i fremtiden er i luften. Han træt til at vandre i en lejet lejlighed, at lykken fra at erhverve deres eget hjem ikke kunne overskygge selv dage kedelige forberedelser til flytningen. Og nu føler han sådan en stærk tro på fremtiden, ser det ud til ham, som om han var næsten udødelig. Det er ikke underligt, han har arbejdet så hårdt i alle disse år. Han har stadig formået at "spil ud et sted på kloden."

Billedet af munter og godmodig mand skaber i dette arbejde Lyudmila Kulikova. "Jeg så hinanden" - en historie, der begynder med en beskrivelse af billedet perfekte familie lykke. Men kun ved første øjekast kan virke tilfældige erindringer om sin mor. Makulerer muligvis gemmer sig i alle disse år tænke på hende langt væk, i bunden af hans sjæl. Alt for mange bekymringer og andre problemer, han havde i sit liv. Han måtte vride sin egen rede, for at sikre fremtiden for deres sønner, tage sig af sin elskede hustru. Men målet blev nået - og, som en orm i en perfekt æble, vækket tanker om sin mor. Begivenheder, der spænder et par dage, hvilket afspejles i dette arbejde Lyudmila Kulikova. "Så hinanden" - et lille stykke af historien for livet. Trist historie om at vente på sin mor, der havde glemt sin søn på grund af interne problemer, ønsket om "at udskyde ekstra øre." I skarp kontrast til det nye hjem skaber et billede af driften af hytten, som trækker Kulikova.

"Saw hinanden": temaet af huset

Landsbyen, hvor mor bor, er vist i grå dystre toner. Forfaldent hus, og rodfæstet i jorden. Midt fortvivlelse og ødelæggelse. Hut selv ikke lyser, er situationen i hende glad grim. Historien "så hinanden" er bygget på det modsatte. På den ene side - et livsbekræftende billede af familielivet Titov. På den anden - en livløs atmosfære i hytten. På denne indsigelsen støttes ideen, som er indarbejdet i produktet Lyudmila Kulikova. "Saw hinanden", heltene hvoraf beskrevet meget sparsomt, er et kunstværk, hvor "tale" huset og situationen i dem. Det er billedet af hytten afslører den indre verden af sin ejer.

Billedet af Olga Gerasimovna

Moderen kunne ikke genkende ham. Men i den sidste sætning, som slutter historien "så hinanden," Kulikova, er det klart, at karakteren af dette arbejde ikke glemmer noget. Lange års venten havde dræbt hende. Det er ikke længere at vente på sin søn, og at se ham i live og sikre midler til at gøre hans forræderi. Mens "se" - et ord, der ikke gælder for hende, da hun mistede sit syn.

Billedet af moderen syntes ganske fremmed Shred: Stakkels gamle kvinde med useende øjne og brændte fingre. Er det den kvinde, det brev, hvorfra han så ofte havde modtaget i hæren, og hvis breve endte altid ukompliceret siger, "Søn Tole Oli mor"?

Brev til min mor

De er meget irriteret over det. Langvarige brev fra en kærlig mor ikke var interesseret i ham, og han rev dem straks efter at have læst. Meget pænere at læse beskeder fra de unge piger. Emne på alle tidspunkter til dato, der er rejst i historie "så hinanden," Kulikov. Problemer af dette arbejde ligger i de komplekse relationer forældre og børn. Dog kan vanskeligheder være af en anden karakter. Mellem mor og søn ofte til stede uenighed om en bestemt emne. Børn er ofte træt overdreven bekymring for, at en af de moderne russiske forfattere engang kaldte "terror af kærlighed." Men Kulikova helten ikke føle sig alt for meget pleje, og lider ikke pålagt udtalelser mor. Han er simpelthen skamme. Årsagen til denne lave selvstændige analyse kan afsløre det videre arbejde.

faderløse

I et brev til moderen fortæller Shred af sin fars død. Han husker ikke denne person. Tolik Ros på fædre. Når besøg af sin mor, han forsøger at overbevise hende om, at han er hendes favorit søn Tolia, det minder om en af hans venner, som også var angiveligt søn af en enlig mor. Omtalen af en barndomsven, som var i samme faderløse er en af de få, der kommer til at tænke er den fortabte søn. Dette er ikke nogen tilfældighed.

Grow up uden en far er ikke let. Dette er især svært, når livet foregår i en lille landsby, hvor alle kender hinanden alt. Fraværet af drengens far ikke passere uden et spor. Nogle unge i enkelt forsørger modne tidligere end deres jævnaldrende, placerer sig af moderen. Andre har imidlertid en tendens til at glemme, at i uanset var fornærmende ord "faderløse" komme væk fra det, for at undslippe. Til et sted langt ret til at oprette en komplet familie. Dette var Tolia. Han ønskede at have et hjem og at kende den sande glæde af familiens lykke, at uden tøven, slog fra hukommelsen alt det, der var forbundet med barndommen, og frem for alt - hendes mor.

blindhed

Hvad er meningen med navnet Kulikova historie? Saw hinanden ... Heltinden af dette produkt mere end én gang ytrer ordet. Hun taler om ønsket om at "svidetsya" med sin søn i et brev til ham. Og hun siger sætningen "Det så hinanden" efter han forlader hende for sidste gang.

Hun ønskede at se sin søn. Men da det er et ønske om at være uden for rækkevidde for hende, mistede hun sit syn. mors blindhed i historien har en symbolsk betydning. Når slukkede håbet Olga Gerasimovna "svidetsya" med den søn, hun mistede og har brug for at se. Sight det var mere ubrugelig.

mislykkede omvendelse

Om natten, som blev gennemført i moderens hjem Tolia, han aldrig battede øje. Han huskede de år gået. Om, hvor svært det var at tjene penge til sin kone en pels, en tur til havet, en ny lejlighed. Dette Makulerer ønskede at fortælle og Olga Gerasimovna at retfærdiggøre sig selv i hendes øjne. Men han kunne ikke. Hun stædigt nægtede at anerkende ham en søn. Men selv om han fortalte hende om de vanskeligheder, der overvandt alle disse år, ville det næppe forstå ham. En mand, der det meste af sit liv ikke har fundet tid til at se sin mor, er der ingen undskyldning.

andre helte

Ganske lidt af forfatteren talte om de andre karakterer. De er kone og fire sønner Shred. Ja af dem, og har intet at sige, fordi de er en del af en lykkelig solrig billede af familiens lykke. Alene af hensyn til dem, jeg har boet og arbejdet helten i historien de sidste fireogtyve år, hvad var virkelig overbevist. Faktisk gav han sin mor på grund af hans egen egoisme og svaghed.

Tilbage til nyt liv

Makulerer forlod sin mor igen. Hendes ansigt i sidste øjeblik virkede trist. Hovedpersonen i denne historie går, at man skubber alle, der binder den til en indfødt hjem. Han ville aldrig se sin mor, men husk ikke kun om hende. I årenes løb, desto mere ubetydelig bliver verdslig forfængelighed. En smerte i hjertet af en glemt mor, i mellemtiden, vil alle blive opvarmet. Men "svidetsya" ham, ak, vil ikke være med nogen.

I stil med psykologisk prosa skabte han en historie "så hinanden," Kulikov. Denne genre indebærer undersøgelse og analyse af den menneskelige sjæl ved eksemplet med en eller to karakterer. I dette arbejde, kan du læse skæbne forladte mødre og psykiske smerter sønner forrådt dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.