SkønhedKosmetik

Fløde "Før og efter" kridtning: anmeldelser

Fløde "Før og efter" kridtning produceret JSC "Twins Tek", der producerer en række værktøjer til at løse de forskellige kosmetiske problemer under navnet "før og efter".

Producenten foreslår at bruge creme som et supplement til hovedprogrammet blegning og forebyggelse af alder pletter. Han passer til unge piger, der ønsker at slippe af med fregner eller endda ud teint, og for modne kvinder, der ønsker at reducere forekomsten af aldersrelaterede pigmentering. Selv producentens lineup har to cremer - faktisk kridtning og anti-alder pletter, men deres sammensætning er ikke meget anderledes.

Den ekstrakt af røde alger, som perfekt fremmer cellefornyelsen, sheasmør, kendt for sin komplekse effekt på huden, herunder sol-beskyttelse effekt, avocado olie og majs, vitamin E og C, lakrids ekstrakt, rengøring og kridtning af huden - er de vigtigste aktive ingredienser, den indeholder fløde "Før og efter" kridtning. Anmeldelser af cremen vil blive analyseret nedenfor.

dosering

Producenten anbefaler at anvende et tyndt lag creme om morgenen og aftenen dagligt. I nogle anmeldelser foreslås det at anvende en forholdsvis tykt lag om natten, om morgenen for at vaske resterne, men denne metode er egnet ikke for alle, især de piger med huden tendens til tørhed.

Hvorfor skal jeg have en creme "Før og efter" whitening

Kommentarer om denne creme helt positive: det koster mindre lignende midler, men effektive.

Fregner - en arvelig hud pigmentering. De kan dog blive påvirket af de lokale medier, der giver beskyttelse mod solen, hvilket bidrager til deres udseende, og ved hjælp af naturlige og industrielle anlæg. Denne daglige hud gnide citronsaft. Hvis huden er tør, kan du tilføje en citron i masker, cremer, bland dem med vand. Også, du har brug for hver dag for at vaske ansigtet yoghurt eller syrnet mælk. Piger med fedtet hud tonic som en egnet lotion eller agurk saltvand fremstillet ud fra friske agurker efter nedenstående opskrift: skræl med en agurk insistere i et glas vand i en halv time. Fra tid til anden for at gøre kridtning maske, for eksempel, er dette: i en skefuld honning for at tilføje tre dråber æterisk olie af citron, suge en gaze med denne blanding, gælder lokalt.

Anden maske, hvilket ikke blot vil lysere fregner, men vil også reducere vaskulær mønster: en spiseskefuld af de færdige kartoffelmos tilsat jojobaolie og citron æterisk olie (10 dråber hver). Denne blanding skal holdes på huden ikke mere end ti minutter, derefter skylles med varmt vand.

Eftersom vinteren, anbefales det at spise fødevarer med højt C-vitamin i stedet for udrensning mælkeprodukter, kan du vælge en kosmetisk med AHA-syrer. "Acid" betyder hjælp til bedre exfoliere huden, og det er nødvendigt, hvis du ønsker at slippe af alder pletter.

Eventuelle pigmentpletter (fregner, acne og pletter, efter t. D.) forekomme på grund af forøget melanin pigmentering af huden på dette sted. Det er derfor nødvendigt at give konstant beskyttelse til huden fra solen, opnås dette ikke kun ved hjælp af passende tøj, men også en speciel solcreme. Det skal erindres, at de sædvanlige tone midler, der indeholder SPF-filter, der ikke vil være nok solbeskyttelsesfaktor bør være mindst 25.

Dette program kan suppleres med industrielle blegning creme, men vi må huske på, at det er ganske aggressive midler. De kan forårsage allergi, eksem, hud pigmentering forstyrre og forårsage lyspunkter. Så skal du vælge omhyggeligt især blegning creme. Anmeldelser af dem er ikke så mange, men de er nok til at identificere nøjagtigt fløden "Før og efter".

Der er en masse penge at have en professionel tandblegning kosmetiske mærker. Som regel de producerer kosmetik linje for blegning, herunder en bred vifte af værktøjer til den daglige pleje af pigmenteret hud: lotions, tonika, udrensning lotion, sera, cremer og masker. Også kridtning procedure kan finde sted i kabinen, hvor udført kemiske peelinger og andre eksfolierende procedurer, der fremmer hudens lysere og aften ud teint. Blandt alle disse midler fordeles creme "Før og efter" kridtning. Svar om ham vidner tydeligt: det er virkelig effektivt, mens det kan findes i enhver apotek.

Fløde "Før og efter" kridtning: anmeldelser

Kunden er vurderet som en meget effektiv creme. I nogle anmeldelser fløden "Før og efter" beskrives som et middel til at give de første resultater efter to dage. Halvanden eller to uger af alder pletter, fregner i en afstand af en meter fra en person generelt ikke kan se, og en måned senere er de ikke synlige og nær. Nogle piger siger, at effekten er knap mærkbar, men for at opnå en form for resultat, du har brug for regelmæssigt at bruge cremen i cirka seks måneder. Selvfølgelig, effekten er meget afhængig af, hvilken type læder (tyk, tynd), sværhedsgraden af pigmenterede pletter og common mode, fordi en creme til at komme af med pletter i mange tilfælde vil være utilstrækkelige. Nogle kvinder bemærkede en hud lettelse efter én anvendelse.

Andre fordele ved en creme, bemærkede i en bedømmelse,

  1. Egnet til følsom hud udsat for irritation.
  2. Egnet til anvendelse som en base for makeup.
  3. Cremen er ikke fedtet og meget godt Mattes huden.

ulemper:

  1. Den eneste ulempe, hvori det hedder i en bedømmelse - er, at cremen kan være ganske tør, så pigerne med tør hud bør det anvendes med forsigtighed og være sikker på at supplere fugtighedscreme, ellers undgå afskalning.

Således dette produkt er virkelig værd at overveje. Han er perfekt som understøttende behandling, som supplerer den rigtige "sol" mode, procedurerne i skønhedssaloner og naturlig hjemmepleje. Desuden er en række af anmeldelser viser: du kan undvære dyre procedurer, og erstatte dem med kun cremen "Før og efter".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.