Nyheder og SamfundMiljø

Apartment Museum, House-Museum, Museum-Estate: beskrivelse, eksempler

Museum i form af antikken - muser fristed Muzeon (Museyon), men i moderne tid dette koncept har mistet den oprindelige sådan en bred forstand. Et sted hvor folk engageret i videnskab, kunst, litteratur var en anden kulturel kontekst: monumenterne i fjerne tider og kunstværker, prøver, som du kan udforske naturens verden, alle former for sjældenheder og kuriositeter indsamlet i en enkelt udstilling om visning alle udfordrere. Museum-lejlighed normalt ikke tænkt som samlerobjekter institution. De bevarer personlige ejendele, husholdningsartikler, møbler og ånden i den store mand, der er dedikeret til dette sted af hukommelse. Næsten i alle store byer er der ikke en sådan museum-lejlighed.

kapital

Enhver større kulturelle og uddannelsesmæssige center med fokus de mest talentfulde mennesker med et lyst sind og en lys skæbne. Derfor er en sådan form, som et museum-lejlighed, især godt repræsenteret i de to hovedstæder.

Her kan du få en idé om livet for en berømt person til at se ting, der omgiver det, er der stadig atmosfæren i tidligere tider, og selv den ånd, eller at muse, der svævede tæt på en geni, når han arbejdede eller hvile. Dette gælder fuldt ud for sådanne former for museet som et museum-lejlighed hus, Museum-Estate.

Pushkin, Zoshchenko og andre

Det skal bemærkes, at der ofte museet-lejlighed indstilling er ikke ægte, alle genskabt den stil af den æra, henholdsvis baseret på alle mulige dokumenter. Siden er etableret Pushkin Apartment Museum på Moika, selvom der er mange artefakter, som tilhørte digteren selv. Men levede han i lejligheden for en kort tid, og i lang tid, er det nu næsten umuligt at genskabe udsmykningen af hans lejligheder. Men i det samme hus i andre gange de levede Volkonskaia Duchess og Duke Biron.

Men selv et lille museum. Lejligheder i St. Petersborg, dedikeret til liv og arbejde Mihaila Zoschenko, blev ikke påvirket tid - der er lagret alle de elementer og interiør intakt og helt ægte, det er helt de ting, der omgav forfatteren og hans familie lidt mindre end hundrede år siden. Også i St. Petersborg, kan du deltage i kulturen i bred profil: det har bevaret den hjem, ikke blot af forfattere: Blok, Nabokov, Gumilyov, Nekrasov, Brodsky og andre, men Chaliapin, Rimsky-Korsakov, Pavlov, skuespillere Samoilov og stadig mange fremtrædende personligheder fra forskellige form for aktivitet. I den nordlige hovedstad, kan du finde nogen form, såsom et museum-lejlighed hus, Museum-Estate. I St. Petersborg, kun den sidste af mere end fyrre, og alle af dem er interessante. Denne by elsker sin fortid.

Moskva

I Moskva, kun mindesmærke lejlighed venter de besøgende, omkring fyrre, så mange ekstraordinære mennesker, der bor i vores hovedstad. Også her er der alle former i en række forskellige museer dedikeret til de mennesker, der påvirkede historie både byen og landet, men også rundt omkring i verden. Udstillet ikke så meget ting som ånden i de tider, hvor udretter disse eller andre store handlinger.

For eksempel museum-lejlighed i Arbat er dedikeret M. Yu. Lermontovu. Tverskaya du kan besøge mindesmærket museum-værksted af den store billedhugger S. T. Kononkova. I F. M. Dostoevskogo på gaden sit navn meget atmosfærisk gemte museum-lejlighed, hus-museum for fremragende dramatiker A. N. Ostrovskogo er i Ordynka.

I centrum af Moskva

Du kan gå i Khamovniki, på gaden Lva Nikolaevicha Tolstogo. Der er en smuk museum-estate af forfatteren. Men Alekseya Nikolaevicha Tolstogo gaden omdøbt Spiridonovka, men forfatterens hus smukt bevaret og opfordrer alle interesserede personer. Slentre gennem centrum af hovedstaden folk næsten hvert hus kan læse: Lejlighed Museum, House-Museum, Museum-Estate. Men mange af disse interessante attraktioner og i forstæderne.

I weekenden, normalt tage en masse besøgende et museum-lejlighed i Moskva. Nogle kan endda drikke kaffe, for eksempel på Bolshaya Sadovaya, M. Bulgakov. Meget ofte Apartment Museum, House-Museum, Museum-Estate - navne kan erstattes næsten alle - anvendes som spillesteder. Storslået kammermusikere såsom privechayut Memorial Museum M. N. Ermolovoy på Tverskoy Boulevard.

Korolev, Stanislavsky, Herzen og andre store mænd

Museum-lejlighed i Moskva er for talrige til at fortælle alle, selv om meget ønskelig. I nærheden af den sydlige indsejling VDNKh - et smukt hus-museum, hvor den meget atmosfære gennemsyret kosmos, som akademiker S. P. Korolov har givet menneskeheden. Og i hjertet af downtown, er hjemsted for Leontief Lane K. S. Stanislavskogo, hvor koncerter og forestillinger til offentligheden - en fælles begivenhed.

I boliger A. I. Gertsena nær Smolenskaya Square besøgende ikke kan fortælle, "Hvad?", Men helt sikkert fortælle dig, "Hvem har skylden?", Siden navnet på forfatteren til de udødelige værker ånder hvert emne. Apartment Museum, navnene på alle mærker, fører altid den besøgende ikke blot til ny viden, men også til opdagelsen af en visse beskyttede dele af sjælen.

På Novinsky Boulevard, kan du besøge den bygning, hvor han boede F. I. Shalyapin, på et areal på I. V. Kurchatova - overlevede til i dag hjemsted for den fremragende fysiker og atomare videnskabsmand P. L. Kapitsy. M. V. Keldysh og V. N. Vinogradov, alt for mange af disse mennesker om hvem du altid ønsker at vide mere, disse mindesmærker ikke er tomme nogensinde. Fordi etablerede institutioner såsom Museum Quarter, huset-museet, Museum-Estate, hvis navne taler, at folk interesseret i karaktererne, der kommer fra egne rækker.

granges

Moskva og Moskva-regionen er berømt for det faktum, at der ikke er noget problem for en behagelig og nyttig af weekenden, bortset fra, at problemet med valg. Hvis sjælen ønsker at ikke kun arkitektoniske skønheder og kreativ atmosfære, men også tæt på naturen, er der altid mulighed for at besøge museet-ejendom, hvoraf der er mange.

Hvad er museets ejendom? Ifølge V. I. Dalya, herregård (ellers USADA) - en herregård på landet, med en have, køkkenhave og alt pænt og ryddeligt. Et museum forudsætter, at de tidligere ejere af ejendommen med mange talenter og en ekstraordinær skæbne.

Dubrovitzy

På toppen af bakken i Dubrovitsy - kirke i barok stil, russisk arkitektur helt usædvanlig. Det er et formål af kategorien "skal se". Her i starten i det mindste i fotografiet. Temple of hellige Jomfru utroligt smukke. Ikke forgæves, Prince Golitsyn bestilt sin konstruktion, ikke kun polsk, svensk, tysk og hollandsk mestre, men også hæderkronede Domenico Trezzini (hans tidligere arbejde - Peter og Paul Katedralen i St. Petersborg). På andre tidspunkter, godset ejet af Potemkin.

Manor Palace troede først, også, og endda bygget i barokstil, men i det nittende århundrede, blev genopbygget i den klassiske: tre-etagers, med terrasser, arkader og balkoner. Næste - fire udhuse for tjenere og præster. Boligindretning hjem frodig, især Heraldisk Hall. Der var hyppige gæster og udenlandske ambassadører, og selv Romanov. Meget spændende følelse besøgende oplevelser under forestille sig, at denne samme korridor, på den samme parket var russiske prinser én gang. Her er mange af de film, såsom "Monte Cristo."

Serednikovo

Denne herregård blev skabt i det mest gunstige tidspunkt, kan vi sige, i den gyldne alder af russisk konstruktion af master hus. Stolypin ejede det, og som min mormor M. Yu. Lermontova var af denne familie, boet berømmelse forbundet med navnet på digteren, men her for eksempel al deres barndom og ungdom tilbragte fremtrædende reformator P. A. Stolypin. Efterfølgende her brugt meget tid berømtheder som Rachmaninov og Chaliapin.

Den arkitektoniske stil er meget let og romantiske, historiske interiører bevaret i forhuset. Parken er meget godt for landskabet, fordi selv aldrig holdt en pensel i hånden, er den pragt af arterne virkelig ønsker at mestre denne kunst. Der er kinogorod med dekorationer England trohvekovoy siden. Hvor du skyder filmen "Servant", "Admiral", "Lermontov", "Poor Nastia" og mange andre.

Arkhangelsk

Denne herregård var kendt i de tider Ivana Groznogo, men ensemblet og arkitektur, og parken er nu repræsenteret i den klassiske stil af det attende århundrede. Vi boede i Arkhangelsk i tre hundrede år forbi Jussupov, Odoevskogo Golitsyn.

Manor ligner luksus franske slotte eller romerske villaer: græsplæner, terrasser, anlagte avenue med masser af marmor statuer. Trapper og gelændere, der skråner ned mod floden, fremragende omfattende park med store lærk - der er et sted at gå en tur og slappe af efter en hård arbejde moskovitiske. Parken betragtes som den bedste i Rusland. Her da Prins Nikolai Yusupov er et museum, hvor mere end fire hundrede malerier eneste vestlige maleri - en meget stor samling.

Kuskovo

Moskovitter tror museet-estate Kuskovo park ligesom Sokolniki, hvor man kan have det sjovt og slappe af og kulturelle samtidig og se på den smukke herregård på kysten. Men denne opfattelse er forkert. Forest Park Kuskovo - i sig selv, en herregård Kuskovo - er et museum, hvor man kan ride i en vogn, for at inspicere slottet, italienske og hollandske huse og hule - det vil sige dens eksponaty.Takzhe arbejder på godset museum for keramik med en overflod af pragtfulde genstande, som ligger i drivhuse - American og en stor sten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.