ModeTøj

Sådan laver du en sømand trop med sine hænder?

Carnival kostumer i garderoben af et barn er aldrig for meget. Efter alt, kan i billedet af din yndlings eventyr tegn eller en repræsentant for en interessant erhverv kommer til matinéforestilling eller en skole leg, en vens fødselsdag eller en anden ferie. Lad os prøve at lave en sømand trop med sine egne hænder, og at sprede den personlige omklædningsrummet barns nye outfit.

Forms-baserede ocean opdagelsesrejsende

Den mest almindelige form for marine tropper betragtes mørkeblå bukser, en hvid skjorte, uden koncentrationstoppe hætte og krave. Hjemmet er ganske nemt at hente en hvid top og mørkeblå / sort bund. Bukser bedre at vælge en klassisk, vil de henvende sig til en lys skjorte eller rullekrave. En stor sømand trop og komme ud af vesten. I dag kan markedet finde en stiliseret børnetøj med vandrette striber. Mere arbejdskrævende mulighed - at ændre en T-shirt til et barn af en voksen vest købt i arbejdstøj butik.

Oplæg sømandshat: on instruktion fremstilling

Den væsentligste del af havet Costume - uden koncentrationstoppe hætte. Den medaljon bør holde sig i form, så vi har brug for en stiv bund. Den nemmeste måde - at gøre det ud af pap. Bare brug for 2 dele: en stor cirkel og stribe. Fra pap skåret ud til 1 dele, og af en lys farve stof, der skal skæres to store cirkler. Båndet (to identiske dele) udskåret fra et mørkt materiale. Dernæst skal du sy et stykke pap mellem de to klud ligeledes syet, og bandet-basen. Kanterne af de rektangulære stofstykker er syet for at opnå en ring. Dernæst skal du forbinde basen og i bunden af en kasketten. sømand kostume kan være afsluttet, og anden hovedbeklædning. Lad det være felt hætte eller baret. Det vigtigste er at respektere temaet - brug hvid og blå / cyan farve tema dekoration.

Master moryachek kostumer til piger

Tror ikke, at billedet af matrostøj er kun for drenge. Pigerne ser ikke mindre charmerende marine kostumer. Grundlaget for at skabe et billede tage reglerne for mandlige former: lys top, mørkeblå eller sort bund. For sejlere er bedst at vælge et skørt medium længde, om knæhøje. Tag dig tid til at gøre, eller at finde en passende hovedbeklædning. Kostume søfolk kan suppleres med en krave, som er egnet til en mands dragt. For sin produktion tage blå firkant stykke stof, tidsplan og håndtere hals (halvrunde slot) og sy to symmetriske stropper. Yderligere dekorere lys krave kantbånd tape - vil være tilstrækkeligt til tre elementer anbragt i en række. Moryachek kostumer til piger kan også omfatte vandrette striber på en hvid baggrund, i stedet for rent lys skygge. Top eller kjole kan gøre hele vesten. Men før vi tager op håndarbejde, omhyggeligt læse garderoben datter, nu og i de sædvanlige tøjbutikker ofte kan du finde tøj i en nautisk stil. Måske du allerede har i skabet kjole sejlere. Hvis pigens lange hår, vælge en afdæmpet tilbehør til håret den rigtige farve. Kassér de store hårspænder og buer, men den blå eller blå bånd vævet ind i håret, kunne ikke være bedre forstærke billedet.

Vigtige oplysninger om kostume

Lav en matrostøj er egentlig ikke så svært, som er specielt rart - tilpasse billedet af alt, ingen sex og aldersbegrænsninger. Men hvad du skal vælge tilbehør for at gøre billedet mere udtryksfuld? Meget godt, hvis nogen i familien tjente i søværnet. I dette tilfælde, og denne hovedbeklædning giver mening at lede blandt høstes til opbevaring af ting, og nogle dekorationer. For mandlige sømand kostume vil være en fantastisk tilføjelse bælte - fra det virkelige naval stiliseret form eller tematisk spænde. Unge sejlere bør også vælge smykker i form af et rat, ankre, knob og måger. Vær ikke bange for at drømme og eksperimentere. Der passer "morjachok" børn så en komplet og hele, så prøv at følge kombinationsmuligheden af alle dets elementer. I en fancy kjole af denne type bør anvendes 2-3 farver. Må ikke komplicere passer masser af forskellige teksturer af stof og fine detaljer. Lad smykker vil ikke gøre meget, men de er alle lyse og spektakulære. Dette er relevant i det tilfælde, når det kommer til simulering af militære uniformer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.