Mad og drikkevarerVin og spiritus

Vodka Grey Goose - fremragende smag og kvalitet i én pakke

Vodka Grey Goose betragtes som en af de mest lækre præmie alkoholiske drikkevarer. Dette er det produkt, der er fuldt og betingelsesløst ødelægge alle de sædvanlige tilknytning til de støjende og larmende fester virksomheder. Vodka Grey Goose - en eksklusiv drik, som er en integreret del af eliten partier og ædle hensigter.

Det skabte en perfekt vodka?

Amerikansk forretningsmand Sidney Frank er skaberen af den eksklusive drik. I flere årtier, hans vigtigste mål var at skabe den perfekte vodka. Og så, i 1997, lykkedes det ham at nå perfektion. På en unik fransk Grey Goose vodka globale marked.

Sidney Frank drømte om at skabe en krystal drink med "glødende" smag. Ideen var virkelig geniale og samtidig til en vis grad, sindssyg. Amerikansk forretningsmand ønskede at skabe et produkt, der ville være i stand til at neutralisere alle de ideer og associationer, der opstår i brugen af ordet "vodka". Han ønskede at indstille denne stærke drikke ædle status og luksus karakter.

produktionsteknologi

Grey Goose Vodka er skabt ud fra udvalgte sorter af hvede, rug og byg, som er specielt dyrket til dette formål i de bedste områder i Frankrig. Den anden komponent, som er vanskeligt at overvurdere den rolle, er den krystalklare vand i Gentre kilde. Fugten stiger fra dybet, og filtreres gennem den porøse kalksten Champagne. Som et resultat, vandet bliver så blød og fløjlsagtig, det praktisk talt ikke kræver yderligere behandling.

Alkohol-baseret, som bruges til at skabe en elite vodka går gennem flere stadier af destillation. Først efter alle disse procedurer tilføjer krystalklart artesisk vand udvundet fra de franske alper gletschere.

Geografi af fransk vodka

Vodka Grey Goose i Rusland dukkede relativt nylig - bare i 2007. Sande kendere af eksklusive spiritus straks anerkendt det en fremragende base for at lave lækre cocktails. gør imidlertid blød og enestående smag, det muligt at anvende dette produkt i ren form.

Men i andre europæiske lande de sande kendere stand til at værdsætte smagen og egenskaber af drikken. Sidney Frank introducerede ham i 1997 ved den prestigefyldte udstilling verden Spirits Championship, hvor den franske vodka har fået en værdig pris verdens bedste prøvesmagning Vodka. Lidt senere, kunne en ædel drik forbedre deres status, at modtage en guldmedalje ved VM blandt den eksklusive præmie alkoholprodukter.

Smag og især den franske vodka

Den unikke teknologi gør det muligt at skabe ekstremt gennemsigtig vodka. Denne ædle drik elskere vil sætte pris på den eksklusive alkoholprodukter. Det har en mild og dyb smag, hvilket i høj grad skyldes den femdobbelte destillation. Lidt fedtet tekstur vodka efterlader tyktflydende og behagelig eftersmag.

Hvad går fransk Vodka Grey Goose? Anmeldelser veltalende vidnesbyrd om, at denne drik er en perfekt base for mange cocktails. Desuden er det serveres kold i små vin-briller med is. På grund af sin milde smag af fransk vodka går godt med lækre traditionelle retter. Dette kan være foie gras, hvidt kød er mørt kalvekød, ratatouille eller trøfler, samt frølår, østers, hummer og mere. Som en ideel lys snacks oliven eller oliven.

smagsstoffer vodka

Ud over den klassiske version, der er nogle meget saftige løsninger Grey Goose drikke. Vodka, der gennemgår det muligt at opnå en mere detaljeret og omfattende forståelse af det, kan have en unik smag og aroma.

For eksempel er sande gourmeter inviteret til at smage den franske vodka med lys citron noter. For sin forberedelse kun naturlige ingredienser: udvalgt hvede, krystalklart vand og modne citroner, der dyrkes i byen Menton, som er placeret på Cote d'Azur. Vodka Le Citron har en mild og dyb smag med en udtalt citron nuancer. Finishen er også meget rart - frisk modne citrus helt sikkert vil appellere til sande kendere af eksklusive drikkevarer.

"Grey Goose" med smag

Til fremstilling af fransk vodka med orange smag bruges udsøgte korn af fransk hvede, artesisk vand, og, selvfølgelig, modne appelsiner, der dyrkes og høstes i Florida. Denne drik er anderledes frisk og delikat smag, som er let at gætte sødlig citrus nuancer.

Ud over disse arter, der er vodka aromatiseret med pærer, som adskiller søde, nøddeagtig smag og en blød overflade, samt vodka Grey Goose Cherry Noir er fuldt modne kirsebær. Gourmeter først for nylig været i stand til at prøve den nye franske La Vanille drikke med behagelige antydninger af vanilje.

Grey Goose - en eksklusiv vodka, som fuldstændig vil ødelægge den stereotype opfattelse af dette produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.