Nyheder og SamfundKultur

At svaret på spørgsmålet "hvad er nyt"? Sådan besvare det oprindelige spørgsmål?

Mange er bekymrede for, at svaret på spørgsmålet "hvad er nyt". Dette er faktisk en temmelig triviel måde at finde en samtale. Men en eller anden grund, han til tider frygtelig irriterende.

Tvetydig svar i vers

Tip, at svaret på spørgsmålet "hvad er nyt", kan tjene som et svar: "Regelmæssigt" Naturligvis spørgende indgår en døs og spurgte: "Har du hvad det handler om," og modtog sit andet detaljeret svar: "Og dig"

Hvis vi spørger: "Hvordan har du det?", I stedet for det banale "Selvom det ikke føder!" Eller "Hvor sort er hvid!", Du kan grine det ud så sjovt: "Som i Polen" forbløffet samtalepartner nødvendigvis stille følgende spørgsmål: "Er det sådan? "og det er, når det kan lamme vittig sætning:" og hvem er mere ... og panden "og lad ham nu han tænker op, hvilket betyder, at finansiering, sundhed, kærlighed, børn eller simpel dagligdags fornøjelse.

En ledig spørgsmål - svaret detaljeret!

Hvis den kendte kendte - ingen nysgerrighed, selv tomgang, kilden tester ikke, er der intet andet valg end at besvare spørgsmålet "hvad er nyt" med humor - stun spørgeren flow uforståelig information. Noget i retning af: "Åh, den nye vægt i verden! For nylig, den berømte videnskabsmand Kyuhelfigner Tampinium Valentovich, men du selv sikkert ved, har specialiseret han i studiet af planeten Mars ekostruktury, åbnede muligheden for avl i sandet hav af den røde planet hvaler ciliater såsom sko. Som et resultat, jeg vandt Nobelprisen for opdagelsen af nanoteknologi om organisation pingvin flyvning fra Sydpolen mod nord på tidspunktet for parring dem med spotty eared sæler! "Men stadig er det muligt, at svaret på spørgsmålet" hvad er nyt "person, der virkelig er ligeglad, at du har nyt?

Svaret på en særdeles omhyggelige samtalepartnere

Hvis en sådan detaljeret svar ikke passer en boring, og han beslutter sig for at afklare, spørger igen: "Og din virksomhed som noget", at han kan "fortælle" om deres skæbne. Så meget, at de fleste og ikke for at sige noget om mig selv, og folk til at grine, og ikke at fornærme sin samtalepartner. Her kan være svaret på spørgsmålet "hvad er nyt" i tilfælde afsløre noget om dig selv, du ikke ønsker.

"Ja, og jeg har hele tiptop! Han vandt Grand Prix på konkurrencen i Hawaii Ice Age Washington ørkener! Repræsenteret der manuelt gnaver mini kurvika afgives af mig selv ved at krydse den indenlandske Kakerlak med vandmelon frø og tilpasset til at leve i rummet vakuum. Nu her er at beslutte, hvor at bruge pengene. Du vil ikke bede? "Og lad den ulykkelige følgesvend han nu puslespil over hans svar.

"Sy" svaret

Og det er absolut uforståeligt, at du kan svare på spørgsmålet "hvad er nyt" fremmed. Efter alt, han kender absolut intet og "den gamle" hvad der er sket i livet i den samtalepartner, som ønsker at holde samtalen i gang. Derfor er det let at konkludere, at for at være en samtale med en boring, som heller ikke i besiddelse af sindet. En sådan otshit nemmere end at forklare ham at klatre til den fremmede med sådanne spørgsmål cultureless. Og så er det ikke nødvendigt at puslespillet over, at du kan svare på spørgsmålet "hvad er nyt" denne følgesvend - lyapa først kom til at tænke på! For eksempel: "Hvorfor, i røret centralvarme radiator burst" Sikkert er det spørger: "Har du?" Og det var en fantastisk respons til at gå på afveje forvirret selv oplevet en boring: "Nej, Basil - de hjemløse fra på tværs af gaden"

Du kan besvare denne måde: "The TV sagde - I morgen sneen falder!" Hvis retten i juli i en uge og varmen er under fyrre grader, budskabet slår ud af den samme skure obsessiv følgesvend. På sit andet spørgsmål bør afklares: sne kunstige og falder i stykket "The Overcoat", der sætter den studerende gruppe "Okapi i kampen for frihed i pony!"

Joke ikke synder, da det ser ud morsomt

Altid svar kan være sjovt at lave en joke, hvis du ikke ønsker at fortælle sandheden. Og hvis tage en tvivl om, at den oprindelige svar på spørgsmålet "hvad er nyt" dristigt svarede: "ny barneseng leveret til butikken! Lang næse og skarpsynet udleveres gratis, og resten - tre og en halv rubler per kvadratmeter! Låne mig en check til at betale otteogfyrre? "

Temmelig kreativ svar vil være, citat fra den elskede tegneserie eller film-serien. "Hvor er tricks?" - "Hvorfor hale smerte, benene falder af. Men (og det er vidunderligt!) Rose lodne "Normalt kilden understøtter en vittighed, fortsatte:"! Og nu kan du sove i sneen "

Den oprindelige reaktion på excitation af interesse for den person

Nogle gange du vil starte en samtale med behagelig mand, men ikke komme til at tænke på noget værd, hvorfor kunne begynde. Og så vender han på spørgsmålet! Men ganske banal og konventionel, men der er allerede taget det første skridt! Det er fortsat kun en lille gnist til at antænde, gøre det til en varm flamme af interesse for ham. Så for at besvare fyr på spørgsmålet om "hvad er nyt", hvis det er meget vigtigt ikke at otshit det, og fortsætte samtalen?

Du kan udløse en dyb udtryk i ansigtet og på mystisk hviske: "Kan du forestille dig, jeg stadig beskytter dig!" Absolut efterfulgt af et andet spørgsmål: "Og du arbejder på min afhandling" - "Åh, nej! I går jeg med held beskytte mod angreb kvinder Nura sammen med Baba Valya, mine naboer i trappeskakt! "

Selv hvis fyren ikke var sikker på en hundrede i sin uimodståelig lyst til at fortsætte samtalen, efter sådan en kreativ svar, ville han have ... Tja, hvis jeg ikke gifte sig, derefter fortsætte samtalen i det mindste!

Spørgsmål Spørgsmål banke

Du kan overraske samtalepartner svar spørgsmål, hvis svaret ikke er muligt at detaljer og lyst. "Hvordan har du det?" - spørger af hensyn til høflighed sagde. Og som svar til at høre: "Ja, her tror jeg ... Hvem er stærkere: Camel eller Hippo" En mand med en sans for humor, vil sætte pris på dette skridt, vil grine og forsøge at løse det dilemma. Dumb samme tanke: "Nå, det samme dumbass" - og flov afgår til side.

Du kan tænke på et andet spørgsmål, som også vil bidrage til at skifte emne. For eksempel dette: "?" "Men hvis barnet er født under en rumflyvning i raketten, hvilket land og by vil blive registreret i kolonnen" fødested

En bekvem måde at afbryde samtalen i begyndelsen

Nogle gange kan en person, er meget ubehageligt, og fortsætte med at chatte med ham der er noget ønske om. Igen, at hjælpe med at få ud af den situation kan være en joke. Svar på spørgsmålet "Hvad er dine nyheder?" Med sætningen: "I går blev hendes mand diagnosticeret med" tuberkulose i venstre hæl "! Her tror jeg nu, at jeg går til de mest kontrolleret eller falde af sig selv? "I de fleste tilfælde er svaret latterligt samtalepartner og nem bange. Efter alt, ordet "tuberkulose" er nøglen her, og den "venstre hæl" er gået tabt i hans skygge.

Du kan tænke på en anden situation. For eksempel sådan.

"Ja, det pårørende til Nenets autonome distrikt besluttede at stige ned til at besøge. Intet overhovedet - femten personer. Måske du lader fem af dem til at bo hos dig til lange, kun seks måneder? Bare en skam den unge mor med fire børn til at sove på den procedure balkonen! "Måske spørgeren vil være ikke særlig god mening i hans samtalepartner, men ønsket om at fortsætte samtalen med ham, selvfølgelig, tabt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.