ForretningLandbrug

Grain foder: kvaliteten og opbevaring. Den majsmel er forskelligt fra det sædvanlige?

Husdyr udvikling er behovet for at øge mængden af foder til husdyr. Ifølge statistikker, disse udgifter omkring halvdelen af den gennemsnitlige årlige kornhøst. I dette tilfælde er den samlede vægt af 15-20 millioner tons hvede falder på. For at reducere omkostningerne af animalske produkter i stedet for dyrere fødevarer korn, brugt foderkorn. Det er designet specielt til fodring af husdyr. Foder billigere. Dette reducerer omkostningerne til husdyrproduktion.

korn foder

Næsten alle afgrøder i forskellige forhold er opdelt i fødevarer og foderstoffer. Der er visse standarder for kvalitet for første udformning af korn. Må ikke opfylder standarderne i kornet bruges som foder eller foder. Men dette betyder ikke, at dyrefoder er alt det, der ikke svarer til fødevarer standarder. Kvaliteten af foderkorn er også reguleret af fugtigheden, spiret, trash, og andre faktorer. Foderkorn er den primære kost til svin, fjerkræ, fåreavl, hesteavl. Korn foder - kraftfoder. Han er en uundværlig bestanddel af kosten til dyrkning kvæg til kød.

Hvad er forskellig fra den sædvanlige majsmelet majs?

Til produktion af korn i landbruget dyrke korn, amarant, boghvede og gruppe af botaniske familier. De mest almindelige er hvede, byg, rug, majs, ris, havre og hirse. Disse kerner er inddelt i flere klasser. Den vigtigste afgrøde er hvede i verden. Det bruges til produktion af brød, wienerbrød og pasta. Foder (Foder) hvede er grundlaget for kosten i husdyrbrug. Hvede er grundlaget for produktion af alkohol, øl og alkoholholdige drikkevarer og spiritus.

Konventionelt, hvede er opdelt i bløde og hårde sorter. Samtidig det første er inddelt i seks klasser. Solid - fem. De første fire klasser anvendes i fødevarer applikationer. Femte og sjette klasse - til foder (foderkorn). Klassen bestemmes i overensstemmelse med kravene i den værste kvalitet indikator. Med andre ord, det foder eller foder, kornudbyttet ware på disse indikatorer. Krav til disse kornsorter mindre. Derfor er dens lavere pris. Vanskeligheder med dyrkning normalt ikke opstår.

Kvaliteter og tekniske krav

Tekniske krav danner den såkaldte hidtidige tilstand. De omfatter flere kvantitative og kvalitative indikatorer for kornet:

  • Natura (fladevægt) - l 1 grain vægt, udtrykt i gram. Denne foranstaltning blev truffet kun for hvede, byg, havre og rug. Det kendetegner udnyttelsesgraden af kornet. Nizkonaturnye korn - dem, der ikke har afsluttet deres udvikling på grund af visse årsager (tidlig frost, tørke).
  • En vigtig indikator for betingelserne for basale kerner - fugtighed. Det karakteriserer modstanden under opbevaring.
  • Angreb - grænseværdier trash indhold.

De første tre klasser (øvre, første og andre) - de såkaldte stærke sorter. Anvendes til konsum, både selvstændigt og forbedre de svagere arter. Den tredje klasse - det værdifulde korn. Uafhængigt bruges i fødevareindustrien og kræver ikke forbedring. Fjerde klasse bruges i industrien til at forbedre efter de første tre klasser. Femte og sjette klasse - korn foder.

Typer af foderkorn

En af de mest populære foder i verden er en cornmeal majs. Aft majs skiller sig ud blandt andre fodergræsser højt indhold af stivelse, fedt (8%) og protein (ca. 10%). Foder arter har den højeste energiindhold og bedste fordøjelighed. Kornet af majs - perfekt til fodring af alle dyrearter. Det er den vigtigste komponent i mange foderblandinger.

I fodring husdyr ikke mindre udbredt foderkorn hvede. Ifølge den generelle næringsværdi korn er kun overgået majs. Vi fodrer hvede så højt energiindhold og fordøjelighed. Disse kerner anvendes som grundlag for fremstilling af foderblandinger. Men det er ikke alt.

Grain foder havre og byg er et glimrende foder til heste, malkekvæg og svin. Af den kemiske sammensætning det står højt indhold af fedt og fiber. Ved fodring sådanne foder malkekøer er forbedret mælkekvalitet.

opbevaring

Opbevaring af foderkorn sig ikke fra maden. Du skal blot være opmærksom på flere faktorer. Således bevarelse afhænger af tilberedning og opbevaring af korn, samt opbevaring overholdelse tilstande. Den vigtigste faktor, der påvirker sikkerheden, er fugtighed. Forvitret korn med ikke mere end 12% indeks kan perfekt opbevares i mange år uden betydeligt tab i vægt. Under sådanne forhold er der ikke fugtighed i biokemiske processer. Tværtimod er det med til at øge skadedyr varme. Som et resultat, korn forkæle. I øvrigt bør opbevaringstemperaturen ikke overstiger 10 ° C.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.