HobbyKortspil

Præference: spillets regler, en kombination af kort

Preference er et klassisk kortspil, der blev født i Rusland i det XIX århundrede. Ifølge den kompleksitet og fascination er det ligner skak. Fordi det blev værdsat af aristokrater. Lidenskabelig om hende var forfattere, musikere og kunstnere. På nuværende tidspunkt hver dag stigende antal mennesker, der er interesseret præference. For dem er det en underholdende hobby. Alt i alt en temmelig interessant præference. Spillets regler er ejendommelige her. Mere om dette senere.

Rettigheder og pligter forhandleren

I denne henseende er der mange nuancer. Fra en person, der beskæftiger sig kortene, betyder det ikke stole på, at faldet i talonen. Men betydningen af spillekort påvirker dens belønning eller straf. Hvis buy-medlem er ikke tilfreds og det returnerer dens overgivelse, skal han straffes med strafpoint op ad bakke. Deres antal afhænger af, hvilken spil er blevet bestilt. Det er vigtigt at vide. Bonuspoint eller whist også afhænge af den bestilte spil. Overgive grund:

 • For esser i fælles kort whist, svarende til en bestikke. Den svarer til den bestilte spil.
 • For damen og kongen i samme kulør Vista, i mængden af bestikkelse. Denne kombination af spillekort kaldes "ægteskab".
 • For es til konge i samme kulør Vista er to bestikkelse.
 • For to esser også skyldte nogle punkter. De er ligesom tre bestikkelse.
 • For uafspillede ordre skal straffes "for anlægget."

Forhandleren kan deltage i den rækkefølge, der hedder "lillebitte". Dette er, når du ikke kan tage imod bestikkelse overhovedet. Da han blev inviteret til at spille spillet partner. Dette er, hvad der sker, når kortene for "Mizera" sætte ikke meget vellykket, men der er håb om, at community cards egnet. Selvom måske er det ikke så. Det hele afhænger af sagen. Tab underskriver derefter for to. Dog er sejrspoint også delt i halve. Dette er for forhandleren er meget attraktive i opfordringen til at meget små. Hvis han accepterer at spille, så det er tilladt at sætte sig ind i kundens kort layouts.

Forhandleren er forpligtet til at sørge for, at community kortene ikke er tændt indtil udgangen af overenskomstforhandlinger. Desuden bør han ikke se det. Af særlig betydning er det, at forhandleren inviteret til at spille "halv". Det er vigtigt at huske.

klassifikation

Mindste play præference - "af seks." Dette er, når deltageren skal tage et bestemt antal tricks. Nemlig seks. De resterende fire er delt mellem sine partnere. Det betyder ikke noget bestikkelse fordeling mellem VIST: hver af de to; en tre og den anden; eller alle i den ene hånd. Under alle omstændigheder vil spillet spilles overvejes. Certificeret og det er når partiet tog flere bestikkelse end lovet. Kun i dette tilfælde, er der en vis tilstand. Og præcis hvad Vista, som vil have mindst to bestikkelse, skriver selv peger på bjerget. Det bør huskes. Spillet er ikke spillet, hvis deltageren viste sig bestikkelse mindre bestilt. I dette tilfælde, er det fint, og det er skrevet i bjerget point. En VISTA modtage yderligere point for bestikkelse og at plante.

Dette efterfølges af spil, opkaldt efter antallet af bestilte bestikkelse. Nemlig: "desyaternaya", "devyaternaya", "semernaya", "otte gange" eller "Totus". Det er også vigtigt at vide. "Totus" - er et spil, der er absolut det modsatte "Misery". Det taler om ham tidligere. Der er også den højeste spil. Men kombinationen af kort til hende er sjældne. Det kaldes "præference." Hun erklærede, da deltageren efter en enke i hænderne på tre kort i samme kulør større pålydende værdi. Eller fire yngste. Dette er også i samme kulør.

De er ganske strenge betingelser "seksdobbelt" og "devyaternoy" variationer af præference. Spillets regler er som følger nøje at gennemføre. Dvs. VISTA bør absolut tage de påståede bestikkelse. Nemlig, fire på seksdobbelt leg og en på devyaternoy. Sådanne variationer som "Semerik" og "ottekantede" har mere fleksible regler. Det vil sige, at der kan være på whist bestemt antal tricks. To i den syvende spillet og én i den ottende.

udbredelseskort

I dette tilfælde, alle ganske enkel. blandet spil kort dealeren. Det blev anført ovenfor. Fordeling af kort sker i par. Det vil sige, de tre spillere med 10 stykker og 2 i community kortene. I dette tilfælde, at det sidste par kort være gennemsnitlig. Det er ikke den første og ikke den sidste.

handel

Efter at stifte bekendtskab med de kort spillerne er begyndt at forhandle om den slags spil. Den første ansøgning gør en fest, siddende til venstre for dealeren i urets retning. Start transaktioner gennemføres med et minimum af spil. Og det er "peak 6" og videre. Hver spiller erklærer spillet er højere velegnet end den foregående. Enten han giver i og ud af handelen. Spil steget fra 6 til 10. anciennitet af farver er i orden. Nemlig: spar, klubber, ruder, hjerter. Ældre end nogen kulør spil sans. Selv om antallet af tricks er ligesom det, der blev angivet. Annoncere "lillebitte" kan ikke være i tilfælde af, at spilleren allerede har handlet for et andet spil eller aflevering. Men det er muligt at afbryde ansøgningen om devyaternuyu spil. Så auktionen stopper præference. Spillets regler giver også andre muligheder. Nemlig, når udtrykt af en gnier uden en enke, er det muligt at afbryde ansøgningen om ni. "Raspasy" leg i "PACE" til alle deltagere. Det bør også være opmærksom på. Hvis ikke udført "lillebitte" og "raspasy", deltagerne handles op til den sidste spiller. Dernæst skal du se på dette i flere detaljer.

vildtarter

Der er tre variationer:

 • For bestikkelse.
 • Gnier.
 • Raspasy.

Detaljerede beskrivelse deraf vil blive beskrevet nedenfor.

Spillekort frem for bestikkelse

Der er visse betingelser. Det vil sige, der vandt auktionen, han er forpligtet til at lege med det erklærede aktiv (eller uden det). Han skal også indsamle bestikkelse så meget som bestilt. Medlem tog talonen og slippe unødvendige to kort, siger, at med enhver trumfkort at spille (eller ikke). Han rapporterer også, at en række tricks, han indvilliger i at tage. I dette tilfælde er der en vis begrænsning. Det ligger i det faktum, at du ikke kan bestille en bestikkelse mindre, end det blev anført under overenskomstforhandlinger. For eksempel op til 7 dotorgovalsya tromle kan spille tromle 7 ovenfra, peak 8 og t. D. Det kan dog ikke haste 7 eller 6 andre samme farve. Resten alle spille sammen imod det. Men hver af dem beslutter vistovat eller aflevering. Det hele afhænger af de ønsker og muligheder deltagerne. Whist forpligter også til at tage et bestemt antal tricks spillet. Hvis du gør begge parter, spillet foregår i et lukket. Hvis whist en, kan du spille i det fri. Så de to åbne kort. VISTA samme gælder for to. Det vil sige, for sig selv og for den, der foldes. Formålet med spillet er altid og for alle er at opfylde sine forpligtelser. Det vil sige, du har brug for at samle det aftalte beløb af bestikkelse. Og også forsøge at tvinge fjenden til deres score så meget som han har bestilt. Eller give så meget som muligt tricks, hvis spillet er ganske lille. At taktik er sikker.

gnier

Det er også et karakteristisk udseende. At spille uden bestikkelse kaldet "lillebitte". Hele pointen med den er synlig ved navn. Mange mennesker bruger denne form for som "ubetydeligt". Preference i denne henseende har en vis kriterium. Det vil sige, modstanderne spiller i det åbne og uforpligtende. Deres mål - er at skubbe modstanderen så meget som muligt bestikkelse.

raspasy

I dette tilfælde, hver spiller på sig selv. I så fald skal du prøve at tage så lidt som muligt bestikkelse. Eller i det mindste ikke mere end en partner. Dette er "Rostov" udførelsesform. fælles kort kan bestemme farven på de to første tricks. de kan også tilhøre overgive. Dette er, når spillet fire. Eller de kan ikke åbne overhovedet ( "vækst", "gusarik").

skrøne

Det bør også være opmærksom på. Det er meget vigtigt at spille fremfor bestikkelse! Spillere i en bestemt rækkefølge placeret hver på et enkelt kort. Dette er forståeligt. Det første kort indstiller farven. Dernæst satte resten. Det er kort i samme kulør. Eller sætte en trumf. Dette er nødvendigt, hvis dragten er ikke. Eller alle andre kort. Det vil sige, hvis der ikke er trumf. Picks bestikke den spiller, der lagde det højeste kort. Det er en vis kendsgerning. Bestikkelse anses af deres antal. Dette er uanset kortets pålydende værdi.

udgift

Under spillet spille øvelser i øjeblikket optager et vist antal point til en kugle, og VISTA - på ham. Overskydende ansvar registreres kun til sidstnævnte. For hver overtrædelse af ansøgningen er skrevet i Mount spillerne et vist antal point. Bestikkelse modtaget på "raspasy" også ind i samme retning. Eller den spiller, der tog dem mindre end alle, har rekorden whist andre deltagere ( "vækst").

Spil til syv til ti

Betragt data variation i præference. Spillets regler i dette tilfælde er ganske enkel. VISTA om "semernoy" forpligtet til at tage på bestikkelse. Denne særlige tilstand. At "Eightfold" Både VISTA sjældne. Man siger normalt. "Passing" Men han stadig VISTA. I det mindste for at han ikke modtager nogen løn. Hvis både VISTA foldet, de ikke smide kortet. De spiller gratis. Det vil sige, af hensyn til at kontrollere en modstander. Dette kaldes en tvungen whist.

Denne test mønster er påkrævet, når "devyaternoy" og "desyaternoy" spil! I dette tilfælde er det vindende afskrevet så meget som han beordrede. En VISTA får point for bestikkelse, der er afhængige af den slags spil. "Devyaternoy" og "desyaternaya" er sjældne.

"Semernaya" eller "otte gange" bliver til kontroversiel, når de to medlemmer er villige til at spille det på samme tid. Fordelen i dette tilfælde er ældre trop.

no-trumf

Her er det givet navnet taler for sig selv. I denne form af spillet i kortspil, et foto af, som er tilvejebragt i denne tekst, er det de pålydende kortene. I dette tilfælde er de esser ikke meningen at. Hans kasket nogen afbrudte spil. Thi der er skrevet fra 60 "Pointe".

Bestil spillet no-trumf er mulig, hvis en spiller har på hånden et sæt kort:

 1. Es, Konge, Dame, etc. En af enhver kulør.
 2. Konge, Dame, Knægt og Ten. Også i samme kulør. I dette tilfælde er der også et andet spil es trop. Det er på et blankt kort. Det bør også være opmærksom på. Hvis det første skridt for kunden, at det første kort være konge. At "knock out" fjenden esser. Og også for at opfange spillet og slå deres es helst kort i samme kulør.
 3. Es, konge, dame, knægt. Dette omfatter også en lille kort i samme kulør. Og endnu en es.
 4. Der er en kombination. Og det er: Es, Konge, Knægt, Ti og et lille kort i samme kulør. Også inkluderet og to esser. Så gå til sans spil kan være, men det er risikabelt. Dette er på grund af, hvad der skete den tredje kvinde i samme kulør som dine esser, på den ene side, donkraften vil blive slået. Og så vil det være en bestikkelse.
 5. Spil uden overtrumfer farlig. For at være sikker på at du skal have på hånden fire esser, og i mindst én af dem ægteskab. Men det er sjældent.
 6. Vistovat ved sans værd, hvis under vist. Ellers er der risiko for at miste. Faithful whist vil ske, når der er to esser hånd eller et es og en konge eller es i samme kulør, og en anden ægteskab.

Præference med giveaway

En flerhed af tricks har præference. Talrige sorter af de nye regler udarbejdet senere. For eksempel, er i første omgang på tre pasach leje ikke tælles. På det nye spil kortene allerede videre til næste deltager. Det var ikke fair. Da dealeren først "mistet" sin hånd. En blandet med det samme skjulte kort. spillet ikke tillader en revision. Det vil sige, hvis en af de spillere med gode kort spilles, og fold i håb om at "obremizit" partnere. Der er også sådan.

For at undgå dette, vi kommer op med en bestemt betingelse. Nemlig, når den generelle pasach ikke smide kortene og spille et spil giveaway. I dette tilfælde, vinderen er den, der ikke tager nogen bestikkelse. Det er også vigtigt at vide. I så fald bør du prøve ikke at tage mere end tre tricks. De er underlagt amnesti.

For hver bestikkelse i løbet af tre givet 10 Remizov. For bestikkelse 4 - 10. I 5 henholdsvis 20, osv For et tomrum - .. Mangel på hænder af enhver kulør - også sætte 10 Remizov. Verifikation spil inspirerer spillerne en vis forsigtighed. Dette er ikke i alles smag. Derfor er det ikke populært.

computer-version

Det er også underholdende variation. På nuværende tidspunkt er den computer version af præference er, at nybegyndere hurtigt kan lære visse regler og spille spil online. For dem, der er udviklet en detaljeret information uddannelse. Det er også muligt at spille prompter. Fagfolk på dette område vil være i stand til at vælge enhver kompleksitet og stærke computer modstandere. Også i tilstanden "problemløsere", kan du selv være justeringen af kort og spille spil. Den kunstige intelligens i spillet er, at i budgivningen for buy-dine modstandere vil selv blive gennemført i overensstemmelse med dem, som du har valgt. Det er enten forsigtige eller risikable rivaler. Plus spil er en samling af citater, favorit preferansistami. I løbet af spillet det forstået forviklingerne og samtidig kort "visdom". Der er oplysninger om den prik-farvestof, hvor hele gaming proces reflekteres, samt betydningen af spillekort. Automatisk optælling for at vinde som begyndere. Når alt er "i slutningen af spillet" sektionen. Der har også vist opnå deltagere.

konklusion

Generelt er der en række populære kortspil. Præference er en af dem. Det er nødvendigt at omhyggeligt læse de specifikke kriterier i spillet. Dette vil du lære ved at læse indholdet af teksten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.