Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning ost kager uden æg

Mejeriprodukter - er en lagerbygning af vitaminer, proteiner, fedtstoffer. Disse produkter er særligt rige på calcium og kalium, magnesium, phosphor, zink, jern og andre sporstoffer. Mange i yoghurt ostemasse og vitaminerne A, D, B, E, P og andre vitaminer. Især behov for mejeriprodukter til børn, sportsfolk, og for alle mennesker. Mejeriprodukter er meget nyttige for væksten af muskelvæv. Derfor atleter i deres kost bruger ofte hytteost og yoghurt. Men for dem at bruge produkter med et minimumsindhold fedt, men bedre - fedtfri. For børn, derimod, har brug for fedt og kalorier.

At vores børn vokse op og få alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som vil forberede dem til ost kager uden æg. Bagning uden æg er en mere skånsom. For ostekager brug for et pund af gennemsnitlig ost fedtindhold måltid - et glas sukker, salt - efter smag, bagning dej, rosiner. Kvark kager uden æg vil blive stegt hurtigt. Skålen mash gaffel ostemasse indtil ensartet. Tilsæt bagepulver, rosiner, sukker, salt og forsigtigt røre. Dejen skal have noget som for tærter. Mass lægge ud på tavlen og udrulle pølsen, hvorfra skåret i cirkler. Kniv til at foretage små nedskæringer ost kager var interessant, med et mønster. Så steger indtil brunet på begge sider. Kogte ost kager uden æg lå på en tallerken. Skriv de kan med creme fraiche, marmelade, kondenseret mælk.

Lækker ostekager og frodige opnået uden æg. Opskriften forberedelse er enkel. Med madlavning håndtere enhver aspirerende kok. Du kan lave ost kager uden æg i ovnen. For at gøre dette, ælte en masse af ost, mel, bagepulver, sukker og salt. Rul den pølserne skæres i cirkler. Efterfølgende de opnåede cheesecakes lagt på en bagning olieret. Bages indtil de er møre. Rosy og sprøde ost kager kan drysses med flormelis og revet chokolade.

Ost kager uden æg opbevares meget længere end ved brug af dette produkt. Sami vil ostekager meget velsmagende. Du kan tilberede dem med æbler. Til dette har vi brug ostemassen (tre hundrede gram), en stor æble, mel (halv kop), bagepulver, sukker (to spiseskefulde), lidt salt. Gnid ostemassen indtil ensartet. Apple skrællet og tre på en mellemlang rivejern, og derefter forsigtigt blandet med hytteost, tilsæt sukker, salt, bagepulver og mel. Ælt dejen, meget gerne til tærter. Cheesecakes gammeldags i form af cirkler og spredes på en bageplade, olieret. Bages i ovnen ved et hundrede og firs - to hundrede grader i omkring tyve minutter. Klar ost kager uden æg, kan du hælde det smeltede smør. Spred på en tallerken, på siden, kan du sætte marmelade eller kondenseret mælk. Hvis du ikke ønsker at gøre det alt for søde, bruge creme fraiche. Pynt med ost kager kan være bær.

Tiden kommer til middag. Vi venter på børnene fra skole. Vores cheesecakes er klar. Dæk bordet, hæld te, satte marmelade, placerer vi en underkop, spredte servietter, og alle - nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.