Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Lambic (restaurant): beskrivelse, besøgende anmeldelser

Lambic - restaurant, hvor du kan nyde en ægte belgisk øl, en unik institution, der ikke har nogen analoger i Moskva. Mange mennesker tror, at øl - det er ikke ligefrem den drik, der kan nydes. Hvis du anser dig selv for at være en af de mennesker, vi ønsker at overbevise dig. Fans af berusende øl vil være i en lille hjørne af Belgien og vil være i stand til at nyde en rigtig øl fremstillet efter opskriften. Lambic - restaurant, som vil være behageligt som kendere af luksus og raffinement, samt dem, der foretrækker en enklere og mere demokratisk atmosfære. Det er grunden til institutionen og fået så mange fans.

koncept Projektet

Missionen for administrationen af restauranten sagde genoplivning og videreudvikling af de bedste europæiske traditioner brugen af duftende berusende drik. Efter at have tabt kultur drikke denne drik, folk holdt op med at nyde selve processen, som er grundlæggende forkert. Her vil hver besøgende forstå, at øl - ikke bare en drink, som du kan slappe af og koble, er dette en reel filosofi, en sand fornøjelse og nydelse, der er mindst nogle gange nødt til at tillade os selv hver eneste af os.

historie

Lambic (restaurant) optrådte fem år siden i Moskva. I løbet af denne tid lykkedes det ham at erhverve en masse fans og kendere af den belgiske drik. For mange af gæsterne placerer hans besøg var en særlig ritual, en slags sakramente, at de ikke er villige til at handle for noget i verden. Med hver dag, der går antallet af besøgende er kun vokser, kan det ikke, men glæde sig. Samtidig administration forsøger at udvikle den restaurant, der tilbyder sine gæster de nye elementer, den fremragende service og support.

køkken

Belgisk øl - det er det, der er berømt Lambic. Restauranten sagde det var hans visitkort. Her kan alle sande gourmeter nyde et udvalg af kvaliteter af dette lys, mørke, klassisk, hvedeøl. Dette er kun en lille del af, hvad der vil være muligt at prøve institutionen.

Dygtige kokke har taget det bedste af det flamske og europæiske retter, som giver gæsterne en unik signatur retter. Ingen gourmet kan ikke stå foran deres pragt. Køkken - en anden forte institution, med dens hjælp er det muligt at afsløre smag og aroma af berusende drikke. Svinekød ribben, kogte på grillen, grill, suppe og toast, salater, snacks - alt dette, og ikke kun, du vil finde denne fremragende institution. De kok forkæler alle besøgende kulinariske lækkerier, prøv udovletovrit alle hans smagspræferencer.

interiør

Ganske ofte turister progulivayuschisya gaderne i Moskva, se ind i Lambic. Restauranten, som kun anmeldelser er positive, mange tiltrukket af den varme og komfort i institutionen. Også det har en fantastisk beliggenhed, fordi restauranten er på en travl gade nær metrostationen. Belgisk smag, kombineret med engelsk korthed og enkelhed, upåklagelig retter og de højeste standarder for service - noget, der kan tilbyde alle sine gæster Lambic (belgisk øl restaurant).

service

Hver besøgende vil få mulighed for at deltage i at smage de mange varianter af det bedste øl. Tjener - sande fagfolk, der vil ikke kun hjælpe med at bestemme valg af berusende drikke, men også for at forstå forfatterens menu imponerer med sin ekstraordinære navne.

prispolitik

Priserne er ganske høj, hvilket er begrundet i de særlige forhold i institutioner stort set. Den gennemsnitlige regningen for to personer er 1500-2000 rubler.

kontakter

. Adresse:. Prospect Mira, 26, s 7 .. Institutionen er åben for besøgende hver dag fra 12.00 til 00.00.

opsummering

Hver feinschmecker af berusende drikke bør undersøge Lambic. Restauranten er klar til at acceptere alle, der ønsker at nyde en ægte belgisk øl, samt at behage sine besøgende atmosfæren af steder, det niveau af service og de mange forskellige menuen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.