Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Duchess" i Butovo: anmeldelse, adresse, anmeldelser

Hver institution har sin egen karakter og særheder ved at studere, som man kan forstå, hvordan det passer ham. For mange, det perfekte sted var restauranten "Duchess" i Butovo. Her hver gæst er sigtet for positive følelser og levende indtryk.

Placering og virkemåde

Restaurant "Duchess" er populær blandt repræsentanter fra forskellige dele af befolkningen. Den behagelige atmosfære og god service, dette sted er konstant opfylder både faste kunder og nye. Restaurant "Duchess" i Butovo (adresse :. Fuss, gade Bartenevskaya, d 39) gør alt for at sine besøgende tilbage med de bedste indtryk. Find det meget nemt, fordi en stor, indrettet i orientalsk stil bygning med en lys aften lys og tegnet er svært ikke at lægge mærke til. De gæster i denne restaurant behandles med særlig ærefrygt og opmærksomhed. Besøg "Duchess" kan være en hvilken som helst dag i ugen og enhver time. De ansatte i denne institution arbejder døgnet rundt.

Egenskaber

Restaurant "Duchess" i Butovo giver besøgende mulighed for at ikke bare sidde i et behageligt sted og prøv den lækre mad, men også for at sprede Svoge kvalitet fritid underholdning. Gæsterne kan spille et par spil pool, synge karaoke i en separat lille rum.

Behagelig baggrundsmusik vil supplere måltidet. På dette tidspunkt, så glem ikke om de yngste besøgende, der kan tilbringe tid i spillet med en barnepige eller animator, mens de voksne vil nyde en hyggelig aften. For yngre gæster er der tilvejebragt en særlig børnemenu. På søndag i væggene "Duchesse" restaurant for dem er også holdt interessante workshops.

Mange mennesker foretrækker at nyde god mad uden at forlade hjemmet. For dem, institutionen giver døgnet rundt levering. Kurerer hold får arbejdet gjort uden forsinkelse, så ordren forbliver frisk og duftende samme. Alle ingredienser og tilberedningsegenskaber kan diskuteres med operatøren.

interiør

Besøger restauranten "Duchess" (ballade), gæster befinder sig i en fantastisk og vidunderlig verden. Under sådanne omstændigheder ville det være ønskeligt at være konstant. Hver detalje designet interiør vil imponere alle besøgende og vil ønske at vende tilbage til dette sted igen og igen. Lige der er et lille springvand ved indgangen, hvis udformning svarer til den østlige stil etablering. Alt i varme farver: beige sofaer, lyst træ, hvide gardiner. Disse elementer af indretning skaber en utrolig atmosfære af hygge og komfort. Monotonicity pastelfarver udvander tekstiler med orientalsk mønster. Så er indrettede stole, tæpper og klude. Særlig opmærksomhed skal lysekrone i hovedindgangen, som skiller sig ud i det generelle miljø. I baren kan man også se en masse usædvanlige poster til indretning. Restaurant "Duchess" er dekoreret med masser af levende planter, den endelige sådan en rig og interessant interiør. Dette sted vil tiltrække enhver kender af en usædvanlig indrettede værelser og vil blive husket som en vidunderlig og varm etablering.

menu

Selv den utrolige interiør spiller ikke den endelige rolle i udformningen af det samlede indtryk. Institutionen i første omgang behager lækker mad og højt serviceniveau. Restaurant "Duchess" i Butovo tilbyder en smag af den aserbajdsjanske, russisk, europæisk og japansk køkken. Mange opskrifter forbedrede eller skabt fra bunden af kokke i restauranten. Han er en sand mester i sit håndværk, gør processen med madlavning i en særlig ritual, hvor restauranten besøgende kan tage en gastronomisk tur til Østen.

Restaurant "Duchess" i Butovo, hvis rige menu af både enkle og uventede retter, tager hensyn til de interesser, en bred vifte af gæster. Besøgende opfordres til et stort udvalg af supper, salater, side retter, varme retter, kolde retter, desserter og drikkevarer. Meget populær tobak kylling, stegt lam, kogt og stegt kyurza. Derudover kan besøgende nyde deres måltider på grillen, bagværk af egen produktion, bestille en kage til særlige fester. Særligt bemærkelsesværdigt tandoor menu og cocktail-menu.

atmosfære

Hver besøgende på dette sted er ligesom i Østen. Det føles ikke tiden, hvile går i afslapning og ro. Kvalificeret personale med gæsterne skaber en helt speciel familie, hvor alle forstår ønske om en anden og forsøger at realisere dem med maksimal kvalitet. Restaurant "Duchess" i Butovo, fotos, der viser sig endnu en gang, at der hersker en reel orientalsk fortælling, er blevet en favorit for mange af sine besøgende. Den atmosfære af varme og komfort sammen med fremragende service og en bred vifte af tjenester gør dette sted en af de bedste i den sydvestlige del af byen.

anmeldelser

Restaurant "Duchess" i Butovo er kendt for sin popularitet blandt befolkningen. Oplysninger om stedet hurtigt udsolgt over hele hovedstaden, så mange har et ønske om mindst en gang at besøge. Gæsterne på restauranten sige, at for dem resten i denne restaurant er en reel behandling. Incredible kulinariske lækkerier giver en følelse af mæthed, og den generelle situation gør enkle sammenkomster uforglemmelig. Anmeldelser af "Duchesse" restaurant er konstant genopfyldes med positive ord, hvilket betyder, at dette sted er i besiddelse vejrs baren og gør det umuligt at tvivle på professionalisme af hans arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.