HjemlighedReparationer

Tilpasning af loftet

Relativt hurtigt kan gøre tilpasningen af væggene i lejligheden, men når det kommer til loftet, eller rettere dens tilpasning, der er meget mere af et problem, skal du sørge for at gøre alt meget omhyggeligt og møjsommeligt. Denne artikel vil give oplysninger om, hvordan at udføre selv-justering af loftet, og hvad der findes muligheder for denne procedure er i øjeblikket på tilgængelig et stort udvalg af materialer.

Teknologi selv sådan en proces, som tilpasningen af loftet, består af visse ting, der kan kaldes en nøgle, for uden dem ikke kan gøre med nogen af de valgte metoder og materialer:

- det er absolut nødvendigt at demontere den gamle belægning;

- ved hjælp af et vaterpas nødvendigt at bestemme dråbe loft;

- forberedelse af overfladen indbefatter en slibning og buffed overflade;

- som regel shpatlyuetsya loftet med hjælp af flere lag, hver af dem skal være tørt.

Bestemme niveauet af Forskellen er meget vigtig, da det er direkte afhængig af den måde, hvorpå tilpasningen af loftet vil være. Hvis det maksimale niveau forskellen er større end 5 cm, anbefales det at anvende tør proces tilpasning, eventuelt med hjælp af gips. Hvis dette tal fem centimeter nedenunder anvendes grov metode, som hovedsageligt er baseret på pudset overflade. Hvis forskellen er mindre end 2 centimeter, er det tilstrækkeligt Shpatlevanie to slags blanding. Hvis en lidt mere på dette niveau, kan det indgå i processen med tilpasning af den styrkede mesh.

Startende fra en af de valgte fremgangsmåder, produceret og materiale indkøb. Her er det nødvendigt at fokusere på, hvad der er bedst at købe fra en pålidelig leverandør, i det mindste, skal du tjekke, om der er den nødvendige lagring repository type til sæsonvarer. I processen med erhvervelse af specielle blandinger er nødvendigt at være opmærksom på deres holdbarhed. Brug kan ikke være forfaldne i alle tilfælde.

Det er muligt at udføre justeringen af loftet gipsplader. Denne proces begynder med at bestemme niveauet af loftet base - dette gøres med en vandig eller laser niveau. Tilpasningen proces er nødvendig for at sætte en speciel etiket markør eller blyant. Ifølge de etiketter fremstillet af installationen af systemprofiler gipsvæg. Ramme-system, dets opbygning, helt afhænger af udformningen af loftet, og af kompleksiteten af jobbet. Dette element bør være særlig opmærksom, da det var på styrken af rammen afhænger af, hvor pålidelig tilpasningen af gipsplader lofter vil blive gennemført, med lav kvalitet arbejde kan forårsage revner på overfladen. Lofter dannet ud fra dette materiale kan være enkel, komposit, multilevel.

Tilpasning af loftet kan gøres ved hjælp gips. Forud for dette, skal rengøres grundigt og grundes overflade. I denne proces kan ikke undvære et værktøj som en forstærkende net. Blandingen er designet til at justere, påføres overfladen lag af omkring 15 millimeter. Hvis det er nødvendigt, er anvendelsen af flere lag anbefales at rede overfladen for at give det lidt tørt, og først efter anvendelse af primer alle kan fortsætte med at arbejde. Når gips tørrer, er et lag af kit påført. For at tilpasse kvaliteten var høj, eksperterne anbefaler brugen af arbejdet og primeren og kit, maling og fra samme producent.

Det er tilrådeligt at overholde alle disse tips er også værd at være opmærksom på de atmosfæriske forhold i et bestemt område. Kun i dette tilfælde, vil resultatet af dette arbejde være helt glat loft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.