HjemlighedReparationer

Den mindste vask toilet: størrelse. Design et lille toilet med håndvask

I betragtning af, at mange borgere i vores verden, ak, er nødt til at stimle sammen på en læser kvadratmeter, en meget vigtigt kriterium i udvælgelsen af møbler og VVS er ergonomi. Denne artikel vil diskutere om en lille vask på toilettet, som tillader smukt indrette lokalerne og samtidig efterlade skattede kvadratcentimeter gratis. Nå, overveje denne detalje af interiøret detaljer og bestemme størrelsen.

Når du har brug for en lille vask

De fleste af de gamle-stil bygninger er ikke konstrueret til at standard Håndvask kan installeres i badeværelset. I nogle tilfælde, tilstedeværelsen af den sanitære element i princippet muligt. Fordi netop for at gøre dit ophold mere behageligt blev renoveret, og, vigtigst af alt, mere hygiejnisk, og har opfundet en lille vask til toilettet. Også lignende detalje kan ofte findes i offentlige toiletter. Hvor er konstant i et stort antal mennesker, er det vigtigt at spare så meget plads som muligt. I sjældne tilfælde, lille vask toilet installeret i familier med børn. Hvis indstillingerne tillader toilettet, og luk derefter med en standard håndvask sat netop sådan "tilbehør", som er praktisk at fuske barn.

spørgsmål dimension

Ligesom alle andre VVS tilbehør, kan f.eks dræn være standard størrelse og fremstillet under dine skitser. Fordi først vi ser på det, er det første punkt, da det er meget mere budget sekund. Således er bredden sædvanligvis i området fra 30 til 55 centimeter, dybden - fra 25 til 55. "guld" standard i de senere år anses håndvaske bredde er 23 cm, der er installeret i mange offentlige toiletter.

Lad os nu tale om et lille hjørne vask til toilettet. Størrelsen af sådanne strukturer er således, at de kan synes meget mere besværlige: bredde - omkring 40 cm, dybden er omtrent den samme. Men det er, den side af dette design er kun 28 cm. Også tage hensyn til, at det er i hjørnet, fordi stedet vil besætte meget lidt.

enkelte ordre

Lad os nu diskutere præcis, hvordan at foretage målinger, at korrekt og smukt i fremtiden er blevet indstillet lidt vask i toilettet. Dimensioner primært fjernet fra hele rummet. Dette er længden og bredden af dit toilet, tilstedeværelsen af hendes fremspringende hjørner eller skråvægge. Så identificere, hvor i vasken vil se både smukke og komfortable. Dens forreste del af noget bør ikke tilsløre, men fra siden, kan du sætte hvad du vil. Sammenlignelige og omkostningsmæssige parametre for toilet, bad og andre elementer, der er i rummet. Den vigtigste ting, at alle af dem er placeret i det frie rum.

Tips til at vælge

Når du har besluttet på størrelsen, vi går efter kvalitet. Når du køber, naturligvis nødvendigt at være opmærksom på integritet og lyddesign. Denne emalje, revner, spåner og lignende. D. Efter blanding skal vælges sådan servante. Standarden her er ikke egnet, fordi du har brug for at finde en høj og samtidig lidt til at gøre dig meget til at give op. Det er vigtigt at bemærke, at meget ofte lille håndvask toilet udstyret med en hygiejnisk bad toilet. Hvis planerne har sådan noget, bør håndvask straks erhverve alle relevante komponenter.

Materialer og fremstillingsprocesser funktioner

Enhver, selv den mindste, på toilettet vasken, samt et stort Håndvask, kan være fremstillet af næsten alt. Dette kan fajance, keramik, hærdet glas, ikke-jernholdige metaller, naturlige eller kunstige sten, kvarts komposit ... Fra denne liste kan identificeres, at de to første er de mest almindelige materiale. De findes på offentlige steder og i hjemmene. Alle andre mere omfattende, fordi dyrere og vil sætte sig enten i dyre klubber og restauranter, eller i en stiliseret boliger. Bemærk, at hvis du ønsker dig arrangere din lejlighed, uden megen udgifter, stop valg på hærdet glas. Det ser luksuriøse og endnu uhøjtidelige, modstandsdygtig og slidstærk (i modsætning til sten, som kræver konstant pleje).

Typer og variationer af former og størrelser

Som nævnt ovenfor, er det vigtigt, at vasken var perfekt til størrelsen af dit toilet. Fra denne afhænger også af, vil det have nær-væg eller hjørne. Bedst af alt lille hjørne synke til toiletbrug, hvis rummet er rektangulært, aflang form. Den firkantede toilet håndvask kan monteres bag toilettet ved at flytte den anden bit af væggen. Bemærk, at der også findes forskellige typer af installation blandt en række forskellige former og størrelser af dette tilbehør. Blandt dem er suspenderet håndvaske, gulv eller indbygget, der er installeret med en piedestal.

Falsk

Denne type af skaller den mest bekvemme og udbredte. Alle rør og slanger er skjult inde, så se i omklædningsrummet er altid æstetisk tiltalende og tiltrækkende. De er ekstremt melenkie i størrelse (miniature kan være lig med kun 18 centimeter bred), så du skal ikke "spise" rum. Under sådanne dræn let at rengøre, fordi de ser ligesom en hængende hylde til bøger. Selvfølgelig kan de have meget forskellige former - ovale, rektangel, diamant, osv ...

etage

Denne type har en masse til fælles med den standard "tulipan". Den er monteret på en keramisk stilk, ofte mod en væg. Rengør under denne håndvask er også meget praktisk, såvel som at nærme sig ham, men bør tage hensyn til det faktum, at hans ben er meget skrøbelig. Det er ikke i materialet og dets kapacitet, og at produktet har lidt indstillinger. Derfor undgå anstrengende motion på en dispenser, og så vil han tjene dig i mange år fremover.

Vaske med sokkel

Disse lille vask til badeværelset nu anses for at være den mest ergonomiske og økonomisk med plads synspunkt. Kabinettet, som er under mini-vask, kan passe alt det, du har brug for i badeværelset, fordi du ikke behøver at sætte i den ekstra plads hylder, skuffer og kurve. Den eneste ting at gøre rent under skabet er ikke bare praktisk, er det ønskeligt at forudbestille model til en mere eller mindre høje ben, der fandt sted under hendes moppe.

Hvordan man laver et lille værelse

Design et lille toilet med håndvask miniature størrelser for at skabe hurtigt og nemt. Faktisk er forskellen her er kun i størrelse, men fantasien kan arbejde på samme måde som i tilfældet med store områder. Det er kun vigtigt at vælge den bedst egnede materiale til sanitære armaturer. Bemærk, at i Khrushchev, hvor alt "sidder fast på" på hinanden, elegant marmor indesluttet i en vask 18 centimeter i bredden, vil se latterligt. Der vil være en fordel at bruge glas - det vil skabe en følelse af åbenhed og lethed i rummet, og på samme tid bliver en ikke-standard designløsning. Oprindeligt vil se og metal, men i dette tilfælde skal overholde, og andre elementer til din latrin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.