InternetElektronisk handel

"AliEkspress": lignende steder i russisk. "AliEkspress": analog i Rusland

I dag er der er såkaldte gigantiske butikker, der tjener næsten monopol på sit felt. Det er den største handel centre hvor implementerer tusindvis, hundredtusindvis af solgte enheder. Og til disse bekymringer, uden tvivl, butikken "AliEkspress".

Analog - og hvis han er?

Platform, der ville tilbyde kunderne et stort udvalg af varer (hovedsagelig elektronik det), som har oprindelse i Kina, for at finde på alle let. I dag sådan en enorm mængde, de er alle engageret i skibsfart varer rundt i verden, mægling mellem anlægget i enhver provinsen Guangzhou og slutkunden, der er i Rusland, for eksempel.

Hvilket er det også typisk, som er den stigende popularitet af sådanne ressourcer. Hver af disse portaler samler et stort antal købere. Tusindvis af mennesker er klar til at registrere dem og gøre ordrer. Det opnåede en "høj efterspørgsel" efter sådanne produkter på grund af en meget bred vifte og lave priser, som ikke kan tilbyde enhver analog.

"AliEkspress" på russisk har også en enorm følgende. Generelt platformen er meget populære over hele verden.

for ordningen

Køb på internettet er meget enkel. Placering i de kinesiske butikker endnu nemmere. Behøver kun at indtaste din adresse, for at bestemme navnet og et komplet sæt af varer, for at præcisere detaljerne i betaling, og din pakke vil blive leveret direkte gennem 3-4 uger (afhængig af leveringsmåde og den region, hvor du bor). Måske en obligatorisk ventetid er en ulempe af kinesiske hjemmesider. Dette gør det muligt at spare på transport (sådanne butikker ofte sige "gratis forsendelse" i indstillingerne), men at miste en masse tid til at modtage.

Hvad ville der ske, hvis vi kunne finde nogle løsning på, hvordan man kan fremskynde processen uden at øge prisen for levering af serviceydelser. Og brugere, hvis vi analysere antallet af søgeforespørgsler, dem, der betragtes i stand til at finde i stedet "AliEkspress" analog. Det er klart, det må være den butik, der er tættere på, eller i det mindste, gør leveringen hurtigere og billigere måder. Er der sådan tjeneste?

Større butikker

Services, som kunne være en erstatning for AliExpress platformen er der ikke. På dette tidspunkt, da placeringen af den gigantiske "Ali" marked, regne med, at det kan være potesnenny, er det ikke det værd. Det er for stor legeplads ved standarderne for noget land i verden. Millioner af omdrejninger for de varer og den stadigt voksende antal kunder, bekræfter dette.

Så uanset om du 'AliEkspress "analog? Med hensyn til standard, vi er vant til at købe (for eksempel, hvis vi ønsker at købe en billig action-kamera), der er mange lignende ressourcer. Find dem meget nemt - mange er meget populære og efterspurgte. Her er tre: DealExtreme, tinydeal, GearBest. Disse ressourcer, ligesom Ali, sælger en bred vifte af produkter fremstillet i Kina, som kan bestilles fra overalt i verden. De priser, de kan være ens, men der er én stor forskel i modellen af arbejdet i disse tjenester og "Ali".

Hvordan fungerer "AliEkspress" og andre

Alle butikkerne er anført ovenfor - det er faktisk en simpel online-butikker. Deres administration finder leverandører, forbereder dem nogle aftaler og sælger varer på dens vegne. På samme måde er arrangeret, for eksempel den russiske "Eldorado" og "Technosila", kun det kommer til kinesiske produkter, der er mest efterspurgte i Rusland, Europa og Vesten (tilbehør, elektronik, hjem varer, og så videre.).

Men i denne artikel vil vi studere en lidt anden model, hvor værkerne "AliEkspress". Analog er meget sværere at finde (især i forhold til de varer). Denne ressource er en platform, hvor "mødes" køber og sælger. Den første er at finde et produkt, der interesserer ham, og den anden sætter alle handelspositioner, som han har udstillet. Således kan det ses, for eksempel, det samme produkt til forskellige priser udstillet på vegne af forskellige fabrikker. Så du kan på AliExpress at vælge det, der interesserer dig.

Hvis analoge DX kan kaldes "The Messenger" (groft sagt), det vil sige, hvorvidt vores "kæmpe" analog? "AliEkspress" på russisk noget som et bræt eller ressource Avito Tiu. Til sidst, ved den måde, som brugere søger efter at produktet er sælgere af virksomheder.

produktspecifikationer

Som du kan se, er niveauet for fremme af AliExpress endnu ikke formået at bryde enhver russisk butik. Selv kvaliteten af varen, som regel, den kinesiske andel vil være højere, og prisen vil være billigere end i tilfældet med den russiske plan. Har du brug for en sådan analog?

Desuden - alt tilbehør og elektronik produceret i Kina. Det betyder, at den russiske svarer til "AliEkspressa" ville sælge, hvad der kom fra Kina tidligere. Så er det spørgsmålet, hvad er pointen at kigge efter analoger i vores land? Det er meget lettere at købe direkte ...

Vi kan sige, at dette er specificiteten af varer solgt på ressource "AliEkspress". Modpost i Moskva denne butik kan sættes op, men produkterne for det vil stadig nødt til at blive leveret der, som automatisk øger udgifterne til sådanne ting. Og det betyder, at der ikke er nogen mening i det.

Den sproglige barriere

Selvfølgelig, nogle problemer i at arbejde med AliExpress opleves af de mennesker, der ikke taler engelsk. At det indeholder beskrivelser af den grundlæggende version af ressourcen. Imidlertid bør det komplicerede dette ikke være - en kinesisk site har også en "russisk" analog. "AliEkspress" har forskellige sprogversioner.

Ad titler kan automatisk oversat ved hjælp af Google Translate. Ved første øjekast kan det virke et sæt af ubeslægtede ord, men i virkeligheden efter en vis periode (hvor der skal bestilles i en række forskellige produkter), du træne og starte en god forståelse af, hvad jeg ønskede at sige sælger.

Beskrivelser af masser indsendt på engelsk, vil også blive overført til Google Translate (i enkelte tilstand). Således er alt forudsat, og se efter en online butik, en analog "AliEkspressa", du simpelthen ikke behøver at.

fremskyndet Shipping

For det andet, ud over sproget, det er spørgsmålet om, hvordan du får dine varer hurtigere. Og for det, er der flere måder. For det første kan du ikke bestille gratis forsendelse ved luftpost, og dyrere, men hurtigere sende masser via DHL, EMS eller TNT. Alle disse og mange andre måder at være til rådighed i menuen på produktsiden. Transport pris starter fra $ 30-40 (afhængigt af mængden af varerne). Så den pakke, du får et par dage.

Der er også oplysninger for dem interesseret i sådanne sites-analoger. "AliEkspress" er et sted, hvor forhandlerne ofte udstyre. De kan købe noget dyrere, men uden at skulle vente på levering. Således vil du blive vinderen, da produktet vil være i stand til at få næsten den samme dag. Så har du bare brug for at kigge efter en butik, der sælger det, du er interesseret i. Og tænker ikke over det kinesiske AliExpress.

fund

Således at begynde med, at den analoge pad "Ali" ikke eksisterer i princippet. På verdensplan er det det eneste sted af sin art. Uanset hvor hårdt du prøver, men ikke så let at finde en lignende russiske kollega. "AliEkspress" er (en slags), en unik platform.

Men du kan løse de problemer, der er forbundet med den afsides beliggenhed af basen på en anden måde. For eksempel kan du bruge den automatiske oversættelse af dine sider. du kan åbne parallelle Google Translate og se alle sælgers udpegede ord, hvis det ønskes. Så der er ingen grund til at lede efter analog. "AliEkspress" på russisk kan meget vel opfylde dine behov.

Endelig er en anden vigtig pointe - det er hastigheden af leveringen. Det kan overvindes - bestilles via formidlende virksomheder i Rusland, som allerede kan have et produkt opgørelse til at løse sådanne problemer. Hvis du bestiller noget ikke alt for specifikke, kan en sådan metode være passende. Endelig kan du altid betale en præmie mere, men at bestille produktet gennem en leveringsservice, det tager meget mindre tid.

Har du stadig håber at finde en analog? "AliEkspress" - meget unik og individuel platform, så det virkelig en konkurrencedygtig ressource, ak, ikke eksisterer endnu. Alt for stærk monopolist er dette selskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.