HjemlighedHavearbejde

De smukkeste orkideer: beskrivelse

Orkideer er de mest usædvanlige farver i verden, og er populære blandt gartnere og elskere af skønhed. De tegner sig for et stort udvalg af kvaliteter, der påvirker flotte farver og delikate smag. Om den smukkeste orkidé læse artiklen.

oversigt

Orkideer - repræsentanter for de største planter af orkidé familien, som består af tredive-fem tusinde arter. Disse blomster er overalt, vokser på det område af alle kontinenter undtagen Antarktis.

Orkideer er mest almindelige i troperne, karakteriseret ved gunstigt klima. Her den tørre sæson - en kort, og nedbør niveau - høj. Orkideer af alle sorter er gode, men der er blandt dem særligt skiller sig ud for deres skønhed og ømhed. Disse omfatter den smukkeste orkide Phalaenopsis, Dendrobium, Cattleya.

Dendrobium

blomst navn oversat fra græsk betyder "liv træ". I virkeligheden er denne orkidé hører til de epifytiske planter. Den vokser i store områder af forskellige kontinenter. Denne smukke blomst er ikke fundet. Dendrobium - den smukkeste orkidé i verden. Foto viser en luksuriøs blomsterblade med charmerende, der minder om skyerne.

Dette anlæg har omkring hundrede arter. Den locus er Japan, Ny Guinea, Indien, Sri Lanka, New Zealand, Australien og Stillehavsøerne. De smukkeste og velkendte sorter er Felenopsis og Dendrobium nobile.

Phalaenopsis

Denne orkide også kaldet Malay blomst eller sommerfugl. Den smukkeste orkide - phalaenopsis. Der er omkring halvfjerds arter af denne slægt. Dyrkes i Stillehavsøerne, Australien og tropiske områder i det sydøstlige Asien. Føler sig trygge på højden midt frodige trætoppene. Fundet på klippeskråninger, som vrimler i tropiske skove.

Den smukkeste orkidé i verden - phalaenopsis. Foto viser skønheden i blomster, ømhed og lethed af vidunderlige kronblade. Hertil kommer, nem pleje og enkelhed i voksende tiltrækker gartnere. Orchid bliver stadig mere populære.

Denne planter er smukke ikke kun blomster, men også blade. De er store og brede, indsamlet i udløbet fra, som en masse luftrødder og stængler på høje ben, i stand til at forgrene. De stilke smukke blomster indsamlet ti centimeter i diameter, kan de være fra fem til femten stykker.

Orchid skarpt formet med flade blade, det har en anden farve - det afhænger af sorten. Kronbladene er hvide, lyse pink, grøn, gul, orange og lilla nuancer. Orchid blomstrer to til tre gange om året, i en sæson.

Dendrobium nobile

Det kan også kaldes den smukkeste orkidé. Anlægget er almindelig i Kina, Indien, Vietnam, Laos, Myanmar, Thailand. Den vokser på træerne. Hvor sjælden plante beskyttet ved lov. Kendetegnet ved deres store størrelse. Anlægget er ikke prætentiøs i dyrkning. For det er nemt at passe.

Blomsterstande er axillær struktur. Blomsterne er lange ikke falmer, kan gemme appellen fra tre uger til seks uger. Kronbladene kommer i forskellige farver: hvid, lyserød, bleg lilla. Ved foden af de kronblad-læber - mørk lilla plet, hvilket giver blomsten en hypnotisk appel. Planten tiltrækker sine blanke blade med alternativ struktur. Et træk ved denne orkidé er dannelsen af sideskud, efterlader planterne livet går videre.

På trods af den skønhed af orkideer, nogle sorter er af blomsten sjældent findes i samlinger af gartnere. Det er selvfølgelig på grund af forskydning af den oprindelige type lyse og farverige hybrider, blandt hvilke den mest populære er den smukkeste orkidé opdrætter fra Japan Yamamoto. Dens blomstring er så storslået, at Bush bliver til en sky af sarte blomster med en behagelig aroma.

Cattleya

Fødestedet for den smukkeste orkide - tropiske Amerika: Mexico, Argentina, Paraguay. Her farver på ét ark. Orkideer vokser i Brasilien - to. Den mest udbredte blomst var i Amazonas jungle. Den foretrukne levested - flodbredder, lavtliggende skove og bjerge. Visse sorter af orkideer, der foretrækker at vokse på et tørt, køligt sted. De er særligt udbredte i Mexico, i de nordlige stater.

I naturen, der er rigtig mange arter af denne blomst. De fleste af disse epifytiske planter (vokser på træerne), men der er også dem, der føler sig godt tilpas på skråningerne af bjergene, de kaldes litofitnymi.

På denne orkidé blomster har en original form, er deres kronblade malet i forskellige farver. Men det er domineret af hvid og mørk lilla nuance. På en spike fire eller fem store blomster. Deres diameter når toogtyve centimeter. Aromaen er magen til duften af roser og liljer af dalen.

Orkideer blomstrer to gange om året. Denne periode er kendetegnet ved en lang varighed: fra tidligt forår til sent efterår, opfange begyndelsen af vinteren. Nogle gange fortsætter med at blomstre om sommeren, hvis vejret tillader det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.