RelationerSeksualitet

Ribbed kondom, nye følelser og uforglemmelig oplevelse

"At have sex med kondom - er det samme som at indånde duften af blomster gennem en gasmaske." Sandsynligvis, mange konfronteret med denne sætning. Den mand, der opfandt det, tilsyneladende, ikke engang bekymre sig om konsekvenserne af sex uden kondom: muligheden for seksuelt overførte sygdomme eller uønskede graviditeter. Desuden er det sandsynligt ikke engang klar over oplysninger om moderne kondomer, der ikke kun lavet til ultratynde mest naturlige følelser, men også udstyret med ekstra "klokker og fløjter" for at øge følsomheden og få fornøjelse.

typer af kondomer

Lad os tale kort om de vigtigste og mest populære typer af kondomer.

  • Klassisk kondom. Navn her taler for sig selv. Denne glatte latex produkt standardformularer, der adskiller sig fra hinanden i størrelse. Typisk smurt klassiske kondomer med silikonegel, der reducerer friktion og forøger barriereegenskaber.
  • Anatomisk (ultratynd) kondomet fra den tidligere form er kendetegnet ved et tyndt latex lag, og en form, der er så tæt på den anatomiske struktur af penis. Sådanne produkter giver partnere den mest naturlige fornemmelse.
  • Kondom med virkning forlængelse. Forskellig fra resten af denne art kun smøremiddel type. Det indeholder det bedøvelsesmiddel, der reducerer følsomheden af hovedet, og derved øge den tid varighed samleje.
  • Farvet og flavored kondomer. Her er alt klar på navnet på formularen. Fra den klassiske kondom, de adskiller sig kun i farve, smag eller begge af de to.
  • Ribbed kondom. Det vigtigste træk ved denne type - bølgepap overflade, takket være hvilken yderligere stimulation. Ribbede kondomer er bare meget populære. Det er derfor, de skal have særlig opmærksomhed.

Ribbed kondomer: dens sorter og funktioner

Ribbede eller teksturerede kondomer er opdelt i tre grupper:

  • Ribbet - med små forhøjninger i form af ringe.
  • Rough - med bumser.
  • Kombineret - ribben og stød. I dette tilfælde kan kombinationen være i en række variationer: bump på basen og ribberne i hovedet, ribben langs hele længden af kondomet og så videre.

bump er således følte meget bedre end ribbenene. Det eneste vigtige ting at tage hensyn til det faktum, at deres indsats er mere aggressiv, så denne type kondom er ikke et meget godt valg, hvis en pige er meget følsom og tynd vaginal vægge eller står lidt fedt. Selv i sidstnævnte tilfælde, kan du drage fordel af specielle smøremidler.

For dem, der ikke kan forestille sig udseendet af ribbede kondomer, er et foto nedenfor.

To fluer med ét slag

Ribbed kondom blev skabt af producenterne for yderligere stimulering under samleje, så du kan opleve nye, hidtil ukendte fornemmelser. Men på samme tid, det perfekt klarer sin oprindelige og primære funktion - beskyttelse mod uønsket graviditet og sygdomme, der overføres seksuelt. Ved hjælp af ribbede kondomer, kan blive dræbt med ét smæk to fugle: at tage sig af sundhed og give Lady uforglemmelig oplevelse. Det er værd at bemærke, at denne form for prævention giver maksimal beskyttelse mod uønsket graviditet.

Ribbede kondomer: kundeanmeldelser

Anmeldelser af denne ejendommelige form for kondom i de fleste tilfælde positive. Tilfredse kunder har bemærket, at en ribbet kondom været med til at sprede den intime liv, forbedre de behagelige fornemmelser under sex. Hertil kommer, at sådanne produkter ikke bestemmelser om et øjeblik i tvivl om deres pålidelig beskyttelse, da latex lag har lidt tykkere i sammenligning med den klassiske én.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.