RelationerSeksualitet

Genanvendelig kondom - en virkelighed, der sikrer en lys, sikker og økonomisk sex

Genanvendelig kondom - er ikke en udslag af science fiction og moderne meget teknisk silikone produkt, der er beregnet til flergangsbrug med sikker samleje garanti.

Kondom: Historisk baggrund

Ifølge de fleste mennesker, kondomet - det er et produkt, der kun bruges én gang. Kondomer - den første i polaritet værktøj, der giver sikker sex, så de opfandt tusinder af år siden. Dette fremgår af hulemalerier, hvoraf historikere trækker deres viden om fortiden for menneskeheden.

Genanvendelig kondom - bare gammel opfindelse, fordi de første sådanne produkter var beregnet til flergangsbrug. Gamle egyptere var lavet af linned blev produktet fastgjort med særlige strømpeholdere. Før du begynder at bruge kondom, blev det i blød i en speciel løsning og tørret, efter at have brugt den bare vaskes. Denne form for prævention er ikke altid i stand til at klare den rolle, men det er fremragende sparer fra sygdomme, der kan fange under sex.

Menneskeheden del opfindelse svangerskabsforebyggende metoder meget opfinderisk. Så til fremstilling af kondomer blev anvendt: blæren og tarmene fra forskellige dyr, hud og endda silkepapir.

Som det er tilfældet nu!

Opfindelsen har gjort det muligt at anvende hærdning at fremstille kondomer gummi. Masseproduktion af disse piller til yderligere forbedring.

Anvendelsen af latex, silicone poleuritana og, som et billigere og tyndt materiale henholdsvis og økonomisk middel helt forskudt gummi.

Moderne kondomer snarere et nødvendigt redskab, der effektivt beskytter mod uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme.

Genanvendelig kondom - sikkerhed og økonomi

Brugen af moderne nano-teknologi giver udviklere nyheder sex behage forbrugerne opfindelsen af tunge og ultratynde kondomer genanvendelige. Sådanne tyndere konventionelle kondom 5 gange, dens hemmelighed ligger i den særlige struktur, der giver mulighed for en lang tid for at holde trykket indeni.

Selvfølgelig, nu, et kondom koster omkring $ 20, men her skal det bemærkes, at det er genanvendelige kondom fabrikanter sikre dens anvendelse til 100 gange, og er derfor de besparelser brugt på prævention.

Funktioner genanvendelig kondom

Det betyder, beskyttelse mod skadelige virkninger og samtidig have sex alligevel få mennesker kender, men det er aktivt produceret og er langsomt men sikkert vinder popularitet.

Genanvendelig silicone kondom meget blød og blid, dens form er velegnet til enhver penis, det er dimensionsløs. Funktionerne af sådanne produkter: beskyttelse mod uønsket graviditet, forsinket ejakulation, for at bidrage til at bringe en kvinde til orgasme, beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme.

Sættet indeholder et gummiprodukt antiseptisk forberedelse til desinfektion og speciel børste til rengøring. For et gebyr, leverandører tilbyder at købe en speciel lim til selvstændigt at løse problemer, der opstod med kondomet under brug. På grund af den tredimensionelle struktur af latexen anvendes til fremstilling opnås tusinder mikrocelle som udelukker lækage af sperm.

For forbedret stimulering af de erogene zoner i skeden er med succes blevet brugt genanvendelige kondom-pakning. Ved hjælp af det, er manden oplever også mere levende fornemmelse på grund af det faktum, at dysen dækker mere medlem under sex. Genanvendelig kondom med vibrationer for en stærkere stimulering af erogene zoner. Vibrator selv er placeret i bunden af kondomet. Disse dyser også forøge tykkelsen og længden af penis, selvom denne funktion ikke er det primære.

Når du køber genanvendelige kondom bør tage hensyn til, at det er lavet af silikone, som er godt strakt. På grund af dette på emballagen af produktets diameter ikke er angivet, er de dimensionsløse. Sådan fastgørelse simpelthen vaskes med sæbe og vand efter brug.

Genanvendelige kondomer gøre sexliv mere forskelligartet, og vigtigst af alt - de er sikre og økonomiske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.