RelationerSeksualitet

Suck: Hvordan at sætte højre?

Aspireret: hvordan man kan sætte dem lige? Dette spørgsmål er af interesse for mange piger og drenge. I denne artikel vil vi diskutere dette emne i detaljer.

Hvorfor sætte?

Aspireret - hvordan man kan sætte det? Dette vil blive diskuteret senere, og nu ser på, hvad deres formål er. Nogle gange indsugning forblive ved et uheld, når i varmen i kærlighed komfort nogen forventer lidt af kraft. Hvad betyder en Hickey på halsen? Mange specielle efterlade spor af kys, at andre ved, at deres valg ikke er tilgængeligt, og i sit kærlighedsliv i orden. I virkeligheden er denne form for indikation af, at dit forhold er fuld af kærlighed og lidenskab. Men manden på hvis krop spor af dine kys, måske se dem, huske de varme nætter tilbragt sammen.

Suck: Sådan indstilles komfortabelt for en partner?

Det er bedre at starte på afstand. Må ikke bare grave i halsen som en vampyr. Lad partner til at slappe af og nyde de blide og lidenskabelige kærtegn. Selvfølgelig er det bedre at spørge en kæreste, har ikke noget imod, om det er, at du har forladt et mærke på sin krop. Men hvis du har været sammen i lang tid, kan du gøre uden dette problem. Bare prøv at vælge steder for Suge det at være mere eller mindre behagelig for din stemme. For eksempel, hvis din favorit arbejder på en stor virksomhed, og det er sommer, er det ikke nødvendigt at sætte ham lidenskabeligt på toppen af halsen. Selvfølgelig vil alle se, at han har en lidenskabelig kvinde, men for at dække et spor af kærlighed det bliver ikke let. Og når der beskæftiger sig med kunder eller forretningsforbindelser, vil det helt sikkert føle sig utilpas.

Suck: Hvordan at sætte højre?

Du har brug for en lille åben læberne, og tryk dem fast i den ønskede position på det valgte krop. Dette kan være halsen, kravebenet, skulder eller andre dele af kroppen. Luft bør ikke flyde til huden. Du bør ikke rynke munden. Nu, lidt suge huden. Du er nødt til at gøre det temmelig meget til kapillærerne kollapsede. Men prøv ikke at overdrive det, ellers din valgte man vil være meget smertefuldt. Normalt nok til at producere effekten af 20-30 sekunder. Du kan lave små pauser kys. Desuden er det nødvendigt at suge huden, ikke at hengive sig tænderne. Under "procedure" forsøge at sluge den overskydende spyt, eller når du forlader den elskede, er billedet ikke meget romantisk. Når den samme effekt opnås flere gange ømt kysser en partner på plads Suge og i nærheden. Derefter kan du fortsætte med at kærtegne. Sædvanligvis blåt mærke manifesterer sig i 5-10 minutter. Hvis du ønsker at spore har været mere synlig, gentages proceduren. Men hvis partneren vil have dig til at stoppe, ikke modstå. Måske dine handlinger til hans smag eller valg er bange for, at blå mærker vil være for stor og mørk. Respektere ønskerne fra en elsket!

Tips

Store tid for en Hickey - vinter. Traces kærtegn kan nemt skjule fra nysgerrige blikke af en rullekrave, tørklæder og trøjer. Hvis du beslutter at forlade deres præg på sommeren, så glem ikke, at det kan være skjult, hvis det ønskes. For eksempel, forældre er usandsynligt, at sætte pris på dette "et tegn på tilhørsforhold." Prøv at gøre indsugning forsigtigt, for ikke at medføre alvorlige smerter. Under huden suger afspilning sprog. Det sted, hvor du lægger Hickey, bliver mere følsom, og sådan hengivenhed kan være glædeligt at din valgte en. Hvor mange passerer Hickey på halsen? Det hele afhænger af de særlige kendetegn ved organismen. Nogle blå mærker er et par dage, mens andre - holdt i flere uger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.