RelationerSeksualitet

Hickey om halsen - erotik i det klare

Der er masser af symboler på kærlighed og seksualitet i det moderne samfund. Nogen kulonchik delt i to. Andre gør tatoveringen med navnet på en elsket. Og der er dem, der, uden tøven, at sætte en Hickey på hans hals. Om denne etiket kærlighed snak.

Så hvad er en Hickey?

Vores krop er gennemsyret med mikroskopisk kolbe - kapillærer. Og hvis de misbruges, så blodet vil akkumulere under huden eller direkte ind i den. Så der er en hæmatom. Hvis blodkarrene er beskadigede slag, kaldes det et blåt mærke. Og hvis huden er blevet trukket, er der en Hickey eller et blåt mærke. Derefter blodceller, hvilket skaber en synlig effekt på huden, begynder at nedbrydes og udskilles af kroppen. Udenfor ses det ved at ændre farven af skaden.

Hvordan at sætte en Hickey på halsen?

Dette spørgsmål er formentlig meget få mennesker der. Men for at du sørge for, at alt er at gøre det rigtige, vil vi beskrive processen. Hickey på halsen sætte ganske nemt. Af den måde, denne tilgang ikke blot til halsen. Bryst, skuldre ... ømme steder på kroppen en masse. Anvendelse læber sugede besat jord, og "Blomsten" er klar.

Et andet spørgsmål er, hvorfor? Nogle mennesker tror, at dette er det højeste udtryk for lidenskab. Men det kan betragtes som snæversynede mennesker. Nogle gange det sker ubevidst. Det er "C'est la vie" er ikke sådan. Og der er kun én, der blot nysgerrig reaktion af andre. Som regel lider disse unge mennesker, oplever dig selv som en seksuel person. Selv om det er urimeligt, men i den ånd berøvet erfaring og takt. Efter at have besluttet på denne erfaring, husk, vil være smertefuld, som det er tilfældet med et blåt mærke.

Hvordan at slippe af med små hæmatomer?

Der er situationer, hvor for eksempel leveres lidenskabeligt - på halsen eller skulderen - skaber en masse problemer. Så vi er på udkig efter en måde at slippe af med det. Det er usandsynligt, at vores anbefalinger vil hjælpe dig til at fjerne dannelsen af et øjeblik - det er fysiologisk umuligt. Men umiddelbart efter dannelsen kan reducere forekomsten af blot at knuse det berørte område med fingeren. Dette vil reducere mængden af blod ind i væv. Følgelig størrelse og intensitet Suge er mindre. Eller (gamle antikverede måde) anvende is, det vil køle den skadede hud, indsnævrer blodkarrene og lindre smerten.

Hvis, så at sige, ganske sent, så prøv at købe i et apotek salve. Spørg på apoteket, hvad du vil gøre. Eller brug badyagoy, er det sælges på samme sted, på apoteket.

Hvis hæmatom er stor og intens, bør du desuden drikke et kursus af vitaminer - de vil hjælpe inde. Men før du køber, og konsultere en specialist.

Hvad mener du en Hickey på halsen?

Som jeg nævnte i starten, lidenskabeligt - er et symbol på kærlighed. Men det er helt konkret, fordi dens vigtigste værdi - etiketten "optaget". Partner som det hævder rettigheder til "mærket" mand passerer lade ham vide om hans seksuelle lyst. Og lidenskab kan være op til en mild form for seksuel vold.

Men hver mønt har to sider. Det moderne samfund kræver at overholde etiske standarder. Og Hickey på hans hals - er mindst tactlessness, manglende respekt for din partner. Man kan dække tørklæde eller kosmetisk skjule "blomsten af kærlighed", men der er intet at lindre ubehaget. Sådanne skærme af hengivenhed vil ikke blive værdsat af andre positivt.

Tror ikke, at forfatteren af disse linjer - en snerpe. Men der er visse grænser, hvorigennem det ikke er nødvendigt at krydse. Lad intensiteten af dit forhold er med døren lukket - den nuværende verden allerede mættet med vulgaritet og vulgaritet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.