RelationerSeksualitet

Hvorfor vil du ikke have sex: årsager, problemløsning, ekspertrådgivning

Kærlighed - en kompleks følelse, der forårsager både positive og negative følelser. Forholdet mellem to mennesker kan ikke betragtes som komplet uden fysisk intimitet. Høj kvalitet sexliv - nøglen til forståelse og en stabil og varig union. Varigheden og hyppigheden af seksuelle relationer afhænger af harmoni mellem mennesker.

Desværre, under forlænget opholdstid mættet par hinanden, hvorved partneren mistet interessen. Alt dette fører til gensidige beskyldninger, fremmedgørelse, forsvinden af lyst og i nogle tilfælde ændres. Hvorfor jeg ikke vil have sex, hvor følelser gå, og hvordan man kan bekæmpe den? Her er de vigtigste emner på dagsordenen, vil vi forsøge at løse, og fremsætte de mest populære grunde, der fører til udslettelse af libido.

følelsesmæssig afstand

Det menes, at de fleste af konen ikke vil have sex med sin mand, men det er ikke altid sandt. Det er ikke nødvendigt at opdele folk efter køn, fordi mænd er for trætte, udsat for stress og sygdom. Manglen på åndelig nærhed og forståelse for en negativ indvirkning på en intim del. Og det skal tages i betragtning.

Ifølge sexologer, en af de mest almindelige årsager til seksuel disharmoni er den følelsesmæssige køling selv i en ung alder. Ofte fagfolk nødt til at høre fra de unge fyre, "Jeg er 18, og jeg ønsker ikke at have sex." Normalt bor et par års ægteskab, folk holder op med at beundre hinanden, til pleje, til at give komplimenter, gaver. På baggrund af hverdagens bekymringer helt forsvinde romantik i relationer, samleje bliver hverdagskost, kedelig og ikke tilfredsstille ham.

Sandheden skal frem: alt kommer fra hovedet. Amourøse følelser skal løbende næring. Der er en løsning: en ændring af natur, rejser, dating, behagelige ord til den udvalgte. Hvis du vil gemme forholdet, derefter arbejde på dem.

Ændring af traditionelle levevis

Den første grund er seksuel disharmoni - fødslen af et barn. Klump af lykke fjerner al den opmærksomhed, fritid, kærlighed og styrke. Når en kvinde efter fødslen sagde: "Jeg vil ikke have sex" - for en mand, der lyder som en dødsdom. Vær ikke bange, fordi det er et midlertidigt fænomen.

For ikke at slukke seksuel lyst, nogle gange er du nødt til at være alene, selvfølgelig, hvis der er nogen til at forlade barnet. En fantastisk kendsgerning - nedsat libido forbundet med forstyrret søvn tilstand, fysisk overanstrengelse. Hvis du ændrer arbejde tidsplan, de funktionelle ansvarsområder personen begynder at føle ubehag og træthed.

Der er kun ét ønske - at komme i seng og sove sødt. Hvad kan jeg sige, lad os tage en pause til din krop og ikke mister gnisten i romantiske relationer. I sådanne tilfælde anbefaler tide at gå i seng, motion psykologer, ofte besøger sammen med en partner i naturen. De vigtigste ting - glem ikke om kommunikation.

Mistet kvaliteten af sex

De ovennævnte faktorer alvorligt påvirke libido. Det sker, at selv i en stabil ægtepar, hvor der ikke er gensidige beskyldninger og mangel på penge, er manden ikke vil have sex. Som en generel regel, er underlagt de alder mænd været gift i mere end 10 år. Passion har længe gået i glemmebogen, der forlader den åndelige kærlighed og respekt. Intimitet er blevet en gældsforpligtelse, med den "magiske" sker kun i sengen og kropsholdning ændrer sig ikke.

Den enkleste løsning - finde en ny sexpartner. få mennesker tror, at der ikke er evig lidenskab. Det er derfor nødvendigt at korrigere seksuel præference inden for familien, at give nydelse, for at ændre deployeringsstedet for intimitet. Hvis du viser mere entusiasme, vil positive ændringer ikke tage lang tid, og du vil aldrig igen sige: "Jeg vil ikke have sex overhovedet."

Indflydelsen af hormoner

Kvinder over hele verden ufattelige doser absorbere svangerskabsforebyggende piller, uvidende om deres negative virkninger på kroppen. For ti år siden i Brasilien udført kliniske forsøg, hvor forskere fundet, at langvarig brug af orale lægemidler undertrykker produktionen af vigtige hormoner - testosteron. Dette er en af grundene til, at du ikke vil have sex. Eksperter har etableret en direkte forbindelse mellem p-piller og libido. Af den måde, nogle anti-androgene medicin reducerer også appetit.

dårligt helbred

Den menneskelige krop - en kompleks mekanisme, der er underlagt forskellige patologier. Unødig træthed, sløvhed, forringelse af den generelle tilstand - det er kun en lille advarselstegn på alvorlig sygdom. Derfor, hvis manden ikke vil have sex, især i en ung familie, er det nødvendigt at kontrollere hans helbred.

At skyde skylden kan være en række fysiske og psykiske lidelser: højt blodtryk, diabetes, forkølelse, hjerteproblemer, sygdomme i fordøjelsessystemet. Det samme gælder for kvinder: reduktion af hormonet østrogen, overgangsalder, gynækologiske problemer. Hjælp professionel læge kan i denne vanskelige sag. Fuld inspektion vil afsløre den sande årsag.

kønssygdomme

De fleste af de mennesker i kraft af de moralske og etiske overbevisninger er flov over at drøfte problemet med sin halvdel af en intim karakter. Du skal blot sige: "Jeg vil ikke have sex" eller "hovedpine", men dette vil kun forværre forholdet. Nogle sygdomme, der overføres ved seksuel kontakt (fra tidligere kærlighed interesser) i lang tid, asymptomatisk, men præsentere sig selv i fuld kraft og effekt og samtidig reducere immunforsvaret.

For eksempel, gonoré, trichomoniasis og andre kønssygdomme forårsage en række ubehagelige symptomer: udledning, kløe, brændende fornemmelse i kønsdelene. Samleje bliver mel. Det er vigtigt ikke at forsinke sygdommen og gennemgå terapi sammen med en partner i tide. Omfattende behandling vil returnere glæden ved sexliv og seksuel lyst.

Kommentar læge-sexolog

Hvor ofte specialister inden for sexologi at høre spørgsmålet: hvorfor du ikke vil have sex? Hvis sundhed og hormoner, okay, årsagen er den psykologiske øjeblik. Efter slående kærlighed erfaringer, gensidig frieri og lidenskab uundgåeligt kommer køling.

Folk vænner sig til hinanden, og det er vigtigt ikke at miste kontakten, eller sprede partnere. Når en mand eller kone ikke vil have sex, er du nødt til at kigge efter løsninger. Sexologer anbefale at forlænge forspil til at blive befriet, at arrangere romantiske sammenkomster. Nogen spørger, hvor man kan finde tid til alt dette? De vigtigste ting - ønsket, så de omstændigheder vil udvikle sig i din favør.

For at genskabe harmoni nødvendige udfasning og tålmodighed. Glem ikke om gensidig overraskelse og et venligt ord, det bringer meget. Opmærksomme på de ønsker og behov sine halvdele, så vil du aldrig få spørgsmålet: "Hvorfor tager du ikke vil have sex?".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.